janek1980 13.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam Wiecie co, jakiś nowy jestem, ale ponieważ klamka zapadła i czekam na pozwolenie na budowę już od jakiś 2 tygodni to postanowiłem się przywitać i poprosić o pomoc. A więc potrzebuje taniego budulca na drogę dojazdową (około 60m3 czyli około 34 tony kruszywa). Wszelkie propozycję i pomysły chętnie przyjmę i wykorzystane nagrodzę flaszęczką . Zapomniałem dodać iż budowa ma rozpocząć się na Ligocie, więc budujących w pobliżu nie znajomych pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 witaj janek ja bralam berge niesort z marcela-podjechalam wprost pod halde i znalazlam transport na miejscu, cena to jakies niecale 15zl/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 13.09.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 odstąpię po budowie : stal ok. 50szt. żebrowanych , 12m 8mm i ok. 20 szt. 1,5-2 m 12 mm pozaginanych na końcach ( zbrojenie gorne stropu)za 50% aktualnej wartosci - usze sprawdzic ile wazy w/w stalpzdr 605091369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakolekraci 14.09.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam, odpowiem na temat firmy zajmującej się pompami ciepła - mogę polecić p.Krzysztof Kampa z Żor. Nie mam przy sobie nr ale można wpisać w wyszukiwarce i powinno wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 14.09.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam, stemple 2,7 - 3m kupię. Gruz odbiorę też chętnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.09.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Panie admin, test nie wyszedl! nie ma dziennikow budowy i cytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.09.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Maciek nie stresuj pana admina bo za chwile nic nie bedzie ...jak u Kononowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 14.09.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Hej, no fakt, lipnie chodzą teraz "Grupy Budujące"... Ale co tam, damy radę. Słuchajcie, mam pytanie do tych co mają już podłogi w garażach : czy ktoś z Was robił taką specjalną wylewkę, po której nie trzeba już kłaść płytek itp. ??? To jest taka powierzchnia jak na halach czy fabrykach. Czy ktoś z Was zdecydował się na takie cudo ? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 14.09.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Pan Admin testuje bo zgłosiłam mu już dziś jeden błąd, a mianowicie gdy ktoś odpisze w naszym temacie, przychodzi powiadomienie na maila i jak kliknie się w link w mailu to przenosi na pierwszą stronę tematu - a nie do nowego postu. Jeśli zauważacie jeszcze jakieś to piszcie śmiało do Pana Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.09.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 do AGA nr1 te posadzki jak sie ni e myle nazywaja sie "anhydrytowe" i firmy ktore to robia przyjmuja zamowienia chyba prz y wiekszych powierzchniach, zadzwon np. http://allegro.onet.pl/wylewki-samopoziomujace-posadzki-anhydrytowe-i1216229956.html i jutro napisz co CI powiedzieli.jezeli chodzi o forum to niezbedne jest,zeby zalozyciel "grupy budujacej" pozmienial w ustawieniach, a James007 chyba tu bardzo dawno nie zagladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 14.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Maciek, zatem trzeba o to poprosić Pana Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 14.09.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Maciek, dobra - rozeznam się w temacie. A tę posadzkę w garażu zaproponował mi dziś telefonicznie... wylewkarz. No zaskoczył mnie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 14.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 mam w garazu zywice epoksydowa firmy basf, taka ktora stosuje sie w garazach ( np. centr handlowych) ale bez posypki piasku kwarcowego/ nie dalem. uzytkowany do tej pory co dziennie jako magazyn/warsztacik narazie nie wjezdzalem autem ze wzgledu na wjazd. zalecam zrobic zaje.....sta rowno wylewke, kazdy milimetr nierownosci zauwazalny- ja tak nie mam ;/ bo to tylko garaz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 mnie w ogóle nie przychodza powiadomienia na @ o nowych postach tutaj nawet w subskrypcjach sie nie pojawia chociaż mam dodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 14.09.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 mnie w ogóle nie przychodza powiadomienia na @ o nowych postach tutaj nawet w subskrypcjach sie nie pojawia chociaż mam dodany ja to ustawiałam od początku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 14.09.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 marek.Bud, a proszę powiedz mi jeszcze - jak myślisz, czy zda ona egzamin w garażu ? I kto Ci ją zrobił ? No i proszę jeszcze o podanie orientacyjnej ceny takiego cuda. Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 14.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ja też nie mam powiadomień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.09.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ja wylaczylem powiadomienia bo zapychaja poczte:Pco super rownej wylewki w garazu to wole normalna z mixokreta, bede robil minimalny spad co roztopiony snieg z nadkoli w zimie splynie i jak czasem przyjdzie umyc auto w garazu to tez splynie ;da jak JUTKAP zrobilas cytata? wpisujesz komende recznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.09.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ja wylaczylem powiadomienia bo zapychaja poczte:Pco super rownej wylewki w garazu to wole normalna z mixokreta, bede robil minimalny spad co roztopiony snieg z nadkoli w zimie splynie i jak czasem przyjdzie umyc auto w garazu to tez splynie ;da jak JUTKAP zrobilas cytata? wpisujesz komende recznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 14.09.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Tak Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts