copec 07.09.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 unikajcie Millenium! strasznie marudzą, wymyślają itd. a ja tam nie narzekam na millennium - wszystko ładnie szybko bezproblemowo - jedna duza transza 80% wartości kredytu potem tylko inspekcja i resztówka wszystko szybko załatwione no i przede wszystkim rodzina na swoim - załatwiane w rybniku - inne oddziały rzeczywiście słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 07.09.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 a ja tam nie narzekam na millennium - wszystko ładnie szybko bezproblemowo - jedna duza transza 80% wartości kredytu potem tylko inspekcja i resztówka wszystko szybko załatwione no i przede wszystkim rodzina na swoim - załatwiane w rybniku - inne oddziały rzeczywiście słabe A na rynku czy na 3 maja? Ja niestety mam bardzo złe doświadczenia. Kredyt załatwialiśmy prawie trzy miesiące, i udało się tak 'szybko' gdyby nie to że wciąż się przypominałam. Dodatkowo wzięliśmy rzeczoznawcę poleconego przez nich, wycena trafiła do Warszawy i tam zaniżyli nam wartość nieruchomości! Niestety nie mieliśmy wyboru i musieliśmy brać w millenium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.09.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ostatnio prawie 2 tygodnie czekałam na transport od nich o wszystko trzeba sie prosic 100x, dodzwonic sie do przedstawiciela to prawie jak wygrana w totka...na szczęście na cenach zjeżdzają dość łatwo a kredyt - w ING, mamy tam konta wiec skorzystalismy z promocji 0 zł prowizji My naszczęście kontakt telefoniczny z przedstawicielem mamy dobry, ale niestety to nie od niego zależą transporty A zdarzało się że nawet on nam dowoził towar Co do kredytu to dopiero się do niego przymierzamy, jutro mamy się umówić na spotkanie z doradcą z ING. Też mamy u nich konto więc może uda się coś dobrego wynegocjować Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 07.09.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Gdzie kupowaliście geowłókniną do drenażu i żwir i za ile mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 07.09.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 A na rynku czy na 3 maja? Ja niestety mam bardzo złe doświadczenia. Kredyt załatwialiśmy prawie trzy miesiące, i udało się tak 'szybko' gdyby nie to że wciąż się przypominałam. Dodatkowo wzięliśmy rzeczoznawcę poleconego przez nich, wycena trafiła do Warszawy i tam zaniżyli nam wartość nieruchomości! Niestety nie mieliśmy wyboru i musieliśmy brać w millenium. na 3 maja polecam p. Monikę (kierownika placówki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 My naszczęście kontakt telefoniczny z przedstawicielem mamy dobry, ale niestety to nie od niego zależą transporty A zdarzało się że nawet on nam dowoził towar Co do kredytu to dopiero się do niego przymierzamy, jutro mamy się umówić na spotkanie z doradcą z ING. Też mamy u nich konto więc może uda się coś dobrego wynegocjować Zobaczymy... nam tez osobiscie dowoził pan Rafał z Budozbytu, ale sam przyznał że nie od niego zależy co kiedy i jak a w ING na Wieniawskiego polecam pana Daniela, baaardzo cierpliwy wszystko dokładnie wyjasnia i robi wszystko od poczatku do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Gdzie kupowaliście geowłókniną do drenażu i żwir i za ile mniej więcej? Budozbyt żwir 520zl/10 ton +teraz dorzucili 100zl za transport/10t kupowałam gotowe rury z geowłókniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 07.09.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 witam jak macie rozwiązany problem uziomu fundamentowego i instalacji odgromowej? są podobno dwie "szkoły" jedna że można razem połączyc, a druga,że powinno byc osobno. My mamy razem podobno osobno już się nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 07.09.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 My na Budozbyt też narzekamy Już kilka razy mieliśmy przez nich przestoje... A można wiedzieć w jakim banku ten kredyt? I na jakich warunkach? Umowa kredytowa jeju... nas to czeka na wiosne brrrr już mi ciarki idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.09.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 kurcze to ogloszenie o stemplach juz nieaktualne ... za dlugo czekalam ;( jak by ktos mial 2,75 to biore kazda ilosc !!606980855 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaz83 07.09.