piejar 22.11.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Asia 33 to była 3 lata temu...............i niema nic wspólnego z izotermem z Wiejskiej. Dowodem na to jest że ja mam okna z AP Żory - tzn ja mam z Aluplastu. Z okien jestem zadowolona (dostałam np. pisemną gwarancję) , z montażu też (21 okien w 8 godzin). Najsłabszym punktem w AP jest biuro w Rybniku. Okna z AP mam od kilkunastu lat w blokach (jeszcze z wkładami 3 szybowymi) i działają bez zarzutu. Pisemną gwarancję z Izotermu dostałem. Czy możecie polecić kogoś do ocieplenia zewn.??? Pozdrawiam Asia Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.11.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Halemba - Czarne złoto - znów zebrało swoją zapłatę ..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Halemba - Czarne złoto - znów zebrało swoją zapłatę ..... Sebo8877 Niestety. Najgorsze jest to, że "zapłatę" zbierają najczęściej ci którzy są Bogu ducha winni. Nigdy nie chciałem pracować na kopalni (mimo że skończyłem technikum górnicze) ze względu na fatalną atmosferę "dziczy górniczej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.11.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Nie potrafię sobie wyobrazić co czują rodziny tych górników . Mój tato pracuje na kopalni i powiem Wam jedno-nie warto za takie pieniądze życia narażać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witammy zdecydowalismy sie na okna od Konska czyli na profilu VEKA z okuciami AUBI. zamkniety profil stalowy ,szare uszczelki , 5 komorowe. plus rolety naokienne , wszystko bardzo ladnie pracuje. wahalismy sie pomiedzy Rehau wlasnie z izotermu a veką, i padlo na veka. Korzystniejsza cena, krotszy czas realizacji zamowienia, szare uszczelki zamkniety profil w standardowej cenie. Dodam jeszcze ze mam zawrotna ilosc okien az 9 szt plus dwa malutkie kotlownia i garaz oraz dwa dachowe. Mam pytanie czy ktos z was robil wylewki w zimie? oraz czy macie moze zaufanego fachowca z mixokretem, a moze ktos bral beton na wylewki z betoniarni? poradzcie prosze jakie sa wasze doswiadczenia z posadzkami. Pozdrawiam Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Mam pytanie czy ktos z was robil wylewki w zimie? oraz czy macie moze zaufanego fachowca z mixokretem, a moze ktos bral beton na wylewki z betoniarni? poradzcie prosze jakie sa wasze doswiadczenia z posadzkami. Pozdrawiam Karina Poszło na priv u mnie robili w listopadzie, było zimniej niż obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jamles - jako iz dziś 24 listopad - to rprazyjmij życzenia zdrowia, piniyndzy, spełnienia marzeń no i coby Cie baba słuchała - i chałupa sie sprawiała. tego życza Ci z okazji URODZIN. A kiere to mosz - pochwol sie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zdrowia -szczescia-pomyslnosci ....a na wieczor pełno gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.11.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No Jamlesiku sąsiedzie zza miedzy. Wszystkiego Najlepszego, spełnienia wszyściutkich marzeń A zdrowia nade wszystko Życzy sąsiadka Edzia http://kartki.onet.pl/_i/m/roze1_m.jpg http://www.wina.pl/admin/upload/1-36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 piykne dziynki a kaj żescie sie dowiedzieli że dzisioj skończołech tyla lot co numer czerwonego autobusu za Zobrzo do Szczygłowic 47 http://www.cocktailguiden.com/text/wp-content/bilderfiler/2006/09/bolsvodka.jpg no to po maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No, Jamles....ja z Jastrzębia nie z Rybnika....ale to rzut beretem....moherowym . I też dołaczam sie do życzonek....niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz. http://www.kartki.natjar.com/images/urodzinowe/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No, Jamles....ja z Jastrzębia nie z Rybnika....ale to rzut beretem....moherowym . I też dołaczam sie do życzonek....niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz. http://www.kartki.natjar.com/images/urodzinowe/2.jpg dzięki ja do Jastrzębia dwa razy dorzuciłem raz do szpitala i raz na.........pogrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 a ile tych swieczek na tym torcie? jamles toz ty mlodziniaszek jestes zdrowka zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Piejar te Twoje okienka sa produkowane w IZOTERM Pszczyna?Własnie mam wycene na 5-komorowe Brillant.Wiecie co? im wiecej czytam tym mniej wiem. Cholera które lepsze? 3 komorowe czy 5 komorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 kup porządne 3-komorowe a najlepiej niech Ci pokazą przekroje tych i tych a sama zobaczysz roznice ja mam okna "Dekenika "3 komorowenajwiecej ciepla ucieka przez szybea nie przez plastik dla mnie to chwyt marketingowy nie wart dodatkowej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dzięki selimmmam właśnie obiekcje co do tej ilości komór, no może za wyjątkiem tarasowych drzwi. Rozumiem ze 5 komorowe są sztywniejsze i przy duzej powierzchni szyby lepiej sobie daja radę z je ciężarem, nie wypaczają się.A wiesz cos o tej firmie Izoterm Pszczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Firmy nie znam dwa razy kupowałem okna jakis tam firm w jednym przypadku gdyby nie to, ze do wątłych nie naleze (bez podtekstow chudzielce ) to bym sobie profil tego okna na nosie zobaczył takze teraz byłem zainteresowany raczej czyms co mnie niespodziewanie nie-zaskoczy za 16 okien -roznej wielkosci zaplacilem ok. 14.5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.11.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Piejar te Twoje okienka sa produkowane w IZOTERM Pszczyna? Własnie mam wycene na 5-komorowe Brillant. Wiecie co? im wiecej czytam tym mniej wiem. Cholera które lepsze? 3 komorowe czy 5 komorowe? Tak to jest z tym czytaniem. Jak policzyłem w OZC ile watów zaoszczędzę na 5 komorowych to doszedłem do wniosku że to bez sensu bo wystarczą jakieś 2-3 nieplanowane otwarcia drzwi i też mi tyle ciepła ucieknie. Wybór był między Veką (okna "krakowskie" na Chrobrego) a Rehau. Zaważył jeden argument - profil Veki nie był gładki na powierzchni, miał jakieś takie smugi związane chyba z technologią produkcji. Na Rehau tego nie było tak widać - rama skrzydła była gładsza. Jeżeli chodzi o sztywność to faktycznie 3 komorowe są miękkawe ale nie mam porównania z pięcio.. W bloku mam od ok 15 lat plastikowe okna z AP Żory, które pewnikiem są 3 komorowe. Nic złego o nich nie mogę powiedzieć. 5 komorowe Briliant były zdaje się zaokrąglone z jednej strony (to się chyba mówi zlicowane czy półzlicowane - nie znam się) poza tym przekraczały budżet. Za moje 11 okien dałem niecałe 14 tys ale miałem w tym dwa okna łukowe i duuuuże tarasowe. Na tych łukach nam zależało bo to duża ozdoba naszej "stodoły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.11.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 piykne dziynki a kaj żescie sie dowiedzieli że dzisioj skończołech tyla lot co numer czerwonego autobusu za Zobrzo do Szczygłowic 594 ??? Najlepszego Jamles. Jo je o niecało dycha młodszy ale widza że po czterdziestce życie ludzi nie opuszczo Nasi niszczom Tunezja bez siata. Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 znowu 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts