1makow9 31.10.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Też nad tym myślałem i po za tym że płyty są głuche bo kleisz je tylko na placki nie znalazłem nic co by przemawiało przeciwko. Wydaje mi się że płyty w dotyku są cieplejsze niż tynki gipsowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 31.10.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam Sprzedam 10 prętów 18 żebro dł. 12m , stemple ok. 250 szt dł. 2,7 - 2,8m , 2 rolki membrany dachowej corotop. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.10.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Też nad tym myślałem i po za tym że płyty są głuche bo kleisz je tylko na placki nie znalazłem nic co by przemawiało przeciwko. Wydaje mi się że płyty w dotyku są cieplejsze niż tynki gipsowe. ja ci radze jak chcesz a znam plyty z uzytkowania i sama sie na to nie zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 31.10.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ja także znam - mają je w domu teściowie, w którym obecnie mieszkam - nie widzę ani pęknięć, ani problemów podczas malowania itd itp. plus jest taki, że praktycznie możesz założyć je sam - czego nie można powiedzieć o tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 31.10.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Namiar na moją ekipę od tynków podawałam troszkę wyżej,w tym tygodniu,ale ile biorą za metr gipsowych nie wiem.Nam cementowo-wapienne zrobili bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.10.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Namiar na moją ekipę od tynków podawałam troszkę wyżej,w tym tygodniu,ale ile biorą za metr gipsowych nie wiem.Nam cementowo-wapienne zrobili bardzo ładnie. ile kosztuja cementowo wapienne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 31.10.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam!Przyjmę ziemię na utwardzenie podjazdu do garażu. Budowa w okolicy Żor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosienka2404 31.10.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam! Przyjmę ziemię na utwardzenie podjazdu do garażu. Budowa w okolicy Żor. Witam posiadam ziemię z wykopu na utwardzenie się nadaje. Jestem z Żor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOnsky 01.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Firma Test-pol z Pilchowic. Tzn w moim przypadku wyglądało to następująco - wysłałem zapytanie ofertowe do ASK http://www.rekuperatory.krakow.pl/ dostałem wycenę i gdy zdecydowałem się na nich, to skontaktowali mnie z firmą test-pol (ich podwykonawca) http://www.test-pol.com/ całość instalacji razem z piwnicą kosztowała mnie coś koło 16tyś. Witam Powiedz mi jeszcze czy Reku u Ciebie współpracuje z GWC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 01.11.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Hej czy ktoś z was czytał artykuł w nowinach na temat tych garaży http://www.nowiny.rybnik.pl/artykul,19294,wysoka-cena-samowolki.html Tzn, że taki blaszak budowlany muszę nanieść na działkę i go zgłosić w magistracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.11.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Nas cementowo-wapienne kosztowały 23 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.11.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Hej czy ktoś z was czytał artykuł w nowinach na temat tych garaży http://www.nowiny.rybnik.pl/artykul,19294,wysoka-cena-samowolki.html Tzn, że taki blaszak budowlany muszę nanieść na działkę i go zgłosić w magistracie? co za paranoja !!! no comments ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 01.11.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 co za paranoja !!! no comments ... Dokładnie tak samo myśle ale wolalam sie tym ;)się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 01.11.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam posiadam ziemię z wykopu na utwardzenie się nadaje. Jestem z Żor. jaka to ziemia nadaje sie do utwardzania czegokolwik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.11.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 jaka to ziemia nadaje sie do utwardzania czegokolwik? mialam pytac o to samo !! glina jak dostanie wody to plynie ... pod kolami to szkoda gadac ... o piasku wogole nic nie powiem bo kto sie raz zakopal w piachu ten wie do utwardzenia polecam berge za wywrotke zaplacilam 300 i jest ekstra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.11.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 czy podmurówka jest konieczna ? chodzi o wykonanie murka na murłacie pomiędzy krokwiami do ich wysokości, wykonawca SSO twierdzi ze nie mam jej w projekcie więc nie robi, natomiast ekipa która robi dach twierdzi ze powinna być bo wiatr bedzie hulał po poddaszu (nieuzytkowe)czy MUSI być a jeśli tak to murowana ? nie wystarczy jak obije to np OSB i styro ? mam tam 6 cm szerokości więc pozostaje tylko cięcie YTONGa i dopłacenie wykonawcy za robote dodatkowąjutro bede molestowac projektanta co z tym zrobic ale licze na Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 mialam pytac o to samo !! glina jak dostanie wody to plynie ... pod kolami to szkoda gadac ... o piasku wogole nic nie powiem bo kto sie raz zakopal w piachu ten wie do utwardzenia polecam berge za wywrotke zaplacilam 300 i jest ekstra!! mea jaką tą berge zamawiałas - groszek czy raczej większe kawałki, ja zamawiałam ten drobny i mi zaspiewał facet na Marcelu 550zl za auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 01.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 czy podmurówka jest konieczna ? chodzi o wykonanie murka na murłacie pomiędzy krokwiami do ich wysokości, wykonawca SSO twierdzi ze nie mam jej w projekcie więc nie robi, natomiast ekipa która robi dach twierdzi ze powinna być bo wiatr bedzie hulał po poddaszu (nieuzytkowe) czy MUSI być a jeśli tak to murowana ? nie wystarczy jak obije to np OSB i styro ? mam tam 6 cm szerokości więc pozostaje tylko cięcie YTONGa i dopłacenie wykonawcy za robote dodatkową jutro bede molestowac projektanta co z tym zrobic ale licze na Waszą pomoc u mnie robili i nikt nawet nie podejmowal tematu czy ma byc czy nie! w kosztorysie na prace budowlane tego nie bylo wpisanego ale to chyba oczywiste ze takie cos trzeba zrobic. jak ktos chce berge to mam ja w ziemi z podjazdu jaki robilismy na poczatku budowy zeby ciezkie samochody mogly wjezdzac z materialem mozna przyjechac koparka z samochodem i wszystko wykopac bo nie wiem czy to pozniej zarosnie trawa czy co z tym bede robil jak ktos robi taki podjazd to niech zaplanuje go sobie jak najkrotszy ewentualnie tam gdzie bedzie mial pozniej dojazd do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 01.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 zapomnialem sie pochwalic, jutro przyjezdza 5 palet materialu i naroznikii od srody tynkujemy, dwutygodniowa obsuwa ale nie jest najgorzej na szczescie z panem Damianem jest dobry kontakt i caly czas szczerze sie gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 mea jaką tą berge zamawiałas - groszek czy raczej większe kawałki, ja zamawiałam ten drobny i mi zaspiewał facet na Marcelu 550zl za auto... grubszy i zamawialam z winklera nie z kopalni a ze berga to wiem bo nawet kawalki "osprzetu tasmy" sie zalapaly na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts