Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Agusia my też mamy działkę w szczerym polu,za daleko,żeby ciągnąć wodę i kanalizację,a projekt drogi jest....i to jakiej drogi publicznej.Odnośnie cierpliwości do budowania to moja niestety już się poowoli kończy.Takich mam ślimaków,że więźbę będą ze trzy tygodnie robić.Szkód górniczych nie mamy,a zbrojenie że ho,ho.

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Żeby nie było zbyt łatwo mam kolejny problem :bash:

W lutym zamówiliśmy prawie 3000 bloczków na piwnice. Zamówiliśmy i zapłaciliśmy. A że piwnic nie ma, to zużyliśmy tylko połowę. Budo-Zbyt nie robi problemów ze zwrotem materiału, ale robi problem ze zwrotem kasy. Kazali nam tą róźnicę rozliczyć w innych materiałach. Nie bardzo mi to odpowiada. Wolę odzyskać pieniądze i móc wybrać gdzie chcę kupić inne materiały. Czy mają prawo wymagać ode mnie takiego rodzaju rozliczenia?

Witam, w związku z rezygnacją z budowy mam do sprzedania garaż blaszak - NOWY, nieużywany, z zamknieciami w bardzo niskiej cenie. Przydatny na każdej budowie. Kontakt : /666/822-150 lub przez PW. Zapraszam - garaż do odbioru w Rybniku.

Witam, w związku z rezygnacją z budowy mam do sprzedania garaż blaszak - NOWY, nieużywany, z zamknieciami w bardzo niskiej cenie. Przydatny na każdej budowie. Kontakt : /666/822-150 lub przez PW. Zapraszam - garaż do odbioru w Rybniku.

..rezygnacja z budowy?..tego jeszcze tutaj nie było..

..a może działka też jest na sprzedaż??

Witam! Jestem nowy proszę o wyrozumiałość.Właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę upragnionego domu z Starostwa Powiatowego.Plac budowy znajduje się w pięknie położonym miejscu pomiędzy Rydultowami a Pszowem.Proszę o pomoc przy zakupie desek potrzebnych do szałowania, ok. 5 kubików.

No zaje......ta wiecha.Super i gratulacje zakończenia tego etapu.

Adiq no właśnie w Lubarze to ja też wszystko mogę,oddawać towar,wymieniać,zamieniać i kasę oddają i nie robią problemu.Mowa była o Budozbycie wyżej,dlatego napisałam,że dla mnie wydaje się to być uczciwe.Ja się cieszę,że wybraliśmy Lubar i nie musimy się obawiać tej "uczciwości".Pozdrawiam.

Szukam używanego zbiornika przydomowego na propan i wszelkich opinii w sprawie zakupu/dzierżawy/montażu/wkopania itp zbiornika na kilka tys litrów.

Mikołów to dziwne miasto, miał być gaz, projekty gotowe, nikt nie wie o co chodzi. Na szczęscie wkrótce wybory samorządowe... Pozdr.

Przypadkowo znalazłam takie ogłoszenie: http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,zbiornik-na-gaz-lpg,ogl7-36-1-55521.html

Witam

Czy ktoś z naszej grupy miał doświadczenia z montażem okien Oknoplast - przedstawiciel w Rybniku lub wodzisławiu oraz Jezierski - przedstawiciel Gliwice lub Sosnowiec.

Obie oferty producentów porównywalne, ale wiadomo prawidłowy montaz to połowa sukcesu. Będę wdzięczna za opinie

Miałem "doswiadczenie" z w/w przedstawicielami Oknoplastu . Zakupiłem u nich okna, rolety i parapety zewnętrzne. Monataż przeciętny . Było dużo niedoróbek. Z opóźnieniem, ale wszystkie mi poprawiono.