sebo8877 28.11.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 podglądnęłam u Sebo sufity fiu fiu fiu ... Synki sie chyba na Andrzejki umawiają a będziecie lali wosk ? Malmuc - ciesza sie że Ci się fiu fiu podobaja Te zdjęcia to etap fazy poczatkowej -teraz sa wytarte na zero Gdybym nie miał sklerozy i mógł nie zapomianac apartu na budowe oraz gdybym mial czas aby zasiąść i zaktualizować moją www - byłoby jeszcze lepiej widac Ale jak masz jakies pytania wal - podpowiem Sebo8877 Jak juz postawie te moją stodołe to będe pytać, będziesz się potem przede mna ukrywał Nie będę się ukrywał -jak Cię polubię może przyjadę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no dobra ...to dej znac bo wis ,trza rezerwacje w Kulalu zrobić Na koszt elektryka ni... ??? On stawio tak ech słyszoł Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.11.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no dobra ...to dej znac bo wis ,trza rezerwacje w Kulalu zrobić Na koszt elektryka ni... ??? On stawio tak ech słyszoł W Kulalu to chyba frele stowiajom 19 je OK. Daggulka - potrzimiesz klucz przy laniu? Jak Cie nie bydzie to bydymy lać sam browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Oooooo, biedactwa....klucza se nie umiom przytrzymać . Każda wymówka coby się napić bowara jest dobra, nie? Nie przyjadę niestety bo w sobotę przewożę moje graty do Częstochowy-tam sobie pozostaną do czasu aż się nie wprowadzę do mojego domku . Czeka mnie kupa......roboty ....bo stary leży połamany z tym swoim kręgosłupem...na szczęście chociaż załatwił auto i ręce do pomocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A co sie starymu stalo ze połomoł krziż- Ciynszko z nim - czy sie wykuruje??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 pytanko do emigranta co do gorolowic pojechoł cieczy mi woda z zaworu bezpieczyństwa jak piec grzeje woda, naczynie przeponowe mom niestety nie mom manometrów i nie znom ciśnień jakie som teraz, ale jak robiyli kotłownia to z wodociągów szło chyba 3,5bara, reduktora tyż nie mom czy to wina zaworu czy przeponowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.11.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ponoć kapanie z zaworu jest normalnym objawem. Jak masz w miarę wysokie ciśnienie w sieci i zawór zwrotny na zimnej wodzie przed bojkiem to po ogrzaniu wody i zakręconych wszystkich kurkach rośnie jej ciśnienie. Może ono zbliżyć się do ciśn na zaworzy bezpieczeństwa i wtedy kapie. Jakbyś nie miał zaworu zwrotnego to woda rozprężałaby się na sieć wodociągową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ta nowo kolorystyka doprowadzo mie do szału !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ale to juz nie jest kapanie to właściwie jest wypuszczanie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ta nowo kolorystyka doprowadzo mie do szału !!! podobno w przyszłym tydniu coś poprawiom, bo stare wyciepli już na hasiok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No....nie dosłownie połamany ....szczeliło mu coś w krzyżu w pracy przy dźwiganiu i już tak został . Jakieś leki dostał....i leży borok bo go boli . Czy wy wiecie jaki upierdliwy może być chory chłop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 . Czy wy wiecie jaki upierdliwy może być chory chłop . nieeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 jasssssne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 pytanko do emigranta co do gorolowic pojechoł cieczy mi woda z zaworu bezpieczyństwa jak piec grzeje woda, naczynie przeponowe mom niestety nie mom manometrów i nie znom ciśnień jakie som teraz, ale jak robiyli kotłownia to z wodociągów szło chyba 3,5bara, reduktora tyż nie mom czy to wina zaworu czy przeponowego Emigrant- jak emigrant ... za chlebym ech pojechoł Piejar przeca woda żeby sie rozprynżyła na sztrang - musiałaby mieć wiyksze cisniyni w chałupie niż w sztrangu - tak więc zawór zwrotny ni mo tu nic do rzeczy. Kaj ten zawór Ci założyli na bojlerze (ciepło woda) czy na zasilaniu zimno woda?? Jak na zimnej to sie pytom po kigo grzmota? jak ciśnienie wzrośnie w bojlerze - sru upuści gorkij wody i doleci zimnej. Jak na zimnej wodzie - styklnie ze ze sztrangu przidzioe wiynksze ciśniyni i kapie (żeby to wyelminowąc- albo konkretny zawór - albo reduktor) Kolejno rzecz - zawór na 100% chiński sprynżynowy Kup sie Ovetrupa membranowego tu mosz http://www.oventrop.pl/dokumentacja/rozdzialy2006/oventrop_06_2006.pdf str 6,34 i wymiyń ta chińszczyzna za 10 czy 15 z. Bydzie kapoł do czasu aż zaruści Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No....nie dosłownie połamany ....szczeliło mu coś w krzyżu w pracy przy dźwiganiu i już tak został . Jakieś leki dostał....i leży borok bo go boli . Czy wy wiecie jaki upierdliwy może być chory chłop . Czy chop kiedykolwiek może Być upierdliwy ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 zawór na zimnej wodzie i napewno nie jest chiński, a jaki to sprawdza i dom znać, ale w piontek, bo mnie bydzie, reduktora ni mom, a leci ino jak grzeje woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy wy wiecie jaki upierdliwy może być chory chłop . To mu młotkiem ciulnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy wy wiecie jaki upierdliwy może być chory chłop . To mu młotkiem ciulnij selimm a to zadziała? nie gadaj tylko, że Tobie to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ja- nie mam młotka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy wy wiecie jaki upierdliwy może być chory chłop . To mu młotkiem ciulnij selimm a to zadziała? nie gadaj tylko, że Tobie to pomaga Pomaga, jak zaboli go palec, albo głowa, zależy na jaką część ciała użyje młotka to zapomni o bólu kręgosłupa. No....nie dosłownie połamany ....szczeliło mu coś w krzyżu w pracy przy dźwiganiu i już tak został . Jakieś leki dostał....i leży borok bo go boli . Czy wy wiecie jaki upierdliwy może być chory chłop . ŁĄczę się z Tobą w cierpieniu męża , mam ten sam problem, mąż spadł z drabiny i coś mu w krzyżu strzeliło a ostatnio niedoleczony zaczął drewno do kominka zwozić ...i długo nie pozwoził Jedyny plus jego cierpienia to to, że mam okazję doskonalić jazdę autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts