mea 28.09.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 My mieliśmy najtaniej wycenione kominy w Lubarze. W Hadeksie mówili, że po tyle to oni nawet z hurtowni nie dostają. mi w lubarze tylko layera proponowali mimo ze mowilam ze chce scheidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 28.09.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Co do dachówek creatona i ich ostatnich promocji to słyszałam że ich jakość w porównaniu z tymi np sprzed pół roku i wcześniej znacznie spadła.Koleżanka chciała creatona ale jej wykonawca jej odradził. Podobno dachówka jest cieńsza niz była ,to samo z glazurą pokrywającą...pocienili i stąd niższa cena...Kładł creatona nie raz... wczesniej ,były ok,teraz juz nie poleca.Ale jaka jest faktycznie prawda...niewiadomo do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.09.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 nie upierajcie sie koniecznie na szidla!!! inne systemy sa ttak samo dobre i tansze. juz to szeroko komentowalismy ps ktos ostatnio chcial sprzedac koze za 150zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.09.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 a wiecie, ze jak piszecie w innym temacie forum to normalnie jest i podpis i dziennik budowy? zalozyciel tego tematu czyli James 007 musi zmienic ustawienia bo inaczej bedzie lipa, czhyba ze zakladamy nowy temat czy tam nowa grupei tam sie przenosimy. ja tezkiedys pisalem do admina i nie bylo odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.09.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 hej. Otrzymałam odpowiedź, że problemy są wpisane w plan prac, niestety ograniczenia czasowe spowalniają wdrażanie poprawek. Musimy zatem jeszcze trochę poczekać cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Youpie 28.09.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 P. Paprotnego trzeba męczyć, odezwie się na pewno.Poszukuję zaufanej firmy budowlanej do wybudowania mojego domku (termin og luty/marzec 2011). Będę wdzięczny za fizmy z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.09.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Youpie : strone wczesniej masz namiar na firme ktora polecalem Anutce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 28.09.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Pana Paprotnego od 2 miesięcy telefon głuchy - choć wcześniej wzorowo odbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.09.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ratunku, zaraz mnie szlag trafi !!!!!!!!!!!! Chyba kryzys mam. Gipsarze, przewiercili kable i dwóch elektryków szukało zwarcia cały dzień, niewiniątka samo się zrobiło Ja tam jutro nie jadę , tynkarze zatynkowali połowę kabli z alarmu ( i gniazdka sa pod tynkiem. Elektryk się dzisiaj załamał. Mam zamiar zostawić sobie trochę gotówki po robocie na szkody bo mnie dzisiaj szlag trafił. Ktoś też w takiej niedoli ???????????????? I wykończeniówka mnie wykańcza, dlaczego wanny są tak drogie, a jak w znośnej cenie to jakość hmmmmmmmmmmmmmm AAAAAAAAAA i kto mi kazał budować ??????? nie mam na kogo winy zwalić Kto mnie poprzytula w niedoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ewus, no to faktycznie - tylko przytulić Cię mogę. Nawet nie wiesz, jak Cię rozumiem - budowanie było ekstra... "Schody" zaczęły się gdzieś koło instalacji / tynkach.. ? Czyli już etap tzw. wykończeniówki. Dla mnie to był koszmar. Bo takich błędów i fuszerek ( nie tylko z mojej winy... wrrrrrr... ) w tej "wykończeniówce" pojawia się mnóstwo. Potem trzeba było odkręcać.... a to kosztowne i nieprzyjemne jest. Brrrrrr ! A te wybory ?! Płytki, dekory, fugi, armatury, baterie, farby, kolory.... ech. Szok. Byłam siwa, schudłam na maksa, nie spałam po nocach, hahaha ! Masakra. Ale przejdziesz, dasz radę. Przytulam więc. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.09.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ojej. Chodź tutaj :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Justyś, dojdziesz do tego etapu to Ewuś Ci się odwdzięczy tym samym. Od jutra ma przestać lać. Jak idą prace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.09.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 O , dzieki wielkie. Nie ma to jak przyjazne dusze. Najbardziej to mnie wkurza bezmyślność. No po to biorę firmę, żebym nie musiała siedzieć na budowie od rana do wieczora, bo ja też muszę pracować . Jakbym tam siedziała to sama bym zrobiła. Mówimy pięc razy gdzie kable są i gdzie mają być, po czym przychodzę w połowie roboty , a to oczy jak u LPS-a Jakiiiiiiiiiiiii kabelllllllll ???????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA No i te wybory, właśnie AGA, płytki, dekory ,baterie wczoraj mnie wanny zabiły , a właściwie ich ceny. Drzwi miał przyjechać ofertować w poniedziałek , ani widu , ani słychu (po znajomości hehehe) Instalacja miała hulać ze 3 tygodnie temu Naiwniaczka jak ta lala (( jestem "jestem kwiatem lotosu, na błękitnej tafli jeziora" i tak z tysiąc razy , może uwierzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.09.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Justyś, dojdziesz do tego etapu to Ewuś Ci się odwdzięczy tym samym. Od jutra ma przestać lać. Jak idą prace ? Mam nadzieję, że jutro zaczną robić ostatni etap - czyli dachówkę. Zdaliśmy się na wykonawcę aby on załatwił materiały bo ceny miał bardzo konkurencyjne, ale teraz żałuję, zbyt długo musimy na wszystko czekać ehhh... pogoda w zeszłym tygodniu była piękna to nie robili... teraz musi padać. Jak na złość.... A musi ten dach być jak najszybciej zrobiony aby bank wypłacił nam drugą transzę kredytu. Na szczęście mamy już zamówione okna i drzwi, a instalację elektryczną będzie nam robił wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ewus, dobre z tym lotosem, hahaha ! Przybij piątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Justyś, no, ale od jutra z pogodą ma być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dziękuję Aga Jak tam Twoje roślinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Super. Powoli się sadzą. Ale teraz przymusowa pauza ze względu na pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.09.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Adrian, Ty bez serca, Ty. Ja swojego czasu jak wpadałam w totalny dół wchodziłam na FM na "Psychologa". Tam był taki fajny wątek pt. "Budowa mnie wykańcza", czy jakoś tak... I tam wszyscy wylewali swoje budowalno - wykończeniowe ( przeważnie te drugie ) smutki. W grupie zawsze raźniej... hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts