Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Gdyby tylko to wystarczyło to mogłabym iśc na egzamin nago.....byleby zdać :D .

To trochę zbyt ekstremalne rozwiązanie ale warto "dobrze się ubrać". Metoda prosta i chyba stara jak świat :wink: . Jeżeli chcesz to mogę wyszperać gdzieś namiar na gościa który nauczył moją żonę jeździć. Stało sie to gdzieś po 4 oblanym egzaminie :D . Działa w Rybniku.

Piejar..... w zasadzie to mam dobrego instruktora i naprawde nieźle radzę sobie na drodze .... tylko ja strasznie się stresuję na wszelkiego rodzaju egzaminach. Po prostu nagle pustka w głowie i panika w oczach. Z reguły panowie egzaminatorzy to stare bardzo zasadnicze pryki bez poczucia humoru i jakiegolkolwiek luzu. Chyba nikt nie lubi być oceniany..... a jeśli jeszcze od tej oceny coś zależy (np.otrzymanie prawka co dla mnie jest bardzo ważne) to ja odpadam w przedbiegach.....tym bardziej że jestem choleryczką i bardzo szybko sie denerwuję :cry: . Po pierwszym egzaminie byłam na siebie tak wściekła że norrrrrmalnie...... :evil: .

Jeśli miałabym to prawko w ręku i miałabym już jeździć to poradziłabym sobie bez problemu.

Ja wiem że nie powinnam pytać w miejscu publicznym.....ale może ktoś ma jakiś pomysł jak to zgrabnie ominąć :wink: ?

Ja wiem że nie powinnam pytać w miejscu publicznym.....ale może ktoś ma jakiś pomysł jak to zgrabnie ominąć :wink: ?

Czy to warto ? Ukręcą Cię jeszcze jakąś kamerą. Każdy się denerwuje przed egzaminem - nie tylko choleryk. Ja na próbnym egzaminie skręciłem w lewo kiedy instruktor powiedział mi żeby w prawo. Na egzaminie właściwym przy cofaniu minąłem się z bramą o pół auta ale zdałem (był to jakiś 1987). Na jazdach jeździłem tragicznie. Poćwicz jeszcze trochę i zdasz z palcem w nosie.

No, chłopaki....zazdroszczę Wam. Ja dopiero na wiosnę zacznę i już mnie cholera bierze z tego marazmu....nic tylko czekać, czekać, czekać......na pozwolenie na budowę :evil: . Architekt obiecał że pod choinke już będę miała, ale coś mi się to nie widzi. Najgorsze, że kredyt by się zdało już załatwiać a tu bez pozwolenia ni chu chu..... :o .

Dziś - zasuwam na budowie do północka, jutro cały dzionek a dopiero w niedziele se dychne :))

Jo mom to samo ale robota fajno że yno czekom na fajrant coby gnać.

Jo też mom fajno robota a dodatkowo mom bezuch z Radlina - kupom mości Panowei Kupom - bydymy dzisio robić - jeszcze yno 2 godziny :wink:

Piejar - kiedy sie kludzisz???

daggulka - noł stres - jeszcze Ci sie cale te budowani zbrzidnie :wink:

Jo też mom fajno robota a dodatkowo mom bezuch z Radlina - kupom mości Panowei Kupom - bydymy dzisio robić - jeszcze yno 2 godziny :wink:

Piejar - kiedy sie kludzisz???

Jeszcze yno 40 minut. Kludza sie na przyszłe wakacje. Noł pośpiech - noł stres.

Daggulka do stresu się przyzwyczaj bo okazji nie zabraknie. Ekipka już jest?

Ekipę już mam zamówioną. Widziałam jak budują u sąsiada.....kilku chłopów w młodym wieku, robili se jedną przerwę na śniadanie....antyalkoholowi do tego, dokładni , bezkonfliktowi....nic ino brać :D . Postawią mi cały stan surowy , tzn: fundamenty, ściany, stropy , kominy i co tam jeszcze trzeba + postawienie więźby i obłożenie dachówką albo gontem (jeszcze się nie zdecydowałam, ale więźbę robię pod dachówkę). I za stan surowy z dachem wezmą 25000- to znaczy majster weźmie :wink: :D . Ciężko ich było przekonac bo na przyszły rok mają już full zamówień, ale udało się (tzn. byłam nahalna i nie dawałam spokoju)- zdecydowali że taką małą Zośkę (tak się nazywa mój dom) gdzieś wcisną z terminem. Notabene u sasiada budują dom ponad 400m pow.użutkowej z basenem :o . To jest dopiero chałupa :roll: .

daggulka to ty niezłe sąsiedztwo bedziesz miała :)

Ty sie tam usmiechaj i w zgodzie zyj to i na basen bedzie blisko :wink:

A z ekipami to chyba jest zawsze cos troche nie tak :x

Chociaz czasem sie zastanawiam czy nie przesadzamy, ale fakt faktem ze jak sie ich od czasu do czasu opier... :oops: to zaraz im robota lepiej idzie.

Ludzie macie piec na pelety czy jak to tam zwią, jak to sie sprawdza?