seba77 20.06.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Myśmy montowali bramę garażową po tynkach, firmy Normstal , przyzwoita cena, narazie jesteśmy zadowoleni Mozna montować przed tynkami ale trzeba przygotować wnękę tam gdzie bedzie mocowane prowadzenie, później tynkarz nie dojdzie, Prawda jest taka że lepiej poczekać bo itak wszystko zaciaprają Ja zamontowałem wczesniej ale nie tynkuje garażu , u góry dałem styropian 12cm z siatką boki w kafelkach....( sciany z Ytong-u) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.06.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Mozna montować przed tynkami ale trzeba przygotować wnękę tam gdzie bedzie mocowane prowadzenie, później tynkarz nie dojdzie, Prawda jest taka że lepiej poczekać bo itak wszystko zaciaprają Ja zamontowałem wczesniej ale nie tynkuje garażu , u góry dałem styropian 12cm z siatką boki w kafelkach....( sciany z Ytong-u) Zalezy od tynkarzy! Ja montowalem bramy przed - chocby z uwagi na to zeby moc zamknac budynek (a trzeba, bo przed tynkami przeciez trzeba zrobic chocby instalacje elektryczna, a kable lubia byc kradzione . Oczywiscie tak jak piszesz - trzeba otynkowac wewnetrzna strone sciany gdzie bedzie montowana brama - ja ja otynkowalem sam i wyszlo OK Tynkarze wszystko dokladnie obkleili i nie ma sladu - brama nieuszkodzona, nieporysowana, jak nowa Tylko naped montowalem w pozniejszym czasie. Fakt, ze tez nie tynkowalem sufitu i tez bede tam kleil styropian wiec moze dzieki temu byl duzo mniejszy syf pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 20.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam. Mam do sprzedania wyciąg budowlany. Składa się z maszyny wyciągowej zasilanej na siłe, masztu z rury stalowej fi 100 łączonej na kołnierz długości ok 5m, i ramie. Wyciąg można zobaczyć u mnie na budowie, jeszcze stoi więc można go wytestować. Jak ktoś by chciał to mogę wysłać zdjęcia. Cena 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 20.06.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 WitamKupię stemple budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 20.06.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 to humus ? czy z piachem ? z gliną ? ile mniej wiecej moze tego byc ? Quenne,wedlug mojego wykonawcy to zapiaszczona glina.I jest tego dość dużo.Mysle,że dwie tzw.wanny z pewnoscią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.06.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Daga&Adam - pisałeś wątku ( http://forum.muratordom.pl/showthread.php?122953-ZAG%C4%98SZCZARKA-PORZYCZY%C4%86-CZY-KUPI%C4%86-OTO-JEST-PYTANIE-)) o tym, że w naszym rejonie znalazłeś dwie wypożyczalnie sprzętu dobrze wyposażone. Czy możesz podać namiary. I jeszcze, co polecasz ze swojego doświadczenia do ubijania piasku zagęszczarkę, czy skoczka.Pozdrawiam Ps. Wysyłałam do Ciebie wiadomość na priv - ale nie wiem czy doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido84 20.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam mam stemple do sprzedania pisz na priv to sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 21.06.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Znalazłam w internecie firmę z Żor, wysłałam zapytanie w sprawie ceny piasku czy pospółki do zasypania fundamentów. Właśnie dostałam odpowiedź, że koszt ok 24 zł/t już z transportem, ale tylko duże auta. Adres strony internetowej tej firmy: http://inter-decor.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 21.06.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Hej, Czy posiada ktoś z Was agregat prądotwórczy i mógłby na jeden dzień wypożyczyć (na środę)? Okazało się dziś, że remontują u nas sieć energetyczną i od 8 do 16 nie będzie prądu (od dziś do środy ), a murarze ściany chcieli stawiać .... Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.06.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dzięki ! a powiedz ile tego mniej więcej wychodzi?? Hmm, sama nie wiem...ale sprobuje to wieczorem policzyć, bo teraz nie pamiętam ile tego kupiliśmy...odpiszę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 21.06.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 witam,odsprzedam stemple 3,05-3,1 m 300 szt 5zl/sztdeski szalunkowe 260zlm3kantowka 380m3 pyskowice k/gliwic pzdrmarek605091369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.06.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam,a ja mam pytanie gdzie w okolicy Rybnika można dostać najtaniej korę?Potrzebna mi większa ilość,w marketach chcą za 80l od 12,50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 21.06.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Kora tutaj:http://www.allegro.pl/item1081957066_kora_80l_7zl_torf_ziemia_woj_slaskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 tylko to jest 65l i trzeba z Koziegłów przywieźć,ja kupiłem po 7zł za 80l w jakimś ogrodniczym na trasie Gliwice - Tarnowskie G.Czekanów? Szałsza?na giełdzie kwiatowej w Tychach podobno można kupić po 6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robitherobot 21.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam!!! Mam zamiar budować dom szkieletowy w okolicach Jastrzębia jak wszyscy się domyślają są tam szkody górnicze kat III . Szukam ekipy do fundamentów solidnej i w miarę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.06.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 tylko to jest 65l i trzeba z Koziegłów przywieźć, ja kupiłem po 7zł za 80l w jakimś ogrodniczym na trasie Gliwice - Tarnowskie G. Czekanów? Szałsza? na giełdzie kwiatowej w Tychach podobno można kupić po 6zł Właśnie jak się doczytałam,to transport sporo wyniesie. Musze się wybrać na giełdę kwiatową,bo już od dawna chcę tam pojechać Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.06.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Daga&Adam - pisałeś wątku ( http://forum.muratordom.pl/showthread.php?122953-ZAG%C4%98SZCZARKA-PORZYCZY%C4%86-CZY-KUPI%C4%86-OTO-JEST-PYTANIE-)) o tym, że w naszym rejonie znalazłeś dwie wypożyczalnie sprzętu dobrze wyposażone. Czy możesz podać namiary. I jeszcze, co polecasz ze swojego doświadczenia do ubijania piasku zagęszczarkę, czy skoczka. Pozdrawiam Ps. Wysyłałam do Ciebie wiadomość na priv - ale nie wiem czy doszła Jedna to ta o ktorej juz wspominalem wczesniej -> w Niedobczycach na przeciwko Zabki (jadac z gorki za lukiem w prawo - po lewej stronie). Oni maja glownie zageszczarki (roznej wielkosci, z operatorem lub bez). Tel do nich -> 602 850 823. Druga do glownie elektronarzedzia - maja duzy wybor mlotow, wiertarek i innych tego typu ale maja tez zageszczarki) - tel. 324553512 - Wodzislaw Sl. ul Syrokomli - boczna ul. Kopernika. Jadac od ronda w Wodzislawiu Sl. przy mcdonaldzie w strone Jastrzebia - mijasz po lewej amadeusa, jedziesz dalej prosto pod gorke i na gorce na swiatlach krecisz w prawo. Potem jedziesz jakies 500-800m i krecisz w lewo (w sumie w dowolna z uliczek - ale to tak jest moze trzeci zjazd w lewo) zjezdzasz na sam dol - tam krecisz w prawo i lekko pod gorke - to jest po prawej stronie w domu prywatnym w takiej dobudowce Gosc jest na miejscu wiec czasem mozna podjechac po godzinach, wieczorem etc. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 22.06.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 A gdzie kupię zaginarkę do prętów zbrojeniowych? Znajdę to np. w marketach budowlanych typu Obi czy Praktiker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 A gdzie kupię zaginarkę do prętów zbrojeniowych? Znajdę to np. w marketach budowlanych typu Obi czy Praktiker? Ja mam do sprzedania gietarke jak chcesz - solidna, na lozysku, do pretow max fi14. Noweczka - nigdy nie uzywana. Lezy od dwoch lat (kiedys przez pomylke kupilem dwie Dalem za nia na allegro 200 pln. Sprzedam za polowe ceny czyli stowke Wieczorem moge zrobic fotke! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 22.06.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Interesujące Skonsultuję z głównym inwestorem, patrz mąż, i dam znać. Ale zdjęcie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts