GabrysiaBP 27.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Potwierdzam pan Zygmunt w Lubarze super fachowiec.Nam tynki i wylewki będzie robił pan Adam z Lubaru.Robił moim klientkom i bardzo sobie chwaliły.Jak ktoś chce namiar podeślę na priv.Wiem,wiem Maciek,że zaraz będziesz się jeżył,że nie podałam od razu,ale leżę sobie pod ciepłą kołderką a telefon mam gdzieś nie wiadomo gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.09.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Maciek,tel. do P. Damiana Czernego :695-305-858. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.09.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 hih wystarczy numer od Agi tzn od P. Damiana bo co za duzo to pozniej glowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.09.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jasek w Zamysłowie ? moi rodzice tam mieszkają i dziennie odwożę do nich moją małą daj jakieś bliższe namiary baaardzo chętnie obejrzę ten dach Maciek gdzie kupowałes tego Koramika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.09.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 oczywiscie w budozbycie Bdan'ka dostala taka sama wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 28.09.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Queene poszlo pw ale cos ostatnio to forum dziala jak dziala wiec daj znac czy doszlo BTW a jak tam z budozbytem nie macie stracha tam kupowac pracownicy stamtad uciekaja na potege (czyli "statek tonie" ) uwazajcie zeby zamiast materialow nie stac w kolejce do komornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 hehe ja probowalam sie do paprotnego dodzwonic w sprawie komina i duuuupa !!! moze wiecie gdzie scheidla mozna w dobrej cenie dostac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.09.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Maciek dzięki dziś jestem umówiona w Budozbycie na wyceny Jasek - priv doszedł dzięki, a Budozbyt to nie tonący statek tylko firma zmieniająca właściciela a właściciel chętnie wymieni pracowników, stąd takie przegrupowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.09.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 widzę, ze wpada tu czasem Admin, kasuje posty, mógłby jeszcze przywrócic normalny wygląd, tj. podpisy, cytowanie...proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Queene My bralismy dachowke w Lubarze, takze przez Pana Zygmunta. Mamy Creaton Futura braz. Dostalismy w bardzo dobrej cenie, zadna inna firma nie przebila oferty Lubaru pod wzgledem dachu. Jesli ktos ma ochote obejrzec na zywo to zapraszam, kontakt przez Priv. Nie wiem dlaczego ludzie pisza ze Creaton jest kiepski, to jedna z najlepszych ceramicznych dachowek na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.09.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Plotki tutaj siejecie o tym Budozbycie. Budozbyt nie zmienia właściciela tylko zmienił się im prezes.Właściciel cały czas jest ten sam.Wiem z pierwszego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.09.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 co nie zmienia faktu ze trudno do nich sie dobic !!! a tak btw to czemu znikaja posty ?? jakie znikaja ?? no i funkcjonalnosc podpisow moglaby wrocic i najwazniejsze CYTOWANIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 28.09.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ja wysłałem w sprawie tych brakujących funkcji maila do redakcji Muratora - na razie głucha cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.09.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ja wysłałem w sprawie tych brakujących funkcji maila do redakcji Muratora - na razie głucha cisza a na jaki adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 28.09.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Na dole jest zakładka "Kontakt". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.09.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ok. spróbuję coś u nich zadziałać - mam kontakty do paru osób w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 28.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 My mieliśmy najtaniej wycenione kominy w Lubarze. W Hadeksie mówili, że po tyle to oni nawet z hurtowni nie dostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 28.09.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Myśmy brali dachówkę Koramic w Budozbycie, dali dobrą cenę, jesteśmy zadowoleni, ale jeżeli chodzi o kontakt to faktycznie teraz cieżko się tam z kimś porozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 28.09.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Kurcze, czemu posty się nie sumują?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.09.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Już im napisałam, mam nadzieję że teraz się tym zajmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts