aniach11 13.06.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam, mam do sprzedania stemple i deski szalunkowe. Budowa między Wodzisławiem a Raciborzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 13.06.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam serdecznie.Jutro zamawiamy dachówkę i wszystko inne potrzebne do pokrycia dachu.W związku z tym mam do Was forumowiczów pytanie.Jaką folie paroprzepuszczalną kładliście na swoich dachach?Zamawiamy wszystko w Lubarze a oni w wycenie podali Marmę3 135g niebieską.Ktos może taką właśnie pokrywał swój dach?Byłabym wdzięczna za opinie.Wielkie dzieki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 13.06.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witajcie stajemy pomalutku przed wyborem okien i stąd prośba jakie firmy możecie polecić (jak to mówią dobre okna w katolickiej cenie) Pozdrawiam i juz dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Potrzebuję namiary na koparkowego. Mój mi dziś zadzwonił, że chyba nie da rady na przyszły czwartek a ja już mam wszystko poukładane :/ Może uda mi się załatwić innego w tak krótkim terminie. ja mam namiar na mala fajna kopareczke ale z raciborza ... jak jeszcze potrzebujesz to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 14.06.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 kiedyś marnika miała do pożyczenia -Leszek jak zawsze pomocny- brawo Niestety stemple sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 14.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witajcie stajemy pomalutku przed wyborem okien i stąd prośba jakie firmy możecie polecić (jak to mówią dobre okna w katolickiej cenie) Pozdrawiam i juz dzięki za info Co do okien to my mamy okna aluplasty z firmy KOL-DAR. Dwa razy zamawialiśmy u nich- do bloku i domu i dwa razy jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 14.06.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Myśmy kupowali okna Veka Perfectline, kolor złoty dąb/białe od środka, jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.06.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 mam pytanko czy ktos mialby blaszaka za nieduze pieniedze do odsprzedania ??a moze mozna gdzies wypozyczyc na czas budowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 14.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czy ktoś może mi powiedzieć ile mam miejsca zostawić na żaluzje zewnętrzne pod zabudowę??? bo jestem na etapie zalewania nadproży a nigdzie nie umie znaleźć żadnych wymiarów nominalnych tych skrzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 14.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czy ktoś może mi powiedzieć ile mam miejsca zostawić na żaluzje zewnętrzne pod zabudowę??? bo jestem na etapie zalewania nadproży a nigdzie nie umie znaleźć żadnych wymiarów nominalnych tych skrzynek Znalazłam coś takiego: http://www.vertex.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=197&Itemid=184&lang=pl Dokładnie mogę Ci podać wymiar popołudniu, bo mam taką roletę w mieszkaniu i dopiero po południu będę miała okazję zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 14.06.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 mam pytanko czy ktos mialby blaszaka za nieduze pieniedze do odsprzedania ?? a moze mozna gdzies wypozyczyc na czas budowy ?? Pytanie co uważasz za nieduże pieniadze. Do 1000 zł kupisz nowy, II gatunku, czyli gdzieś tam pognieciona trochę blacha czy np. różnokolorowe blachy. Można wynegocjować fajną cenę za taki blaszak. Czasami nie warto kupować używanego, bo po budowie pewnie będzie wyglądał o wiele gorzej niż ten II gatunku, a ludzie cenią sobie takie rzeczy więc cenowo wyjdzie podobnie lub nawet drożej. O wypożyczeniu nigdy nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geller 14.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 gdzie kupowaliście materiały PCV do drenażu obwodowego. Konkretnie chodzi mi o te studzienki rewizyjne i zbiorcze- średnica ok. 400 . Potrzebuje też rurki chyba 2 calowe do pociągnięcia pionów pod odkurzacz centralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 14.06.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Cze. Czy do okien można odliczyć podatek Vat od mat. budowlanych? Czy ktoś kupował okna od firmy Molitor - jakie opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 14.06.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czy okna z Krakowa ktoś ma i może powiedzieć jak się sprawują i gdzie były załatwiane zastanawiamy się nad nimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 14.06.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czy ktoś ma okno HST jak to się sprawuje widziałam na wystawie i jest super tak jak cena jego, a VAT od okien jeśli kupisz z VAT 7 to nie odliczysz czyli z montażem a bez montażu to doliczą 22 % czyli na jedno wyjdzie a masz jeszcze robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.06.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 tez nam sie marzylo okno HST 3m szerokie ale 15 tys a 6 tys za zwykle otwierane daje niestety za duza roznice w cenie ale samo okno jest bajeczne i prog rowno z posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 14.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 mam pytanko czy ktos mialby blaszaka za nieduze pieniedze do odsprzedania ?? a moze mozna gdzies wypozyczyc na czas budowy ?? Kupiłem nowy garaż 870 zł z dostawą i montażem. Jak jesteś zainteresowany to daj znać ( I gat. 2x3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 14.06.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam pytanie z innej tematyki: klimatyzacja! Czy ktoś z Was montował w domu klimatyzacje? Jeżeli tak to jaki jest przyblizony koszt tego luksusu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 14.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam pytanie z innej tematyki: klimatyzacja! Czy ktoś z Was montował w domu klimatyzacje? Jeżeli tak to jaki jest przyblizony koszt tego luksusu? Cały dom, czy wydzielone pomieszczenie? Klimatyzacja znaczy taki brzęczyk za oknem, czy zespół chłodzący, ogrzewający, filtrujący, nawilżający powietrze? Przybliżony koszt od 2 do 40 tysięcy, zależy co chcesz mieć i na co cię stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.06.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Geler wszelkiego rodzaju rurki,rurki,studnie kupowałam w firmie Prom-dragon na Zebrzydowickiej.Można u nich sporo ponegocjować.Pozdrawiam.Adiqq a dlaczego nie masz zaufania do tej folii z Lubaru?? Co z nią nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts