mea 16.10.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 widze ze juz wiekszosc ma dubla!! ja dzis z premedytacja odpoczywam od budowy ... byl tylko tomek, dogadalismy ile zostalo do powykanczania i kiedy wylewamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.10.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 ooo witam Maćka w klubie "double trouble" przyszła kryska na matyska a co zimą tynkowac to nie ten tego ? ja planowałam tynki listopad-grudzień...i tez liczyłam na osławionego p. Damiana... bu. zapilismy wczoraj ze szwagrem i musialem cos zle zrobic ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 17.10.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 zapilismy wczoraj ze szwagrem i musialem cos zle zrobic ;P Hehehe ale tłumaczenie mi na trzeźwo dubluje nie wiem co gorsze ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.10.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hehehe ale tłumaczenie mi na trzeźwo dubluje nie wiem co gorsze ))) Tobie za to posty sumuje podwojnie a mi jak stanelo na 192 to juz tak od miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 17.10.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Czy ktoś może polecić firmę instalatorską / sklep biegły w temacie solarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.10.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 no ale na forum są ważniejsze problemy niż liczba postów nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.10.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ewuś a kto Ci te posadzki robił,że są do kucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.10.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Maciek tylko na rybnickim temacie nie dolicza postów, jak napiszesz coś gdzie indziej to tam wyskoczy poprawna liczba, przynajmniej ja tak mam ja w ramach relaksu projektuje elektryke zeby elektryk wiedział co i jak....nie podejrzewałam, ze to takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 17.10.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ewuś a kto Ci te posadzki robił,że są do kucia? Z reguły nie piszę, ale bardzo popularny tutaj Pan Olszar Najbardziej mnie wkurza brak chęci podjęcia rozmowy przez wykonawcę (( Dlaczego my mamy ponosić konsekwencje tylko?? Queene no straszne są decyzje, nam dużo elektryk doradził z doświadczenia gdzie co i jak. Od razu pomyślcie gdzie ewentualnie TV i alarm - niech już się wszystko pociągnie przed tynkami. Ale trochę Cię zmartwię - naprawdę meksyk to jest z wybieraniem podłóg, drzwi, płytek do łazieniek No nie zlicza x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.10.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Z reguły nie piszę, ale bardzo popularny tutaj Pan Olszar Najbardziej mnie wkurza brak chęci podjęcia rozmowy przez wykonawcę (( Dlaczego my mamy ponosić konsekwencje tylko?? Queene no straszne są decyzje, nam dużo elektryk doradził z doświadczenia gdzie co i jak. Od razu pomyślcie gdzie ewentualnie TV i alarm - niech już się wszystko pociągnie przed tynkami. Ale trochę Cię zmartwię - naprawdę meksyk to jest z wybieraniem podłóg, drzwi, płytek do łazieniek No nie zlicza x 2 a co dokladnie stalo sie tym posadzkom? mielismy wybieracmiedzy wylewkami Olszara albo nad wylewkami anhydrytowymi ;> kolejny plus na anhydryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 pytanko: rozliczajac sie z faktur za materialy ktos mi powiedzial ze potrzebuje potwierdzenie zaplaty badz wydruki z konta internetowego (prawda czy nie)?wiem, ze trzeba im dac oryginaly faktur, kopie faktur podbie ze zgodne z oryginalem, ale drukowac wszystkie przelewy jak prawie wszystko placilismy przez neta ;>czasami bylo zaplacone kilka faktur jedna kwota a z korektami to wogole bedzie jazda ;//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 17.10.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Z reguły nie piszę, ale bardzo popularny tutaj Pan Olszar Najbardziej mnie wkurza brak chęci podjęcia rozmowy przez wykonawcę (( Dlaczego my mamy ponosić konsekwencje tylko?? Queene no straszne są decyzje, nam dużo elektryk doradził z doświadczenia gdzie co i jak. Od razu pomyślcie gdzie ewentualnie TV i alarm - niech już się wszystko pociągnie przed tynkami. Ale trochę Cię zmartwię - naprawdę meksyk to jest z wybieraniem podłóg, drzwi, płytek do łazieniek No nie zlicza x 2 hej powiedz co Olaszar zrobił nie tak? do nas przychodzi we wtorek - może przypilnujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.10.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ewus - skrobnij czemu niby posadzki do zrywania. Nie wpuszcza Was w kanał jakiś wykonawca??? Mnie kiedyś woził tynkarz ozdobny, który stwierdził, że cały styropian mam jeszcze rak klejem wyrównywać. Pieprzył jak połamany bo było równo, co nietrudno było sprawdzić. Robić mu się nie chciało i tyle. W MIx Media kupowałem. Mają jakąś dziwną opłatę za odebranie towaru w sklepie ale poza tym OK. Postów mi nie zlicza kurna... I po co ja się ty produkuję ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.10.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Dlaczego nie mogę nic napisać? Czy Wam się też co chwilę błąd 500 pojawia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ewuś żartujesz,przecież Pana Olszara wszyscy tutaj chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Czy ktoś może polecić firmę instalatorską / sklep biegły w temacie solarów? mam namiar na firme ktora najdluzej i najlepiej w regionie robi solary !! mi beda robili calosc !! moge ich polecac z czystym sumieniem !! Artur Gęba FH Magda wodzisław Bogumińska 50 32 455 60 80 609 484 384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 co z tymi przelewami do fiskusa, potrzebne sa czy nie? a co do wylewek od olszara czy dalej obowiazuje cena 30zl/m2 z materialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 17.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Maciek&Kamila przelewy bądź KP jeżeli nie jest napisane na fakturze "zapłacono" Musisz drukować - nie mam rady. Piejar słonko, klawiszują nam płyty Nikt nas nie wpuszcza, ktoś chętny moze sobie zobaczyć zapraszam . Jak się chodzi - do pół centymetra się ruszają na dylatacjach masakra po prostu GabrysiaBP no chwalą, ale my mieliśmy pecha. Najgorsze, że miał się skontaktować , pogadać co z tym zrobić i milczy ( Pewnie aż mi cisnienie skoczy i skończy się mega awanturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 17.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Copec - nie wiem co zrobił nie tak, cały parter klawiszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.10.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 kurde dopiero teraz mi mowicie o tych KP albo przelewach !!! a ja tyle materialu mam kupione a mam tylko faktury i pisze zaplacono gotówka !! mam nadzieje ze to starczy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts