sebo8877 17.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Smucisz mie Hanys - dychnij ze tydziyń i dali. Pododowosz sie czy jako??? Co do mojij skromnej osoby za mały jezdem by skopać ci ogórdek Niegodzien żem takom robote u Ciebie wykonać Ale jak już bys strasznie sie uprzył - to ni ma sprawy 200 zł/m2 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja to bym skopała dupe, albo zad chłopakowi co liczył mi konstrukcje. Dobrze ze mam budowlańców, a nie jakis chłopków roztropków spod monopolowego. Pieron chyba zapomnial ze to dom dla ludzi, a nie dla lalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.11.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Malmuc...kop, kop.....pomaga na nerwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.11.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Przezyliśmy trzy zaboryPrzezyjemy i kaczory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Przezyliśmy trzy zabory Przezyjemy i kaczory! amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Malmuc...kop, kop.....pomaga na nerwy . ma synek szczescie ze sie wyprowadzil z okolicy bo bym go ....... zaciupała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Malmucowo , tys je grozno baba tu same spokojne mieszkają bedziesz najwiekszo zołza we wsi ... http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=139658380#photo - kupic wom mamlasy to na Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.11.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Selimm....ja nie chcę, mam swoje ....a te to jakieś takie ......kurna.....małe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 mosz wieksze ? eee cygonisz pakazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Malmucowo , tys je grozno baba tu same spokojne mieszkają bedziesz najwiekszo zołza we wsi ... jakie spokojne? slonskie baby to dopiero potrafią się wkurzyc ja to jestm ino zołza w domu dla meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliszka 19.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witom wszystkich. Jo jest z Rybnika ale jak wiycie wszystki hanysy kochają góry i bestuż chca se postawić mało chałupka w naszych beskidach. Co chciałach to mom powiycie ale jak by tak prawie to doroddźcie co mom zrobić. Bo tak ni mom jeszcze prondu, bydom go ciągnąć jak podpisza umowa. Jest tam pora działek i prawie wszyscy chcą ciągnąć ale trzeba stawiać maszty i ciągnąć duty. I teraz nie wiym czy bydzie do zapłacynio yno opłata za przyłącze liczono od stawek mocy przyłączeniowej czy tyż bydymy płacić za maszty i druty (po naszymu jak za zboże). Dejcie znać bo nie chca wyglondać jak z okna na plac przed urzyndnikami z ENIONu. Piekne dziynki. I pozdrowiom wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Eliszka,tez mi sie cosik takiego marzy ale cięzko cos fajnego kupic bo nie ma dojazdu ,albo dzialeczki mają wielkosc 4-5 arow na Twoje pytanie to pewnie odpowie prondowy Piejar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliszka 19.11.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Piykne dziyki Selimku za tyn odzew za to mosz pewne miejsce przi grilu, dom znać kiedy pojadymy na działka ale nastow sie bardzi na wiosna. Bardzo Cie prosza prondowy Piejar kebyś coś pedzioł o tych kosztach bo musza jakoś wyglondać. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 19.11.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witom wszystkich. Jo jest z Rybnika ale jak wiycie wszystki hanysy kochają góry i bestuż chca se postawić mało chałupka w naszych beskidach. Co chciałach to mom powiycie ale jak by tak prawie to doroddźcie co mom zrobić. Bo tak ni mom jeszcze prondu, bydom go ciągnąć jak podpisza umowa. Jest tam pora działek i prawie wszyscy chcą ciągnąć ale trzeba stawiać maszty i ciągnąć duty. I teraz nie wiym czy bydzie do zapłacynio yno opłata za przyłącze liczono od stawek mocy przyłączeniowej czy tyż bydymy płacić za maszty i druty (po naszymu jak za zboże). Dejcie znać bo nie chca wyglondać jak z okna na plac przed urzyndnikami z ENIONu. Piekne dziynki. I pozdrowiom wszystkich. hmmm no ponoć się coś tam pozmieniało w prawie i to z korzyścią dla klienta. wiem że w Rybniku kumpeli ciągną wodę i miasto będzie za to płacić ale chyba nalejpiej zadzwonić do dziadów i się zorientować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia33 19.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 nom miesionc tymu postawili jedyn maszt - płaciłach yno za przyłoncze liczono w zależności od mocy - jo chca dużo to i płaca dużo Asia miło mi że taki duży odzew był na moj pościk (oczywiście nie mo to nic wspólnego z niejedzyniem miensa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam! Kto widział i słyszał cosik o grzejnikach kanałowych w naszych okolicach. Kto handluje tym ustrojstwem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.11.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Melduja sie przy tablicy. Nie wiym jak tam to robiom Eniony ale "nasze" Vatenfalle bierom kasa yno za moc tzn kilowaty razy stawka. W 2004 to było ok 90 PLN/kW - czyli niezbyt drogo. Cołki koszt masztów linii itp boł po ich stronie. Problem boł z czasem wykonania. Jo warunki dostoł w wrześniu 2004 a wykonali mi w połowie kwietnia 2005. Wniosek - jak najszybciej podpisać umowa coby czas juz lecioł. Nie umia Ci padać jako to je w górach - jak som duże odległości i mało chałup to mogom trocha wiyncej ściepować na klienta. Udej sie na grzeczno rozmowa do tych elektrykorzy i napisz co Ci padali. Gwoli ścisłości: elektrykownia ni mo nic wspólnego z dystrybucjom prundu. Nosze druty kończom sie na płocie i cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześ mamlasy co u Was nowego. Sell -czekom na na tyn geszynk na Mikołaja Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliszka 20.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dziyki Piejar. Zaroz tam byda dzwonić. Fest żech jest rada żeś napisoł. . Jak byda tak daleko to sie odezwia. Pozdrowiom, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.11.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześ mamlasy co u Was nowego. Sell -czekom na na tyn geszynk na Mikołaja Sebo8877 Tobie -to muszymy cosik takigo kupić http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=140440962 bo tam troszka pizdzi w tych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts