agreston 28.10.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Gdy dowiedzieliśmy się o długim okresie oczekiwania na wpis do hipoteki (ok. 2-3 miesięcy ) do napisałam pismo do nich z prośbą o szybsze załatwienie sprawy z uwagi na podniesioną opłatę kredytową i o dziwo - sprawa załatwiona w 2 tygodnie od momentu złożenia pisma , bylismy w szoku:jawdrop: No to jak na nasz nieudaczny sąd szok. Ale sądzę, że po prostu co 20ta osoba w ogóle cokolwiek umie powalczyć więc tym osobą robią bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 basiab do kogo zaadresowałas te pismo - do działu ksiąg ? jutro je zaniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.10.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Muszę się pochwalić małym sukcesem Pamiętacie jak kiedyś pisałam, że będę walczyć z Gminą o wybudowanie sieci wodociągowej...... ...i wczoraj dostałam odpowiedź, że to zrobią plus kanalizacja Suuuuper Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 28.10.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 a i ja mam pytanie - dzgzie kupic rury kanalizacyjne fi 250 ??????????? maja w lubarze ale drogo ... szukam czegos taniej ale gdzie dzwonie to 200 i 160 sa ale 250 nie sciagaja Sprobuj tam zawsze mieli dobre ceny chyba sie to zwalo PROM-DRAGON na zebrzydowickiej (kawalek przed wiaduktem w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 28.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 dokładnie PROM DRAGON na Zebrzydowickiej, jadąc od Rybnika to za rondem zaraz po lewej stronie. Mają bardzo bogaty asortyment jesli chodzi o wod-kan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagunaiii 28.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ja natomiast we wrześniu brałem piasek płukany od gościa spod Raciborza i za 36ton z przywozem płaciłem 1152zł za tone 32zł miał też cement w konkurencyjnej cenie , nie wiem jak teraz ale warto przedzwonic i zapytać poniżej namiary 608469112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 dokładnie PROM DRAGON na Zebrzydowickiej, jadąc od Rybnika to za rondem zaraz po lewej stronie. Mają bardzo bogaty asortyment jesli chodzi o wod-kan. ale ceny masakryczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba77 28.10.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam, robie porządki po budowie , zostało mi parę kubików desek szałunkowych, oraz piecyk koza, idealny na dogrzanie budowy, mało używany, zaledwie kilka razy, tanio sprzedam, osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny 693776377 Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 29.10.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 ale ceny masakryczne!! Byłem w dragon.. i moim zdaniem mają strasznie drogo...... mam tańszy sklep na Orłowcu.... ul. raciborska 500m przed fotoradarem:] mi przywieźli nawet za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.10.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Byłem w dragon.. i moim zdaniem mają strasznie drogo...... mam tańszy sklep na Orłowcu.... ul. raciborska 500m przed fotoradarem:] mi przywieźli nawet za darmo zapodaj telefon !! zadzwonie i dopytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 29.10.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Znalazłam jeszcze numer od kolesia co nam woził piasek do zasypania fundamentów. Wozi to popołudniami po robocie, dlatego miał dobre ceny i bez kosztów transportu. Ale nie wiem czy będzie miał dostęp do takiego piachu jaki Ty potrzebujesz. Trzeba zadzwonić: 505379719 Hej, Dziekuje, juz zalatwilem u Szostaka, ma dobra cene i transport wliczony wiec ogolnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 29.10.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 zapodaj telefon !! zadzwonie i dopytam Zadzwoń sobie tutaj :] sorki ze tak późno ale musiałem szukać fakturę "Impet-Styl-Plus" Przedsiębiorstwo-Usługowo-Handlowe Jerzy Foluszczyk Raciborska 302 44-280 Rydułtowy - woj. śląskie tel. 601 828 155 , fax 32 457 62 03 E-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 29.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 queene zgadza się do działu ksiąg wieczystych, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 29.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 WitamTo ja moze porusze temat kominków. Zastanawiam się nad wyborem miedzy kominkiem z płaszczem wodnym a kominkiem z nawiewami (nie wiem jak to sie fachowo nazywa, chodzi o rozprowadzanie cieplego powietrza do pomieszczen). Sen z powiek mi spedza wybor, ile osob tyle opini, sami juz nie wiem co wybrac, bardziej sklaniamy sie do plaszcza wodnego ale szczerze to sam nie wiem. Jakie sa wasze opinie na ten temat, moze juz rozgladaliscie sie za kominkami i macie swoje opinie? Help O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 dzogurt my bierzemy zwykły z nawiewem ciepłego powietrza do innych pomieszczeń (my mamy pokoje tylko na parterze ale jakieś wentylatory się montuje i jest ok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 29.10.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 queene nie boisz sie o zaczernienie scian nad kratkami, czesto o tym wlasnie slysze. Zastanawiam sie jak szybko sie pokoj wychlodzi w momencie wygaszenia kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 29.10.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam To ja moze porusze temat kominków. Zastanawiam się nad wyborem miedzy kominkiem z płaszczem wodnym a kominkiem z nawiewami (nie wiem jak to sie fachowo nazywa, chodzi o rozprowadzanie cieplego powietrza do pomieszczen). Sen z powiek mi spedza wybor, ile osob tyle opini, sami juz nie wiem co wybrac, bardziej sklaniamy sie do plaszcza wodnego ale szczerze to sam nie wiem. Jakie sa wasze opinie na ten temat, moze juz rozgladaliscie sie za kominkami i macie swoje opinie? Help O_o Ja przychylam się bardziej do płaszcza wodnego. W kosztach całej budowy to znikomy wydatek, a wydaje mi się, że będzie bardziej przydatny. Co do rozprowadzenia ciepłego powietrza to wiem tylko tyle, że wszyscy moi znajomi, którzy to mają narzekają na to, że strasznie brudzą się ściany przy wylotach. Sama to widziałam. Pewnie idzie to jakoś zminimalizować, ale i tak mnie to nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.10.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam To ja moze porusze temat kominków. Zastanawiam się nad wyborem miedzy kominkiem z płaszczem wodnym a kominkiem z nawiewami (nie wiem jak to sie fachowo nazywa, chodzi o rozprowadzanie cieplego powietrza do pomieszczen). Sen z powiek mi spedza wybor, ile osob tyle opini, sami juz nie wiem co wybrac, bardziej sklaniamy sie do plaszcza wodnego ale szczerze to sam nie wiem. Jakie sa wasze opinie na ten temat, moze juz rozgladaliscie sie za kominkami i macie swoje opinie? Help O_o ja co prawda kominka nie robie ale jesli bym sie decydowala to dolacilabym i zrobila z plaszczem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_malecki 29.10.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 wszystko zależy od tego ile kominkiem się będzie grzać ) jak tylko okazjonalnie to nie ma sensu płacić za płaszcz wodny, zrobić tylko DGP i git jak się chce więcej grzać to można w płaszcz wodny zainwestować i dodatkowo w bufor ludzie inwestują w płaszcz wodny, a potem i tak grzeją piecem z podajnikiem, albo gazem/olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.10.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Zadzwoń sobie tutaj :] sorki ze tak późno ale musiałem szukać fakturę "Impet-Styl-Plus" Przedsiębiorstwo-Usługowo-Handlowe Jerzy Foluszczyk Raciborska 302 44-280 Rydułtowy - woj. śląskie tel. 601 828 155 , fax 32 457 62 03 E-mail kurcze dali mi lepszacene niz na allegro :)dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts