anutka2 27.09.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 witam zaczynamy nowy tydzień oby nam wszystkim pogoda dopisała!!! mam ogromną prośbę proszę o Wasze namiary i opinie na temat tych ,którzy wymurowali Wasze domy. Kończymy piwnice sami, ale na wiosnę potrzebujemy murarza do dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 27.09.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Hmm no i wykrakałem, lejsko do środy się zapowiada a mi ekipa miała kłaść izolację bitumiczną na ściany piwnicy i styrodur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 27.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Teriva ułożona Udało się bez fachowców. Teraz jeszcze szałowanie pod strop wokół schodów i komina i możemy zalewać Strasznie delikatne te pustaki stropowe. Aż dziw, że z tego robi się strop. Ale wyczytałam, że takie ponoć są, więc się nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 27.09.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 oj tak Lisek_77 wykrakałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.09.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 lisek kurna a mi mieli przyjsc szalowac strop !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 A ja miałam sadzić rośliny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Do środy ma tak lać ? Serio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 27.09.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam,chciałam zapytać Was o zbrojenie balkonu. Chłopaki zazbroili już strop no i oczywiście balkon. Ale po wizytacji Kierownika budowy mamy problem - na łączeniu zbrojenia stropu i balkonu powstanie mostek termiczny. Kierownik mówi że trzeba coś z tym zrobić, że są jakieś gotowe prefabrykaty. Znalazłam coś takiego:http://www.chemiabudowlana.info/nowosci,art,1596,produkty,,,lacznik_termoizolacyjny_sch_ck_isokorb Czy ktoś z Was miał z czymś takiego styczność, czy ktoś to stosował?Zaraz będę dzwonić po hurtowniach i pytać o ceny, ale chciałam też poznać opinię tych którzy to stosowali.A może są inne sposoby na termoizolację balkonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 27.09.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 witamponawiam prośbę o namiary na konmkretną i niedrogą ekipę do dociepleń i tynków - chcemy to jeszcze w tym roku zrobić.pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 27.09.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Do środy? Kurcze nigdy mi tego dachu nie skonczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 27.09.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam,Sprzedam stemple budowlane Ruda Śląska Bielszowice http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0910/min_p1020439a395.jpghttp://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0910/min_p10204413a20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 27.09.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 My również mieliśmy do tynków p. Damiana (polecany przez AGE NR 1), jesteśmy zadowoleni, cena przyzwoita, również polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.09.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 :x:x No nie.... jak byk z tych wykresów wynika, że do środy ma tak lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.09.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 znowu zniknęło ponad 700 postów...czy ktos brał z budozbytu lub handlobudu dachowke creatona najlepiej balance ? jest obecnie w zaje....ej cenie, taniej niz Roben a podobno dużo lepsza, ale po przeczytaniu tematu odnośnie bubli z creatona troche sie waham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.09.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Anutka2 :http://www.budorem.com/ nam buduja wszystko od podstaw, fajne ceny i dobra robota, jak co mozeszpodjechac i poogladac,wlasnie szukam firmy tynkarskiej i co ktoras przyjezdza, chodza z łatą 2,0m i sa w szoku ze tak rowno Aga podrzuc jeszcze raz numer od P. Damiana wiem, ze byl wczesniej ale ciezko teraz na forum cos znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 27.09.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Queene ja kupowalem z pare miesiecy temu w lubarze i ceny mieli nie do przebicia a budozbyt o creatonie nawet nie slyszal. A jesli chodzi o dachowke to zajefajna dekarz nie fuczal i fajnie mu sie ja ukladalo (mam balance nuance czarna angoba) ogolnie za ta cene nic lepszego nie kupisz a na pewno lepsza od robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.09.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jasek ja tez chcę Balance czarną dzięki za info, chyba sie zdecyduję, popytam jeszcze o cenę w Budozbycie no i może w tym Lubarze choć zniechęcili mnie do siebie dośc skutecznie, póki co pytałam tylko w Handlobudzie i cena wychodzi 5zl/m2 niższa niz na Robena...którego i tak nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie szukam jeszcze okien dachowych, Velux ma niezła promocje...potrzebuje takie z roletami i uchyłem na pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 27.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jak chcesz obejrzec jak wyglada na zywca to daj znac (daszek stoji w zamyslowie) BTW w lubarze od razu startuj do Zygmunta ale on pracuje tylko do konca wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 sprawdzcie dachowke koramika jest tez promocja, niemiecka ceramika, super rowne - u mnie na dachu model universo 43 czarna angoba, 10 szt/m2 3,18 brutto za podstawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.09.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 aaa, moi dekarze tez pozytywnie wypowiadali sie o creatonie, napewno nie warto teraz kupowac robena jak inne porzadne dachowki idzie kupic w prawie tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts