madzia11mk 04.11.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 jak ja wam zazdroszcze ... my dzis na budowie mielismy kolejny dzien pod haslem "qrwa mac" ... po szczegoly zapraszam do dziennika ... U nas same takie dni - od 22 września Cały czas czekamy na odpis z Księgi... MASAKRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Cały czas czekamy na odpis z Księgi... MASAKRA!!! ja wczoraj dostałam, czekalam 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 04.11.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ja wczoraj dostałam, czekalam 2 miesiace Poradźcie, skoro mamy zamiar w styczniu zacząć rozglądać się za kredytem, to moze warto już teraz postarać się o wypis z KW skoro to tak długo trwa. Ile ważny jest taki papierek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.11.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Poradźcie, skoro mamy zamiar w styczniu zacząć rozglądać się za kredytem, to moze warto już teraz postarać się o wypis z KW skoro to tak długo trwa. Ile ważny jest taki papierek? dla banku miesiac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 04.11.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 dla banku miesiac !! To pogadane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.11.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 a ja wlasnie dostalam informacje ze moje projekty lazienek sa gotowe !! kurna ... juz sie nie moge doczekac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 04.11.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Cześć jestem tu nowa . Budujemy nasz domek w Gołkowicach jesteśmy już po wylewkach. Mam do sprzedania skrzynkę elektryczną z całym osprzętem w środku i mam pytanie możecie dać namiar na dobrego stolarza chodzi o kuchnię i szafy wnękowe i jeszcze jedna prośba gdzie zamawialiście płytki ceramiczne. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Poradźcie, skoro mamy zamiar w styczniu zacząć rozglądać się za kredytem, to moze warto już teraz postarać się o wypis z KW skoro to tak długo trwa. Ile ważny jest taki papierek? ale to załatwiasz dopiero jak kredyt dostaniesz, składasz o wpis hipoteki na podstawie papierka z banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 04.11.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ja wczoraj dostałam, czekalam 2 miesiace No ja się dzisiaj w końcu dodzwonilam do Sądu W tym tygodniu wysyłają Odpisy do Nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 04.11.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Płytki zamawiałam w TGS Gliwice.Bardzo fajna ekspozycja,ceny niższe niż na necie.Projekty mam zrobione już obydwa.Dzisiaj właśnie byłam po projekt ułożenia kafelek w holu i kuchni i kupiłam od razu też i te płytki.Ceny nigdzie takiej nie dostałam.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.11.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ale to załatwiasz dopiero jak kredyt dostaniesz, składasz o wpis hipoteki na podstawie papierka z banku wy o czym innym mowicie agusia mowi o odpisie zeby dostac kredyt a ty o wpisie do hipoteki /to juz po podpisaniu umowy/ odpis dostaje sie w 2 tyg a wpois to 3 mies minimum !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.11.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 UWAGA ... wiedzialam ze tak sie to skonczy ... ktos ma ze 2 kubiki desek szalunkowych do sprzedania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 04.11.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dobrze, że czuwasz ale wpis hipoteki trwa kolo 3 miesiecy i odbywa się po podpisaniu umowy i uruchomieniu kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.11.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 zwracam honor ... teraz miesiac minimum sie czeka ... my tylko mielismy fuksa i dostalismy w tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geller 04.11.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 mea mam kilka kubików desek, można odebrać jutro po 14tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ale ja dostałam własnie w dokładnie 2 mies te zaswiadczenie o planowanym wpisie hipoteki do KW. Teraz tydzien musze odczekac i złożyc o odpis juz z wpisem hipoteki i potem znowu do banku zeby zdjęli zabezpieczenie coś sie z tą pogoda dzieje niedobrego, dzis miałam ciśnienie 86/56...choćby wcale a w głowie karuzele że ho ho...dobrze że przynajmniej jest ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.11.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 mea mam kilka kubików desek, można odebrać jutro po 14tej. moze nie jutro ale w przyszlym tyg chetnie ... za ile chcesz te deski ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 05.11.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Płytki zamawiałam w TGS Gliwice.Bardzo fajna ekspozycja,ceny niższe niż na necie.Projekty mam zrobione już obydwa.Dzisiaj właśnie byłam po projekt ułożenia kafelek w holu i kuchni i kupiłam od razu też i te płytki.Ceny nigdzie takiej nie dostałam.Polecam. Bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 05.11.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 a ja wlasnie dostalam informacje ze moje projekty lazienek sa gotowe !! kurna ... juz sie nie moge doczekac !! Mea, gdzie kupujecie kafelki, robicie projekty lazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.11.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Mea, gdzie kupujecie kafelki, robicie projekty lazienek? zrobilam projekty u kuczy ale raczej tam niewiele kupie zaplace 400 za 2 projekty i oleje temat babka jest fajna i ma fajne pomysly wiec niech sie wykarze a kupowac bede raczej na sieci i bede polowac na okazje moze zaczepie o ten salon z gliwic co gabrysia pisala ... tam jeszcze nie bylam ... ale z drugiej strony moze sie jakos z kucza dogadam ... kiedys z nim handlowalam i mozeda mi jakies sensowne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts