MaciekKamila 15.09.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nadulka, co to znaczy ceny ok? napisz w poscie u Graczyka nr tel.... i cena ....pln co Ci to da jak dostaniesz odpowiedz, ze najtaniej kruszywa kupisz w radlinie :] Ewus tak samo, Aga Cie pyta ile wychodzi ta posadzka a Ty odpowiadasz tyle co material. wszyscy wiedza ile mniej wiecej kosztuje cement, ale nikt nie wie ile kosztuja posypki utwardzające i korund tym bardziej ile tego trzeba dac do kubika betonu czy na m2 posadzki ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 15.09.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mam wypisać wsio łącznie z instrukcją jak to się robi ???? Jeżeli firma oferuje wykonanie takiej posadzki to uwierz mi ten posyp utwardzający i korund dostarcza w cenie robocizny bo to się kupuje na tony nie na kilogramy. Nawet nie wiem gdzie by można kupić to na posadzkę o powierzchni garażu. Adze odpisałam , jak myślę wyczerpująco . Masz bardzo roszczeniową postawę. I dla mnie nie jest problemem zadzwonienie do powiedzmy przytoczonego przez Ciebie w poście powyżej Graczyka i zapytanie się ile biorą za usługę, bo to też zależy czy masz 100 czy 1000 faktur zapewne. Informacje tutaj ja traktuję jako pomocne, a nie jako pewniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 16.09.2010 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 EwusA mogła byś wrzucić jakieś namiary na ten programik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.09.2010 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Apacz 84 ależ proszę bardzo ) adres strony http://www.formularz-vzm.pl/ Po lewej stronie masz takie żółte płytki jest darmowy do użytku domowego i płatny dla usługodawców. Mam nadzieję, że Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elmeros 16.09.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Maciek, preem82, dzieki za info odnośnie wentylacji.Oprócz tego szukam firmy w naszym regionie które wykonują POŚ. Czy ktos z Was mógłby mi polecic sprawdzoną ekipę w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.09.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ok już piszę,myślałam że to biuro jest bardzo znane,wśród moich znajomych bardzo;)Graczyk - Wodzisław Śląski tel.32 4555277 płaciłam 500zł(a zwrotu było ponad 16 tys) Nadal szukam tanich kruszyw,kto w ostatnim czasie szukał,lub kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.09.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Elmeros co do POŚ to dzwonilem do pana Oślizło 502215549, powiedzial ze kompletne wykonanie instalacji ze zbiornikiem 2000L czyli dla 3 osob z projektem i wszystkimi papierami w urzedach ktore zalatwiaja za Ciebie, koparka i ich zwirem pod rury rozszacajace to koszt okolo 7500 zl brutto. firma z wodzislawia jodlownika. Ewus, jakbys zadzwonila do p Graczyka jak nie bylo podanego numeru telefonu i moze dla Agi wystarczyla Twoja informacja ( ona jest elita forum) mnie zas nie powiedziala zbyt wiele. poczekaj jak przyjedzie Mea z wakacji to dostane od niej wsparcie duchowe ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.09.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Adiqq, jeśli nie ma rejonizacji kominiarzy ( też tak zawsze podejrzewałam ) to może dzwoń do mojego : 603-226-696. Tylko nie wiem, czy "kumaty" bo ja nie mam grawitacji mechanicznej, ale ma dobre ceny i jest szybki - wieczorem dzwonisz, rano jest. Fajny pan. Próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Elmeros,odnośnie POŚ - ja polecam firmę z Jastrzębia "Eko-Tech".Szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm.I wogóle fajne podejście do klienta mają. Telefony : Firma : 32 739-00-74Do instalatora, P. Damiana : 791-728-801. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.09.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Adiqq, pewnie, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar 16.09.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Poszukuję sprawdzonego geologa do wykonania pomiarów "co w glebie piszczy" Podzielcie się jakimś namiarem, jeśli go posiadacie. A co do POŚ, to rzeczywiście firma w Wadzisławia sprawia wrażenie profesjonalnej. Na razie zrobili mi wyceny i wstępne projekty. Potwierdzić również mogę, że "podejście do klienta" mają profesjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.09.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Tak, ja też to potwierdzam - ci z Wodzisławia są też ok. Mieli mi robić POŚ, ale bardzo ciężko było z terminami, a mnie czas gonił ( przeprowadzka ). A "Eko-Tech" zrobił mi to szybciutko. Co ważne, obie wyceny ( robocizna ) były IDENTYCZNE : 1.500 zł ( Maciek, especially for You !... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.09.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Maciek&Kamila Ewus, jakbys zadzwonila do p Graczyka jak nie bylo podanego numeru telefonu i moze dla Agi wystarczyla Twoja informacja ( ona jest elita forum) mnie zas nie powiedziala zbyt wiele. poczekaj jak przyjedzie Mea z wakacji to dostane od niej wsparcie duchowe ;P Ano wiesz, jak już klikam na kompie to na otwieranie przeglądarki mam ustawione coś takiego jak google i tam sobie wpisuję co mnie boli - wyskakuje mnóstwo informacji w myśl niepisanej zasady jak tego nie ma w internecie to znaczy, że to nie istnieje. proszę http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=graczyk+wodzis%C5%82aw+%C5%9Bl%C4%85ski&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=graczyk+&gs_rfai=&fp=92567e20b8c16319 I nie bardzo rozumiem w czym ma Cię wesprzeć Mea. A nam Pan Oślizło na POŚ dał cenę 11500,00 na trzy osoby - hmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.09.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ewus, wszystko zależy od tego jaka POŚ. Są : biologiczne, drenażowe i biologiczno-drenażowe. Wszytskie zasadniczo różnią się od siebie. Ceną i wogóle. Ja mam tę ostatnią - biologiczno-drenażową, to stosunkowo nowa odmiana POŚ na rynku. Kupiłam ją sobie sama, z firmy "SOTRALENTZ". A "Eko-Tech" tylko mi ją zamontowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 16.09.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 witamy nam tez POŚ robila firma z W-wia Jedłownika, niewiem czy to p.Oslizlo ale firma sie nazywa BIO EKO i za kompletne wykonanie POS placilismy prawie 7 tysi, ale to wszystko zalezy jaki teren, bo u nas np. musieli podsypywac wiecej piasku pod rozsączalniki bo podczas wykopu pojawila sie glina. Wiec od razu zaczeli kopac glebiej żeby zrobic miejsce na piach. Jestesmy zadowoleni z robocizny a co do dzialania POS to sie okaze jak sie wprowadzimy. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 16.09.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 aha i POS jest na 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.09.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 jur welkom AGA a powiedz kto Ci polecil firme SOTRALENTZ?np w sieci idzie znalezc duzo roznych oczyszczalni a pan oslizlo przez telefon odradzil kupienie byle jakich np takich z obi za 3000! tego firmy SOTRALENTZ idzie do 4000 pln kupic na allegro, 1500 montaz przez firme no i kilka stowek zalatwienia z papierami to i tak wychodzi super tanio EWUS: z ta MEĄ to tak zazartowalem sobie, ale ona tez nie nie lubi postow ktore malo wnosza. Ty wpisalas w googla'ch "graczyk wodzislaw slaski", ale przeciez nikt nie mowil, ze on jest z wodzislawia tymbardziej slaskiego <co?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 16.09.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 co mogę jeszcze dodać to, to że gość z Bio_EKO na początku był strasznie "zmierzly" przez telefon, ale byłem u kumpla w sklepie wod-kan i powiedzial ze go znają i jest dobry fachura. A na budowie sie to potwierdzilo, a takze sie okazalo ze jest calkiem zabawny i usmiechniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 16.09.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ktos pytal o geologa. w naszym regionie to polecam wrzos pol z rybnika, piekne i mile panie oferuja wykonanie badan (np. 80zl plyta dynamiczna 1 pomiar) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.09.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Maciek, POS z SOTRALENTZ polecil nam nasz wieloletni zaufany Przyjaciel ze studiow. Z branzy. Dodam, ze w ofercie ma tez inne POS, ale radzil brac SOTRALENTZ. Kupilam ja wiec u niego. Z duuuuuuuuzm upustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts