mea 15.10.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 trzymajcie kciuki ... jade popodkladac siatke i jak bozia da dzis zalewamy strop !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 mea wszystkie poszły od reki dla forumowicza...aż do Siemianowic u mnie już generalnie zaczyna sie sprzątanie, środeczek pozamiatany, teren wokół już też powoli zaczyna się "przejaśniać" mam tylko takiego małego zonka bo jak jedzie sie drogą to mój dom jest w 3. linii zabudowy i najpierw widac taki mały ale wysoooki domeczke bo ma bardzo skosny dach a za nim ta moja płaska kobyła....nie wyglada to zbyt spójnie ale skoro w mieście przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelaaax 15.10.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 na wiosnę będę potrzebowała garaż blaszany 3x5. Jeśli ktoś z was chce sie pozbyć to......aha i ważne za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.10.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 queene, zdjęcie Twojej budowy jest w dodatku do Muratora Na 14 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 15.10.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 queene, zdjęcie Twojej budowy jest w dodatku do Muratora Na 14 stronie zrób skan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.10.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 zrób skan Ok, ale jakość byle jaka, bo ja mam e-wydanie muratora i musiałam to wydrukować, a nie mam kolorowej drukarki. Domek queene jest na dole strony, na samym środeczku http://img824.imageshack.us/img824/4598/imagesobraz050zmniejsza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 15.10.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 nonono... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 dobra ja po ciezkim dniu zasiadam do komputera ... moze jak opisze wszystko co dzis sie dzialo to jakos ogarne mysli i znajde rozwiazania !! ogolnie mowiac jest DUUUUPAAAA po wiecej zapraszam do DB za jakis czas ... queene gratuluje dodatku!! nawet zakupilam dzis to sama poogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.10.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 a ja studiuje sklep mixmedia i faktycznie maja ceny nizsze niz allegro ciekawe jak z transportem jak sie u nich zostawi kilka tysiecy ? Monika a czy ten wasz stolarz robi jakies projekty przyszlych kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.10.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 wooow a miałam dziś kupić gazete dzięki, ale mi sie humor poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 a ja studiuje sklep mixmedia i faktycznie maja ceny nizsze niz allegro ciekawe jak z transportem jak sie u nich zostawi kilka tysiecy ? Monika a czy ten wasz stolarz robi jakies projekty przyszlych kuchni? mojej siostrze robil taki papierowy ale dosc tak idzie mu rysowanie a mixmedia dostarczaja za free jak wiekszy sprzet kupujesz ... reklamacje tez sa D2D jak chcecie poczytac moje dzisiejsze przeboje to zapraszam do obszernej lektory dziennika z dnia dzisiejszego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 15.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Doczytałam, masakra jak można tak.Ale po niektórych doświadczeniach na naszej budowie nic nie jes mnie w stanie zdziwić, negatywnie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.10.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 pocieszam sie tylko tym za za rok bede sie z tego smiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.10.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 co taka cisza...wszyscy sie relaksują ? i urlopuja od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 16.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Queene ja dostaje do glowy bo tynkarz p.Damian nie ma czasu a tynkowac pod koniec listopada to durne qrna znacie kogos innego kto robi tynki wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 16.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Udało mi się wreszcie trochę posprzątać wokół budowy. Okazało się że mam jeszcze ponad 3 m3 desek szalunkowych do sprzedania po moim stropie. Cena gdyby ktoś brał wszystko 260PLN za m3, budowa w Rybniku. W razie czego proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Queene ja dostaje do glowy bo tynkarz p.Damian nie ma czasu a tynkowac pod koniec listopada to durne qrna znacie kogos innego kto robi tynki wewnetrzne ani mnie nie denerwuj, ekipa p. Damiana miala u mnie tynkowac od poniedzialku bo tak bylismy ugadani a poki co powiedzial ze troche sie przeciagnie bo ladna pogoda i musza zrobic 2 elkewacje zewnetrzne!!! albo sie ugaduje albo strzelam z terminami ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.10.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Queene ja dostaje do glowy bo tynkarz p.Damian nie ma czasu a tynkowac pod koniec listopada to durne qrna znacie kogos innego kto robi tynki wewnetrzne ani mnie nie denerwuj, ekipa p. Damiana miala u mnie tynkowac od poniedzialku bo tak bylismy ugadani a poki co powiedzial ze troche sie przeciagnie bo ladna pogoda i musza zrobic 2 elkewacje zewnetrzne!!! albo sie ugaduje albo strzelam z terminami ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.10.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 A my chyba przystopujemy, bo po kokardki już mam użerania się z firmami, no załamka totalna aż mi się pisać nie chce. Na moje szczęście, i skołatane nerwy na całą zimę mam zamiar dać klucze kafelkarzowi i niech sobie robi. A wiem, że mogę mu zaufać. Mogę tylko napisać, że na całej tej budowie firmy godne zaufania to dekarze, elektryk, panowie od DGP Reszta to porażka Już nie wspomnę , że posadzka do kucia (( oczywiście wykonawca milczy jak zaklęty. Aż się boję zlecać coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.10.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 ooo witam Maćka w klubie "double trouble" przyszła kryska na matyska a co zimą tynkowac to nie ten tego ? ja planowałam tynki listopad-grudzień...i tez liczyłam na osławionego p. Damiana... bu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts