queene 08.09.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?35-Uwagi-o-naszym-Forum znowu jakies rewolucje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 08.09.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Co jest, k... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 08.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ale gdzie są wpisy od 22 lipca do dzisiaj ???co się porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.09.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kurcze,ale się wkurzyłam.Jak nienawidzę takich "ulepszaczy" .Stron z Rybnika było 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 08.09.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 cos tu chyba nie halo gdzie jest prawdziwe forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.09.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kurcze czy znajdzie się tu jakiś admin,który nam pomoże się odnaleźć.Gdzie i do kogo można się zwrócić z prośbą o pomoc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Czy jest tutaj jakiś admin,który nam pomoże się odnaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.09.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 w linku ktory podesłałam wszystko jest napisane:Ważne zmiany w Grupach Budujących Dziś i jutro prowadzone są prace mające na celu wdrożenie nowej odsłony Grup Budujących. Z góry przepraszamy za niedogodności w zakresie możliwych chwilowych przerw związanych z uzupełnianiem postów w Grupach... Nasze prace skończymy tak szybko jak będzie to możliwe, aby użytkownicy znów mogli bez przeszkód korzystać z Forum. PozdrawiamyRedakcja muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.09.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 ludzie nie czytaja co sie do nich pisze a po 2 szybko sie laduja stsrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 09.09.2010 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 O matko, gdzie ja jestem?? Hehe, pozostaje nam tylko czekać aż się z tym uporają. I jak na złość znowu pada :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 09.09.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Oj, lekka kaszanka z funkcjonowaniem forum się na razie zrobiła ... Chyba się już starzeję, bo mnie wkurzają takie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureks 09.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam, Może zmiana wizerunku forum jest dobrym momentem do "podpięcia się" do grupy . Jestem z Wami już od prawie 1,5 roku ale jakoś nigdy nie było czasu napisać jakiegoś postu, może z powodu że sam pracuję na budowie i każdą wolną chwilę poświęcam budowie ..... ? Ale do rzeczy chciałem się przywitać i prosić o akceptację w grupie . Budowę sam rozpocząłem w 2008 roku w listopadzie, zakończono tylko na ławach. 2009 rok ściany z piwnicy + strop od wiosny 2010 rok zacząłem stawiać ściany parteru. (W sobotę teraz chcę zalewać strop nad parterem). Domek jest z poddaszem użytkowym z dachem kopertowym, więc mam nadzieję że jeszcze zdążę ścianki kolankowe wyciągnąć no i więźba, aby dom przykryć w tym roku. W sumie to trzeba zdążyć, bo okna, drzwi i więźba już zamówione No i jeszcze jedno budujemy z żona w Szczerbicach - więc Twoje okolice agusia_x Pozdrawiam wszystkich budujących systemem gospodarczym PS. Mi te nowe forum nie pryzpadło do gustu + wcale a wcale !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar 09.09.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Zauważyliście, że jesteśmy najbardziej "płodną"grupą na śląsku ? Wszystkie pozostałe grupy nie mają razem tyle postów co my A co do funkcjonalnośći nowego forum, po prostu trzeba się będzie przyzwyczaić i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 09.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 artureks Witamy ślicznie ja do szczerbić mam 10 minut rowerkiem:] heheh Ja z Radoszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaz83 09.09.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Halo,czy serio nikt nic nie wie o firmie BUDINŻ prowadzonej przez Rafała Tronta?Napiszcie jeśli macie jakieś info;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 09.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Hmmm, a gdzie odpowiedz z cytatem?? Wcale to nowe forum nie jest fajne. Mam nadzieję, że to tylko początki zmian i że dodadzą resztę brakujacych rzeczy, łącznie z podpisami :/ Artureks, witaj Fajnie mieć "sąsiada" na forum Pochwalisz się gdzie dokładnie budujesz?? Może być na PW jak nie chcesz dla ogółu. Może znam Twoją budowę "z widzenia", bo często podziwiam, w trakcie jazdy na swoją jak idą zmagania innym budującym w Szczerbicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureks 09.09.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Za strażą.... To masz tak jak ja - jak jadę to też podziwiam jak innym idzie ...A jak widzę że mają przykryte pod dachem to zazdroszczę....Mam nadzieję że przed zimą zdążę, bo podobno druga połowa października mabyć już z opadami śniegu, a listopad ma być już zimowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 09.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 To jesteśmy naprawdę sąsiadami Powinnam widzieć Twoją budowę, bo ja jestem troche na górce i mam pełny widok na okolicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 09.09.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam,Chciałabym polecić mojego wykonawcę robót wewnętrznych (gładź, malowanie, flizy, płytki etc.). Nie miałam zamiaru nikogo reklamować, ale gość jest bardzo uczciwy i solidny. Po doświadczeniach z dwoma ekipami, wreście zobaczyłam co to znaczy wykonanie szybkie, czyste i bez fuszerki.Jeżeli ktoś jest zainteresowany to namiar wyślę na priv, mogę też wysłać zdjęcia jego roboty.U mnie już kończy i szuka roboty....nie umię się chłopina zareklamować....w przeciwieństwie do różnych "gadaczy" i "fachowców" od wszystkiego...Pzdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ha,ha Maciek jaki Ty dowcipny jesteś.Ja blondynka jestem,to usprawiedliwiona,że nie czytam co się do mnie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts