mea 14.10.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 namiar na stolarza bedzie popoludniu bo w pracy nie na tym kompie siedze gdzie mam takie rzeczy popisane z tego co pamietam jak siostra robila kuchnie to z wyposazeniem wzial kolo 900 za mb co do zmywarek ... ponoc najlepsze sa z siemensa !! kiedys sporo o testach zmywarek bylo to sie wglebialam w temat i pewnie taka 60 sobie zapodam nad plyta zastanawiam sie powaznie bo chce indukcje a tesciowa tylko gaz na butle i mamy spory konfilkt /ale kuchnia bedzie moja!!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.10.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 czy ktoś z was ma zamiar zamontowac albo ma juz zamontowane same wkłady okapowe i obudowane ? podobaja mi sie bardziej niz takie w całości widoczne, tym bardziej że czeka mnie wyspowy, więc szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 moja siostra ma w kuchni wklad taki zabudowany ale nie wiem czy to taki i jaki pytasz ... moze poprosze ja o fotki to pokaze wam jak jej kuchnia wyglada /to dla tych co o stolarza pytali/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.10.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 http://infomarket.edu.pl/web/uploads/grafika_artykuly/images/Okapy%20wklady.jpg tak to wygląda od dołu, z boku to tylko gładką obudowe widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 a jak to chcesz nad wyspa zabudowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.10.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 własnie na to zukam pomysłu, myslałam nad zwykłym pochałaniaczem wtedy nie potrzeba wyciągu ciągnąć do góry tylko powiesiłąbym to na 4 rurkach do góry (widziałam to w necie tylko teraz nie moge znaleźć) albo jesli okap to zabudowac taki szecian, taki kubik do samej góry i pomalowac na kolor scian w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.10.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 kurcze nie da sie przez edycje postu wstawic obrazka wiec :http://bi.gazeta.pl/im/0/5011/z5011010X,Sufit-podwieszony-tylko-nad-czescia-pomieszczenia.jpg cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOnsky 14.10.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 WitamChciałem was PRZESTRZEC przed pewną firmą budowlaną z Rybnika prowadzoną przez pana ANDRZEJA BŁĄKAŁĘ reklamującą się na stronie http://www.bud.aisza.com.pl/. Pracownicy tej firmy spieprzyli mi następujące elementy domu :1. Kominy - wymurowane tak jakby błotem rzucali. w środku w fugach więcej zaprawy niż w niejednej hurtowni, rurę ceramiczną postawili na 2 cegłach twierdząc, że jest to wystarczająca podstawa, a w wyczystce dziura między cegłami na 40cm.2. Mury parteru - przedstawiali się jako firma posiadająca`Certyfikat na murowanie z silikatów w rezultacie z bloczków powstały fale dunaju, gdzie w niektórych miejscach prześwity w murze wynosiły 2 cm więc widać było drugą stronę muru. Tłumaczenie właściciela - " celowo zostawiliśmy te szpary aby poprawić własności termiczne bloczków silikatowych". Uwieżcie mi jak to usłyszałem ręce i szczena mi opadły.3. Strop - poza wystającymi prętami po rozszałowaniu czas wykonania szalunku stropu domu 100m2 MIESIĄC, nie jestem ekspertem ale na taką powierzchnię stropu 290 stempli to chyba za dużo - wiadomo koszta. W dniu zalewania stropu na budowę wkroczyło 2 dodatkowych "fachowców" ponieważ tamci się niewyrobili z podkładaniem drutów i odsuwaniem od desek( i tak im to nie wyszło). Rewelacją było to, że właściciel kazał sobie dopłacić za tych dodatkowych ludzi.No i sedno sprawy - to są po prostu Złodzieje. Wyprowadzili się z budowy z walizką z wiertarki w środku z wiertłami i tarczami do cięcia, zaprawa(kit) do rur ceramicznych, a nawet "ładna" polarowa bluza robocza. co ciekawe dzwoniłem do chłopa przyznał się, że ma coś takiego u siebie i od ponad miesiąca nie mogę sprzętu dostać.Fachowcy których mam teraz są tańsi, solidniejsi, nie pijąi. Porównując ich wykonanie to PRZEPAŚĆ poza tym śmiali się 2 dni z rezultatu pracy swoich poprzedników.JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM PRZED PANEM BŁĄKAŁA i jego firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOnsky 14.10.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Zapomniałem jeszcze o jednym : nowi murzrze musieli rozbierać jeden z kominów ponieważ był wykonany w kształcie litery L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 boze blogoslaw forum i "system wczesnego ostrzegania przed wszelkimi "andrzejami fachmanami" /przepraszam wszelkiech porzadnych andrzejow ale cos mamy pecha do panow o tym imieniu!!/ moi ciesle tez dzis dali (_|_) !! jeden zapil a rugi stwierdzil ze sam nic nie zrobi ... ciekawe jak oni jutro chca w 5h to wszystko zrobic ??????????? no ale mnie czeka jutro zabawa z "dystansowaniem siatek zbrojeniowych" zbrojarze zostawili 2 wiaderka dystansow i z mezem od rana bedziemy ukladac !! relacja foto ze zbrojenia jest w DB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 mozecie mo kogos polecic do zabudowy wnek (szafy)? jesli idzie o szafy to polecam tez tego mojego stolarza !! 506 409 991 ... ja goscia mam w notesie wpisanego jako "stolarz od magdy" ... pytalam mamy jak sie gosc nazywa i uslyszalam "gosc od szafy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 14.10.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam Mam do Was pytanie : Czy znacie osiedla domków szeregowych które się budują w Rybniku ? Ja znalazłem dwa : osiedle SŁONECZNE , tam już prawie wszystkie domki są wykupione i osiedle WRZOSY. Z tym ostatnim słyszałem że ostatnio zmienił się deweloper :/. Znacie jeszcze jakieś ? Gdzieś widziałam bilbord z osiedlem "Różanym"-Rybnik Gotartowice czy jakoś tak. Czy ktoś z Was zamawiał kontener na smieci budowlane? Skąd wziąść takie cudo? Orientujecie sie może jak to wychodzi cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 A możesz powiedzieć coś więcej na temat cen od gościa? Bo też mam namiary na solarza co mi będzie robić schody, ale szaf bym u niego nie zrobił hehe, ale numer - mam ten numer w telefonie pod hasłem Kuchnie mojej siostrze kuchnie zrobil za 4,8tys ... wychodzi okolo 850zl/mb z szafkami cargo , szufladami i wyposazeniem ... siostra po weekendzie obiecala zdjecia kuchni szafa zabudowana 3,8m za 3500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 jesli idzie o szafy to polecam tez tego mojego stolarza !! 506 409 991 begin_of_the_skype_highlighting**************506 409 991******end_of_the_skype_highlighting ... ja goscia mam w notesie wpisanego jako "stolarz od magdy" ... pytalam mamy jak sie gosc nazywa i uslyszalam "gosc od szafy" Dzięki - Mea muszę do niego podryndać, a skąd jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 gdzies z okolic wodzislawia ale dokladnie to nie wiem a dzwonic teraz mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawiwo 14.10.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Dzień dobry Wszystkim budującym, a szczególnie tym zaczynającym, Mam do sprzedania 110 stempli o długości 2,70m. Stemple proste, grube, porządne (z kobiórskich lasów ) w cenie 3zł sztuka. Kontakt telefoniczny 66449079; lub e-mailowy: pawel.spyra"małpa"gmail.com. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Dzień dobry Wszystkim budującym, a szczególnie tym zaczynającym, Mam do sprzedania 110 stempli o długości 2,70m. Stemple proste, grube, porządne (z kobiórskich lasów ) w cenie 3zł sztuka. Kontakt telefoniczny 66449079; lub e-mailowy: pawel.spyra"małpa"gmail.com. Pozdrawiam wazne info jeszcze to to skad te steple trzeba by wozic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.10.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 lub e-mailowy: pawel.spyra"małpa"gmail.com. fajna malpa Monika, a po co Ci te stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawiwo 15.10.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 NO TO JESZCZE RAZ A PORZĄDNIE: Dzień dobry Wszystkim budującym, a szczególnie tym zaczynającym, Mam do sprzedania 110 stempli o długości 2,70m. Stemple proste, grube, porządne (z kobiórskich lasów ) w cenie 3zł sztuka. Kontakt telefoniczny 66449079; lub e-mailowy: pawel.spyra"małpa"gmail.com. Pozdrawiam Stępie do odbioru w Żorach-Kleszczowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.10.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 fajna malpa Monika, a po co Ci te stemple? nie nie tak czysto informacyjnie napisalam!! wiem ze dla potecjalnego kupca to wazne !! acha queene masz jeszcze te blaty z desek ?? moze bede na drugi strop potrzebowac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts