krzysioor 14.06.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Kupiłem nowy garaż 870 zł z dostawą i montażem. Jak jesteś zainteresowany to daj znać ( I gat. 2x3) 870 zł !?! Taniutko, podeślij namiary proszę ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 14.06.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 tez nam sie marzylo okno HST 3m szerokie ale 15 tys a 6 tys za zwykle otwierane daje niestety za duza roznice w cenie ale samo okno jest bajeczne i prog rowno z posadzka My dostaliśmy za 2800 okno propozycje HST za 8000 i go rozważam coraz bardziej bo mi się wydaje że cena dobra, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagunaiii 14.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witajcie stajemy pomalutku przed wyborem okien i stąd prośba jakie firmy możecie polecić (jak to mówią dobre okna w katolickiej cenie) Pozdrawiam i juz dzięki za info Ja kupywałem okna z raciborza eko okna moi rodzice mają od 11 lat i nie można nic złego o tych oknach powiedzieć robią na profilu GELAN . Dlatego wiem jak się zachowują i też się na nie zdecydowałem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 My dostaliśmy za 2800 okno propozycje HST za 8000 i go rozważam coraz bardziej bo mi się wydaje że cena dobra, pozdrawiam tylko sa 2 rodzje okien przesuwnych 1 to okno przesuwne ktore trzeba najpierw na siebie pociagnac a pozniej dopiero przesunac a mi chodzi o okno ktore tylko sie przesuwa z progiem rownym z podloga bez zadnego ciagniecia na siebie, jesli mowimy o tym samym to powiedz gdzie taka cena i sie na niego napewno zdecydujemy, bo wszedzie proponowali nam cene okolo 15 tys zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 15.06.2010 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Geler wszelkiego rodzaju rurki,rurki,studnie kupowałam w firmie Prom-dragon na Zebrzydowickiej.Można u nich sporo ponegocjować.Pozdrawiam. Adiqq a dlaczego nie masz zaufania do tej folii z Lubaru?? Co z nią nie tak?? Ja w zeszłym roku kupowałem w sklepie na ulicy Raciborskiej(na wysokości osiedla Orłowiec obok wymiany opon). Choć Prom-dragon na Zebrzydowickiej dawał wielkie upusty to tam dostałem jeszcze tańszy materiał bez upustów a i na koniec zrobili mi jeszcze 10% rabatu.... popytaj to namiar: "Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe IMPET - STYL - PLUS Jerzy Foluszczyk ul. Raciborska 302 44-280 Rydułtowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.06.2010 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Widzę, że nie tylko ja "ranny ptaszek", hahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 15.06.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 hehehe Ćwir Ćwir :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.06.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.06.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 870 zł !?! Taniutko, podeślij namiary proszę ; ) Tylko weź pod uwagę wymiary tego blaszaka za te 870 zł (2x3) Ja mam 3,5 x 5 i już jest pełny, a jeszcze budowy tak naprawdę nie zaczęłam. Za swój zapłaciłam 1200 zł (I gatunek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.06.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Czy ktoś może mi powiedzieć ile mam miejsca zostawić na żaluzje zewnętrzne pod zabudowę??? bo jestem na etapie zalewania nadproży a nigdzie nie umie znaleźć żadnych wymiarów nominalnych tych skrzynek Zmierzyłam roletę w domu i moja skrzynka ma 17cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 15.06.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Zmierzyłam roletę w domu i moja skrzynka ma 17cm. oki wielkie dzięki:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 15.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 tylko sa 2 rodzje okien przesuwnych 1 to okno przesuwne ktore trzeba najpierw na siebie pociagnac a pozniej dopiero przesunac a mi chodzi o okno ktore tylko sie przesuwa z progiem rownym z podloga bez zadnego ciagniecia na siebie, jesli mowimy o tym samym to powiedz gdzie taka cena i sie na niego napewno zdecydujemy, bo wszedzie proponowali nam cene okolo 15 tys zl To ta druga forma nic nie trzeba odchylać tylko się leciutko przesuwa to jest system HST i mi taką cenę zaproponował Oknoplast czyli okna z Krakowa Rybnik mówię o swoich wymiarach okna 2800/2100 kolor obie strony bardzo fajny facet polecam Pan Adam o ile dobrze pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam. Potrzebuję namiar na tego pana z Golejowa który wskazuje gdzie kopać studnię wiem ze tutaj już gdzieś o tym pisaliście ale nie umiem tego znaleźć. Podpowiedzcie która strona tego forum albo proszę o namiary może być na maila [email protected]. Jeśli znacie kogoś innego to też bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 15.06.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Chciałam nieśmiało zameldować, że u nas wczoraj coś się ruszyło. Tzn. zaczęli kopać I przestali, bo się koparka zakopywała Oczywiście cały czas lało Jak na złość dzisiaj świeci piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam. Potrzebuję namiar na tego pana z Golejowa który wskazuje gdzie kopać studnię wiem ze tutaj już gdzieś o tym pisaliście ale nie umiem tego znaleźć. Podpowiedzcie która strona tego forum albo proszę o namiary może być na maila [email protected]. Jeśli znacie kogoś innego to też bardzo proszę. Namiary na pana Ludiwka poszły na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.06.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Namiary na pana Ludiwka poszły na priva możesz jeszcze raz ale na innego bo się głupia pomyliłam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.06.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 poszło dzięki dzięki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 15.06.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam. Potrzebuję namiar na tego pana z Golejowa który wskazuje gdzie kopać studnię wiem ze tutaj już gdzieś o tym pisaliście ale nie umiem tego znaleźć. Podpowiedzcie która strona tego forum albo proszę o namiary może być na maila [email protected]. Jeśli znacie kogoś innego to też bardzo proszę. My go braliśmy wszyscy oczywiście jako placebo, bo nie wierzycie chyba, że on faktycznie coś znajdzie? - a te jego wyliczanie wydajności toż to jaja po prostu - studniarze mówią, że woda jak ma być to będzie - i wiercą w dowolnym miejscu. Jeśli się robi studnię głębinową to ci goście mówią, że wypróbowali już paręnastu albo parudziesięciu takich magików - dla studniarzy jest to wręcz dobra wymówka jak się nie dowiercą - "no i co, Pan radiestata się nie sprawdził?" mówią - mi powiedzili, "ile miało być? 40 kubików? na 8 m - no cóż jest 10 kubików na 16 m". Ja mówię oczywiście o studniach głębinowych - kręgowe to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 15.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam. Poszukuję stali , prosze o namiar gdzie mogę dostać fi12, okolice Gliwic wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts