daggulka 20.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Selimm....co ty , kurcze na tych aukcjach wyszukujesz za oryginały.... Chłopie, głodnemu........... . Ty lepiej się przyznaj ze Ty to dla siebie a nam podsyłasz linki dla pretekstu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Na mnie to -za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Selimmku....ale to z wełenki to sie naciaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Acha, i zapomniałam napisać że wełenka może "gryźć" ....więc uważajcie panowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr1842 20.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam jestem na etapie poszkiwania drzewa na dach może macie jakiś namiar na tanie i dobre drzewo na dach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.11.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 LAS Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Piejar, gdzie ty kupowałes okna? no i czy jestes zadowolniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 te wełniane czopki to chyba dlo zebry.....wszystkie w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Eeee tam, od numeru 1 do 12 prawie wszystkie są bez pasków....na pewno coś dla siebie wybierzesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam! Kto widział i słyszał cosik o grzejnikach kanałowych w naszych okolicach. Kto handluje tym ustrojstwem ? Grzejniki kanałowe - regulus, purmo. Handlują tym prawie wszyscy w Rybniku. Też w pewnym momencie chcieliśmy, ale trzeba pamiętać, że w stropie musi byc kanał. Jak każdy grzejnik kurzy się i cały kurz ląduje w rynience ( nie jest to zupełnie prawdą, że przetrzesz szmatą kanał, bo nie jest na elastycznych połączeniach, więc dojście do zakamarków jest utrudnione ), a następnie kurz unosi się do góry z ciepłym powietrzem. Jeżeli na początku będziesz latać ze szmatą co tydzień, to zaręczam - po 5 latach i tak zarośnie brudem. My jednak wybraliśmy poczciwą podłogówkę. Mniej fiku- miku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.11.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam jestem na etapie poszkiwania drzewa na dach może macie jakiś namiar na tanie i dobre drzewo na dach! Powiem tak : - omijaj tartak w Rybniku na Pogodnej . Gorzej nie trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.11.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Spróbuj w tartaku w Czyżowicach robią impregnację ciśnieniową (w tym mniejszym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.11.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam jestem na etapie poszkiwania drzewa na dach może macie jakiś namiar na tanie i dobre drzewo na dach! Powiem tak : - omijaj tartak w Rybniku na Pogodnej . Gorzej nie trafisz. Ja na pewno trafiłem gorzej - tartak pana Mrózka w Świnnej. Najdelikatniej mówiąc gość jest nieuczciwy i ma kiepski towar. Omijajcie szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.11.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam! Kto widział i słyszał cosik o grzejnikach kanałowych w naszych okolicach. Kto handluje tym ustrojstwem ? Grzejniki kanałowe - regulus, purmo. Handlują tym prawie wszyscy w Rybniku. Też w pewnym momencie chcieliśmy, ale trzeba pamiętać, że w stropie musi byc kanał. Jak każdy grzejnik kurzy się i cały kurz ląduje w rynience ( nie jest to zupełnie prawdą, że przetrzesz szmatą kanał, bo nie jest na elastycznych połączeniach, więc dojście do zakamarków jest utrudnione ), a następnie kurz unosi się do góry z ciepłym powietrzem. Jeżeli na początku będziesz latać ze szmatą co tydzień, to zaręczam - po 5 latach i tak zarośnie brudem. My jednak wybraliśmy poczciwą podłogówkę. Mniej fiku- miku Zasada Im prościej tym lepiej (wiem to z doświadczenia) będziecie zadwolenia z układu mieszanego Grzejniki (normalne ścienne) + podłogówka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.11.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 powiem tak nie cierpie tego mebla jakim jest kaloryfer Mam w salonie duze przeszklenie i pod nim chcialam umiescic grzejnik kanalowy. W salonie kafle? jakos mi sie to nie widzi, ma byc parkiet, wic nici z podłogówki. No nic, bedziem myslec dalej jak to ugryzc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Piejar, gdzie ty kupowałes okna? no i czy jestes zadowolniony? Izoterm w Rybniku na Wiejskiej. Pozdrowienia dla pani Joanny (zastanawiam się czy Asia33 to nie jest ona bo wiem że też się buduje ). Mam okna 3 komorowe na profilu Rehau Basic (mają takie zaokrąglenia na ramie od wewnątrz i na zewnątrz). Przy oknach nie szaleliśmy z wypasaniem bo mamy ich mnóstwo a budżetu trzeba pilnować. Żona chciała białe więc ma (dużo do mycia). Wkład typowy 1.0, szare uszczelki. Jeżeli chodzi o jakość to było trochę problemów z oknami łukowymi ale firma grzecznie naprawiła i jest OK. Zajęło to sporo czasu ale mnie to nie przeszkadzało bo jeszcze nie mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 powiem tak nie cierpie tego mebla jakim jest kaloryfer A coś Ci zrobił brzydkiego ? Mam w salonie duze przeszklenie i pod nim chcialam umiescic grzejnik kanalowy. W salonie kafle? jakos mi sie to nie widzi, ma byc parkiet, wic nici z podłogówki. No nic, bedziem myslec dalej jak to ugryzc. Nie pakuj się raczej w nadmuchowe bo znam dwa przypadki kiedy ludzie z niego zrezygnowali po kilku latach użytkowania. Są przecież dostępne niewysokie grzejniczki które można jakoś przyczaić za jakąś zabudową. Kiedyś byly takie fajne niewysokie: taka rura z naspawaną serpentyną z blachy falistej. Pamiętacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Izoterm powiadasz, no to zaglądniem tam. A duzo tzn ile? to tak z babskiej ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia33 21.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Asia 33 to była 3 lata temu...............i niema nic wspólnego z izotermem z Wiejskiej. Dowodem na to jest że ja mam okna z AP Żory - tzn ja mam z Aluplastu. Z okien jestem zadowolona (dostałam np. pisemną gwarancję) , z montażu też (21 okien w 8 godzin). Najsłabszym punktem w AP jest biuro w Rybniku. Czy możecie polecić kogoś do ocieplenia zewn.???Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.11.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Izoterm powiadasz, no to zaglądniem tam. A duzo tzn ile? to tak z babskiej ciekawosci 11 dużych 3 małe (piwnica) 6 dachowych. Do tego jeszcze 4 w luksferkach. OK, przy Asi33 jestem mały Bolek i już nie twierdzę że mam dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts