malmuc 25.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 to ja jeszcze pomęczę wiecie kto w okolicy sprzedaje okna na profilach schuco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.11.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Piejar przypominij mi jaka wartosc opadnia gruntu podali ci na marcelu . Na chwalowicach gosc mnie zaczyna dzaznic bo wg niego wartos 150-200 mm/s2 to zerowa kategoria szkod gorniczych . leca w ciula na maksa i czuje ze bede mial z nimi cyrk .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.11.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 to ja jeszcze pomęczę wiecie kto w okolicy sprzedaje okna na profilach schuco? Na Mikołowskiej po stronie prawej jadąc od centrum ( tuż przed skrętem na Sosnową) jest salon drzwi i okien .Tam mają profil Schuco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.11.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 to ja jeszcze pomęczę wiecie kto w okolicy sprzedaje okna na profilach schuco? Na Mikołowskiej po stronie prawej jadąc od centrum ( tuż przed skrętem na Sosnową) jest salon drzwi i okien .Tam mają profil Schuco. Nie wiem czy to jest Sosnowa ale trzeba w prawo przed tymi światłami, na których jedzie się "w las" do Gliwickiej. Schuco są drogawe ale ponoć dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.11.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Piejar przypominij mi jaka wartosc opadnia gruntu podali ci na marcelu . Na chwalowicach gosc mnie zaczyna dzaznic bo wg niego wartos 150-200 mm/s2 to zerowa kategoria szkod gorniczych . leca w ciula na maksa i czuje ze bede mial z nimi cyrk .pozdro Sprawdza w doma. Przyspieszenie to jedno a osiadanie to drugie. Spróbuj zobaczyć mapy osiadania - na Marcelu mi pokazali. Mie niby dali pierwszo kategoria ale zabezpieczenia mom mocniejsze, ponoć na trzecio - tak twierdzi architekt. Decyzja co do zabezpieczen dostaniesz "na dziś" a co bydzie za 10 lot to nie wiadomo. Póki co nie martwia sie na wyrost. Mom chałupa 200 m od grubskigo płota a oni pod sobom raczej nie fedrujom (abo już wybrali ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.11.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Cześ Hahory Co do urodzin Jamlesa -to żem to wyszpiegowoł a kaj to nieważne Ciekawe kiedy tego bolsa rychtyk postawi:) Piejar 1-3 grudnia jeżem w Radlinie - cos mi sie spomino o jakiś kotłowni..??? Sellim tys zmo bezmała prziś Co do szkod - prowad ajest tako ze pomomo orzeczonej kalsy zawsze robi się 2 klasy wyżyj- na zaś - bo tak jak pisze Piejar nie wiadomo co bydzia za pora lot Pozdrowiynia Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Piejar 1-3 grudnia jeżem w Radlinie - cos mi sie spomino o jakiś kotłowni..??? Sellim tys zmo bezmała prziś Sebo8877 Możno w sobota już byda hajcowoł. Jeszcze mi została kotłownio do posklejanio ale myśla zdążyć. Zapraszom. Namiary telefoniczne poszły na priv. Dejcie szybciej znać, browary załatwia. Jak bydziecie chcieć to mogymy jakiś wuszt w kominku spolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jak ech napisoł na priv postarom sie byc i zajrzeć do tej kotlownie Sellim no myśla że tysz bydziesz. Wosztu nie trza czas mie bydzie goniył (jak zawsze) tak więc yno przisłowiowej soli wpadna pożyczać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.11.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Trocha kolizyjna jest ta sobota ale mysle ze jakos znajde chwile o kierej Wam pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.11.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 tego forum sie nie da czytac !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Cie prerdole tego si enie do czytac !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Prawie Hanys o kierej bydziesz ? zadzwon do prondowego Piejarka i ustal to nie no ni moga filowac na te nowe forum ..oczka mnie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Proszę, proszę.... ....tu się na jakies imprezki umawiają chopoki . Ja też dzisiaj będe w Rybniku....ale z córą u doktora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 podglądnęłam u Sebo sufity fiu fiu fiu ... Synki sie chyba na Andrzejki umawiają a będziecie lali wosk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 podglądnęłam u Sebo sufity fiu fiu fiu ... Synki sie chyba na Andrzejki umawiają a będziecie lali wosk ? Malmuc - ciesza sie że Ci się fiu fiu podobaja Te zdjęcia to etap fazy poczatkowej -teraz sa wytarte na zero Gdybym nie miał sklerozy i mógł nie zapomianac apartu na budowe oraz gdybym mial czas aby zasiąść i zaktualizować moją www - byłoby jeszcze lepiej widac Ale jak masz jakies pytania wal - podpowiem Teee Hanys nie wiym o kierej - wstympnie kole 19:00 ale dom Ci znac jak mi elektryczny do odpowiydź. Co do lanio wosku - chmm - to jakoś sierotke do trzyamnio klucza trza skominowac Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.11.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 O 19.00 ..hmmma o kierej bydziesz w stolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Pojada busym tak wiync licza ze kole 12-15 Zalezy wszystko jak przejada odcinek Tarnów - Brzesko - roboty drogowe po pieronie.. Chyba zeby na 17:00 ale to trza sie z zainteresowanym zgodąc i we 3-ech ustalić. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.11.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 podglądnęłam u Sebo sufity fiu fiu fiu ... Synki sie chyba na Andrzejki umawiają a będziecie lali wosk ? Malmuc - ciesza sie że Ci się fiu fiu podobaja Te zdjęcia to etap fazy poczatkowej -teraz sa wytarte na zero Gdybym nie miał sklerozy i mógł nie zapomianac apartu na budowe oraz gdybym mial czas aby zasiąść i zaktualizować moją www - byłoby jeszcze lepiej widac Ale jak masz jakies pytania wal - podpowiem Sebo8877 Jak juz postawie te moją stodołe to będe pytać, będziesz się potem przede mna ukrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 podglądnęłam u Sebo sufity fiu fiu fiu ... Synki sie chyba na Andrzejki umawiają a będziecie lali wosk ? Malmuc - ciesza sie że Ci się fiu fiu podobaja Te zdjęcia to etap fazy poczatkowej -teraz sa wytarte na zero Gdybym nie miał sklerozy i mógł nie zapomianac apartu na budowe oraz gdybym mial czas aby zasiąść i zaktualizować moją www - byłoby jeszcze lepiej widac Ale jak masz jakies pytania wal - podpowiem Sebo8877 Jak juz postawie te moją stodołe to będe pytać, będziesz się potem przede mna ukrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.11.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no dobra ...to dej znac bo wis ,trza rezerwacje w Kulalu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts