mea 27.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Tak bardzo chlapie jak robią tynki?? Nigdy nie widziałem jak to robią i dlatego może taka glupota z mojej strony. szczerze mowiac nie wiem ale wyobrazam sobie ze chlapia a prace z plytami sa dosc "czyste" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Proszę bardzo 697993310 pan Adam.Nam policzył 23 zl/m2,ale my wszystko u niego kupujemy od fundamentów po dach,no i jeszcze będziemy kupowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sero0 27.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Do PNB trzeba miec podpisane umowy z wszystkimi mediami? czy wystarczą warunki i zapewnienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2010 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Do PNB trzeba miec podpisane umowy z wszystkimi mediami? czy wystarczą warunki i zapewnienia ? wystarcza warunki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 28.10.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Muszę się pochwalić małym sukcesem Pamiętacie jak kiedyś pisałam, że będę walczyć z Gminą o wybudowanie sieci wodociągowej, bo Wodociągi odmówiły mi wydania warunków ze wzgledu na to, że niby istniejący wodociąg jest za mały i nie pociągnie trzeciej chałupy i należy wybudować nowy oraz przepiąć istniejących odbiorców. Jakiś czas temu napisałam w tej sprawie do Gminy i wczoraj dostałam odpowiedź, że to zrobią plus kanalizacja Teraz kwestia dogadania terminu. Ale się cieszę. Trochę kasy w kieszeni zostanie, bo jest tego ok 180 m do zbudowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Muszę się pochwalić małym sukcesem Pamiętacie jak kiedyś pisałam, że będę walczyć z Gminą o wybudowanie sieci wodociągowej, bo Wodociągi odmówiły mi wydania warunków ze wzgledu na to, że niby istniejący wodociąg jest za mały i nie pociągnie trzeciej chałupy i należy wybudować nowy oraz przepiąć istniejących odbiorców. Jakiś czas temu napisałam w tej sprawie do Gminy i wczoraj dostałam odpowiedź, że to zrobią plus kanalizacja Teraz kwestia dogadania terminu. Ale się cieszę. Trochę kasy w kieszeni zostanie, bo jest tego ok 180 m do zbudowania. jest sie z czego cieszyc !! gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.10.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 mam pytanko do szerokiego grona forumowiczów Potrzebuje piasek płukany ostry, czy macie jakies namiary na niskie ceny? BD proponuje 37zl/tona wydaje mi sie ze troche drogo.... Czekam na wasze typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 dzogurt ja brałam własnie z Budozbytu ale z tego co pamiętam to chyba zeszli do 35zl/t po tym jak podwyższyli opłaty za transport, brałam jeszcze u Szostoka 668146638 ale to na poczatku budowy, ostatnią partie jak już miałam nerwy na B. to wzięłam z Lubaru po 40zl/t już z transportem w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 hmm wyglada na to ze bede skazany na BD, ponegocjuje cene bo potrzebuje tego mase na wylewki Lubar za 40zl dosc drogo, a ten Szostok ma plukany piasek i ile kosztowala tona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 28.10.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 hmm wyglada na to ze bede skazany na BD, ponegocjuje cene bo potrzebuje tego mase na wylewki Lubar za 40zl dosc drogo, a ten Szostok ma plukany piasek i ile kosztowala tona? Ja brałam piasek z Tomexu w Jankowicach http://beton.rybnik.pl/ Mieli o wiele niższą cenę niż Budo-Zbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Muszę się pochwalić małym sukcesem Pamiętacie jak kiedyś pisałam, że będę walczyć z Gminą o wybudowanie sieci wodociągowej, bo Wodociągi odmówiły mi wydania warunków ze wzgledu na to, że niby istniejący wodociąg jest za mały i nie pociągnie trzeciej chałupy i należy wybudować nowy oraz przepiąć istniejących odbiorców. Jakiś czas temu napisałam w tej sprawie do Gminy i wczoraj dostałam odpowiedź, że to zrobią plus kanalizacja Teraz kwestia dogadania terminu. Ale się cieszę. Trochę kasy w kieszeni zostanie, bo jest tego ok 180 m do zbudowania. No ładnie GRATULUJEMY ! To bardzo dużo kasy zaoszczędzieliście, my za 120 m wodociągu zapłaciliśmy prawie 10 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 28.10.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 w temacie banków to ja już prawie 2 miesiące czekam na wpis do hipoteki...i cisza...a dodatkowe opłaty do raty kredytu lecą...z tym że zostałam uprzedzona ze sa w trakcie przenoszenia...więc czekam... Gdy dowiedzieliśmy się o długim okresie oczekiwania na wpis do hipoteki (ok. 2-3 miesięcy ) do napisałam pismo do nich z prośbą o szybsze załatwienie sprawy z uwagi na podniesioną opłatę kredytową i o dziwo - sprawa załatwiona w 2 tygodnie od momentu złożenia pisma , bylismy w szoku:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.10.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Z tym panem z Szostaka idzie się super dogadać.Cały piasek brałam od niego.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.10.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 no prosze jak sie chce to sie da nawet Panie w sadzie potrafia sie uwijac agusia_x i gueene dzieki za namiary, juz podzwonilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 no prosze jak sie chce to sie da nawet Panie w sadzie potrafia sie uwijac agusia_x i gueene dzieki za namiary, juz podzwonilem i jak to cenowo wyglada ?? a i ja mam pytanie - dzgzie kupic rury kanalizacyjne fi 250 ??????????? maja w lubarze ale drogo ... szukam czegos taniej ale gdzie dzwonie to 200 i 160 sa ale 250 nie sciagaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.10.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 szostok wychodzi narazie najtaniej = 1200zl brutto za 36ton z transportemTomex = 1464 zl brutto za 36t z transportemBD = 1300 z budozbytem bede jeszcze rozmawial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.10.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 a tak pozatym pan elektryk uwija sie u mnie jak mrowka wiekszosc instalacji juz gotowa, bardzo rzeczowy gosc, widac ze fachowiec, ale ciii nie chwalmy dnia przed zachodem slonca, poczekam az zapali sie pierwsza zarowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 a tak pozatym pan elektryk uwija sie u mnie jak mrowka wiekszosc instalacji juz gotowa, bardzo rzeczowy gosc, widac ze fachowiec, ale ciii nie chwalmy dnia przed zachodem slonca, poczekam az zapali sie pierwsza zarowka. a kto ci to robi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.10.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 odpowiedz poszla na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 28.10.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 szostok wychodzi narazie najtaniej = 1200zl brutto za 36ton z transportem Tomex = 1464 zl brutto za 36t z transportem BD = 1300 z budozbytem bede jeszcze rozmawial. Znalazłam jeszcze numer od kolesia co nam woził piasek do zasypania fundamentów. Wozi to popołudniami po robocie, dlatego miał dobre ceny i bez kosztów transportu. Ale nie wiem czy będzie miał dostęp do takiego piachu jaki Ty potrzebujesz. Trzeba zadzwonić: 505379719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts