GabrysiaBP 21.07.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Agusia my też mamy działkę w szczerym polu,za daleko,żeby ciągnąć wodę i kanalizację,a projekt drogi jest....i to jakiej drogi publicznej.Odnośnie cierpliwości do budowania to moja niestety już się poowoli kończy.Takich mam ślimaków,że więźbę będą ze trzy tygodnie robić.Szkód górniczych nie mamy,a zbrojenie że ho,ho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 21.07.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Żeby nie było zbyt łatwo mam kolejny problem W lutym zamówiliśmy prawie 3000 bloczków na piwnice. Zamówiliśmy i zapłaciliśmy. A że piwnic nie ma, to zużyliśmy tylko połowę. Budo-Zbyt nie robi problemów ze zwrotem materiału, ale robi problem ze zwrotem kasy. Kazali nam tą róźnicę rozliczyć w innych materiałach. Nie bardzo mi to odpowiada. Wolę odzyskać pieniądze i móc wybrać gdzie chcę kupić inne materiały. Czy mają prawo wymagać ode mnie takiego rodzaju rozliczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.07.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ale powykonawczą końcową ?Do oddania budynku już do użytkowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.07.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 I masz rację Adrian - zajęło mi to ponad 2,5 miesiąca ! Wczoraj odebrałam - zapłaciłam 850 zł. Ale mam wolnostojacy garaż i wszystkie przyłącza : -wodę - gaz - prąd - POŚ Ceny jakie mi proponowano w moim przypadku to od 800 - 1.200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 21.07.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 robił ktoś ostatnio inwentaryzację powykonawczą? jakie są ceny? na razie mam jedną ofertę - 400zł, a że chce przy tej okazji zrobic inwentaryzacje kanalizacji, to 500 Adiqq , Ty juz kończysz ??? ale popędziłes )) super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.07.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Z tego co wiem, to wszystko musi być na jednej mapce.Mapa zasadnicza 1 : 1000 - tzw. mapka powykonawcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.07.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wydaje się być uczciwe,że Budozbyt poszedł Wam na rękę pozwalając dokonać zwrotu towaru,a Wy kupicie u nich inne materiały.Ale to tylko moje zdanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.07.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam, w związku z rezygnacją z budowy mam do sprzedania garaż blaszak - NOWY, nieużywany, z zamknieciami w bardzo niskiej cenie. Przydatny na każdej budowie. Kontakt : /666/822-150 lub przez PW. Zapraszam - garaż do odbioru w Rybniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawiwo 22.07.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam czy ktoś mógłby polecić jakiś tartak, w którym sprzedają dobrą więźbę budowlaną Okolice Żory, Rybnik, Pawłowice Śl. I w jakiej aktualnie cenie sprzedaję się m3 więźby dachowej. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 22.07.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam, w związku z rezygnacją z budowy mam do sprzedania garaż blaszak - NOWY, nieużywany, z zamknieciami w bardzo niskiej cenie. Przydatny na każdej budowie. Kontakt : /666/822-150 lub przez PW. Zapraszam - garaż do odbioru w Rybniku. ..rezygnacja z budowy?..tego jeszcze tutaj nie było.. ..a może działka też jest na sprzedaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOnsky 22.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 WitajUprzejmie proszę o namiary na tych dobrych instalatorów wod-kan, tynkarzy i innych fachowców z których jesteś zadowolona. Mój obecny stan "stan surowy otwarty". Proszęślicznie o pomoc i z góry dziękuję. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ster72 22.07.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam! Jestem nowy proszę o wyrozumiałość.Właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę upragnionego domu z Starostwa Powiatowego.Plac budowy znajduje się w pięknie położonym miejscu pomiędzy Rydultowami a Pszowem.Proszę o pomoc przy zakupie desek potrzebnych do szałowania, ok. 5 kubików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 22.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 No zaje......ta wiecha.Super i gratulacje zakończenia tego etapu.Adiq no właśnie w Lubarze to ja też wszystko mogę,oddawać towar,wymieniać,zamieniać i kasę oddają i nie robią problemu.Mowa była o Budozbycie wyżej,dlatego napisałam,że dla mnie wydaje się to być uczciwe.Ja się cieszę,że wybraliśmy Lubar i nie musimy się obawiać tej "uczciwości".Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 22.07.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Szukam używanego zbiornika przydomowego na propan i wszelkich opinii w sprawie zakupu/dzierżawy/montażu/wkopania itp zbiornika na kilka tys litrów. Mikołów to dziwne miasto, miał być gaz, projekty gotowe, nikt nie wie o co chodzi. Na szczęscie wkrótce wybory samorządowe... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 23.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Szukam używanego zbiornika przydomowego na propan i wszelkich opinii w sprawie zakupu/dzierżawy/montażu/wkopania itp zbiornika na kilka tys litrów. Mikołów to dziwne miasto, miał być gaz, projekty gotowe, nikt nie wie o co chodzi. Na szczęscie wkrótce wybory samorządowe... Pozdr. Przypadkowo znalazłam takie ogłoszenie: http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,zbiornik-na-gaz-lpg,ogl7-36-1-55521.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 23.07.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Potrzebny mi namiar na tani transport wywrotką. Ma ktoś taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 23.07.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Nam transport świadczy firma Szostak ze Stanowic.Dla nas ceny bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 23.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam Czy ktoś z naszej grupy miał doświadczenia z montażem okien Oknoplast - przedstawiciel w Rybniku lub wodzisławiu oraz Jezierski - przedstawiciel Gliwice lub Sosnowiec. Obie oferty producentów porównywalne, ale wiadomo prawidłowy montaz to połowa sukcesu. Będę wdzięczna za opinie Miałem "doswiadczenie" z w/w przedstawicielami Oknoplastu . Zakupiłem u nich okna, rolety i parapety zewnętrzne. Monataż przeciętny . Było dużo niedoróbek. Z opóźnieniem, ale wszystkie mi poprawiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido84 24.07.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam czy ma ktos z was dachwoke ruupceramica rubin 13v kolor kasztan? jesli tak to prosilbym o zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOnsky 24.07.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam Proszę o namiary na dobrego i solidnego dachowca - PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts