Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie stajemy pomalutku przed wyborem okien i stąd prośba jakie firmy możecie polecić (jak to mówią dobre okna w katolickiej cenie) Pozdrawiam i juz dzięki za info

Ja kupywałem okna z raciborza eko okna moi rodzice mają od 11 lat i nie można nic złego o tych oknach powiedzieć robią na profilu GELAN .

Dlatego wiem jak się zachowują i też się na nie zdecydowałem pozdrawiam.

My dostaliśmy za 2800 okno propozycje HST za 8000 i go rozważam coraz bardziej bo mi się wydaje że cena dobra, pozdrawiam

tylko sa 2 rodzje okien przesuwnych 1 to okno przesuwne ktore trzeba najpierw na siebie pociagnac a pozniej dopiero przesunac a mi chodzi o okno ktore tylko sie przesuwa z progiem rownym z podloga bez zadnego ciagniecia na siebie, jesli mowimy o tym samym to powiedz gdzie taka cena i sie na niego napewno zdecydujemy, bo wszedzie proponowali nam cene okolo 15 tys zl

Geler wszelkiego rodzaju rurki,rurki,studnie kupowałam w firmie Prom-dragon na Zebrzydowickiej.Można u nich sporo ponegocjować.Pozdrawiam.

Adiqq a dlaczego nie masz zaufania do tej folii z Lubaru?? Co z nią nie tak??

Ja w zeszłym roku kupowałem w sklepie na ulicy Raciborskiej(na wysokości osiedla Orłowiec obok wymiany opon). Choć Prom-dragon na Zebrzydowickiej dawał wielkie upusty to tam dostałem jeszcze tańszy materiał bez upustów a i na koniec zrobili mi jeszcze 10% rabatu.... popytaj to namiar:

"Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe IMPET - STYL - PLUS Jerzy Foluszczyk

ul. Raciborska 302 44-280 Rydułtowy

tylko sa 2 rodzje okien przesuwnych 1 to okno przesuwne ktore trzeba najpierw na siebie pociagnac a pozniej dopiero przesunac a mi chodzi o okno ktore tylko sie przesuwa z progiem rownym z podloga bez zadnego ciagniecia na siebie, jesli mowimy o tym samym to powiedz gdzie taka cena i sie na niego napewno zdecydujemy, bo wszedzie proponowali nam cene okolo 15 tys zl

To ta druga forma nic nie trzeba odchylać tylko się leciutko przesuwa to jest system HST i mi taką cenę zaproponował Oknoplast czyli okna z Krakowa Rybnik mówię o swoich wymiarach okna 2800/2100 kolor obie strony bardzo fajny facet polecam Pan Adam o ile dobrze pamiętam .

Witam. Potrzebuję namiar na tego pana z Golejowa który wskazuje gdzie kopać studnię wiem ze tutaj już gdzieś o tym pisaliście ale nie umiem tego znaleźć. Podpowiedzcie która strona tego forum albo proszę o namiary może być na maila [email protected]. Jeśli znacie kogoś innego to też bardzo proszę.

Witam. Potrzebuję namiar na tego pana z Golejowa który wskazuje gdzie kopać studnię wiem ze tutaj już gdzieś o tym pisaliście ale nie umiem tego znaleźć. Podpowiedzcie która strona tego forum albo proszę o namiary może być na maila [email protected]. Jeśli znacie kogoś innego to też bardzo proszę.

Namiary na pana Ludiwka poszły na priva :)

My go braliśmy wszyscy oczywiście jako placebo, bo nie wierzycie chyba, że on faktycznie coś znajdzie? - a te jego wyliczanie wydajności toż to jaja po prostu :lol2: - studniarze mówią, że woda jak ma być to będzie - i wiercą w dowolnym miejscu.

Jeśli się robi studnię głębinową to ci goście mówią, że wypróbowali już paręnastu albo parudziesięciu takich magików - dla studniarzy jest to wręcz dobra wymówka jak się nie dowiercą - "no i co, Pan radiestata się nie sprawdził?" mówią - mi powiedzili, "ile miało być? 40 kubików? na 8 m - no cóż jest 10 kubików na 16 m". ;)

Ja mówię oczywiście o studniach głębinowych - kręgowe to inna sprawa.