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, czy ktoś miał doświadczenie z firmą BUDINŻ Rafała Tronta?Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 07.09.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 mamy kredyt w polbanku, 300 000PLN w euro na 40 lat (bedziemy splacac do konca zycia ) rata to okolo 1050zl/miesiac, w marcu dawali najlepsze warunki. najlepiej idzcie do jakiegos biura kredytowego (mysmy byli w silesia2000 na ul. koscielnej w rybniku) i oni przegladaja i wyszukuja dla was najlepsza oferte. nic nikogo to nie kosztuje bo oni maja jakies tam swoje uregulowania z bankami za ktore nie placi kredytobiorca. taka impreza zaoszczedza bardzo duzo czasu i bardziej im zalezy zeby kredyt byl szybko zalatwiony. nam pani z silesi2000 znalazla kredyt wlasnie w polbanku, pozniej sie rozchorowala ale jak poszlismy do placowki banku do dali nam dokladnie takie same warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.09.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 my zalatwiamy w expanderze ... tak jak maciek pisze wygodnie i szybko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 07.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam. My zrobiliśmy rozpoznanie w expanderze. Tam wyłoniliśmy Bank i dalej już bezpośrednio w banku. Millennium - nie było problemu i możliwość negocjacji oprocentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.09.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam. My zrobiliśmy rozpoznanie w expanderze. Tam wyłoniliśmy Bank i dalej już bezpośrednio w banku. Millennium - nie było problemu i możliwość negocjacji oprocentowania. przepraszam ze nazwe rzecz po imieniu ale to juz jest chamstwo ... bo ekspander tez zyc musi chcac taka dzialalnosc prowadzic a im placi bank za udzielony kredyt a nie za "reklame" a z punktu widzenia klienta to powiem ze oni tez dobre warunki negocjuja!! nawet nierzadko lepsze bo wiedza na co mozna sobie w poszczegolnych bankach pozwolic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 07.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 WitamSzukam sprawdzonej ekipy od tynkow i wylewek , jesli ktos ma moze namiary na takowa to bardzo bylaby wdzieczna Z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 przepraszam ze nazwe rzecz po imieniu ale to juz jest chamstwo ... bo ekspander tez zyc musi chcac taka dzialalnosc prowadzic a im placi bank za udzielony kredyt a nie za "reklame" a z punktu widzenia klienta to powiem ze oni tez dobre warunki negocjuja!! nawet nierzadko lepsze bo wiedza na co mozna sobie w poszczegolnych bankach pozwolic ... daj spokój, wiadomo że oferują taką ofertę z której dostaną najwięcej prowizji wiem to z pierwszej reki dlatego od razu odrzuciłam wszystkie takie biura ja tez wolałam osobiście zadbac o swoje interesy więc się im nie dziwię ze tak zrobili, każdy dba o swoje interesy i tyle, nikt na tym nie zbiednieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 07.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ja natomiast nie polecam takich instytucji jak expander,open finance-strata czasu jak dla nas.Nagadają się,naobiecują,umawiają,milion papierów dają.A jak sama pochodziłam po bankach to dostałam wszystko czarno na białym i bez tracenia czasu na słuchanie jakichś mądrych głów.Kredyt mamy w ING ,bardzo miła i fachowa obsługa.Pierwszy kredyt na działkę też mieliśmy w ING,spłaciliśmy już i jak dla mnie najważniejszy jest profesjonalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 07.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Aha a jeszcze zapomniałam zapytać skąd macie informacje o tym,że Budozbyt zmienia właściciela.Na początku roku krążyły plotki po Rybniku,że Budozbyt jakiś magazynier przekręcił na dwa miliony,teraz chodzą plotki,że Lubar ich kupił.Ja z zaufanego źródła wiem,że Lubar ich nie kupił i nie ma takiego zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 info pochodzi ze środowiska budowlańców właściciel ma podobno wystawioną mega chałupę pod Krakowem i nie chce mu sie już robić więc sprzedaje biznes Gabrysia mamy takie samo podejście do kredytów też już brałam w ING, jeszcze nam troche zostało ale nie wpłynęlo to na przyznanie kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts