mea 06.11.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 kolezanka mi ostatnio wspominala o jakims wyrabistym wylawkarzu z zor ... musze przedzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 06.11.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 .... jedynie cisnienie rosnie przy tynkach bo nie chodzi maszyna do mieszania, wszystko wybija.... Bezpieczniki za malutkie? Kwestia podmiany na coś większego i wszystko chodzi cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 07.11.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Bezpieczniki za malutkie? Kwestia podmiany na coś większego i wszystko chodzi cacy. raczej maszyna, bo juz wybija C20 A ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 07.11.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 TGS jak najbardziej polecam do płytek rabaty jak nigdzie indziej do tego robiąc projekt możesz zarezerwować 3 godzinki i robisz go na bieżąco z projektantemBramy garażowe jakby co to również godne polecenia w knurowie Normstahl mnie najbardziej odpowiadała przynajmniej nie widać tych wszystkich sprężyn a i cenowo okazała się lepsza niż lokalnych producentówGładź gipsowa dwóch młodych fachowców mogę polecić szybko czyściutko a i cenowo byłem bardzo zadowolonyTeraz szukam:panele, farby i tu gruntować powierzchnie czy nie (unigrunt czy zwykła farba rozcieńczona)drzwi wewnętrzne w rozsądnych cenachKUCHNIaPozdrawiam jak możecie pomagajcie w dalszych wyborach PS. U mnie wylewki Olszara jak najbardziej Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.11.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 TGS jak najbardziej polecam do płytek rabaty jak nigdzie indziej do tego robiąc projekt możesz zarezerwować 3 godzinki i robisz go na bieżąco z projektantem Bramy garażowe jakby co to również godne polecenia w knurowie Normstahl mnie najbardziej odpowiadała przynajmniej nie widać tych wszystkich sprężyn a i cenowo okazała się lepsza niż lokalnych producentów Gładź gipsowa dwóch młodych fachowców mogę polecić szybko czyściutko a i cenowo byłem bardzo zadowolony Teraz szukam: panele, farby i tu gruntować powierzchnie czy nie (unigrunt czy zwykła farba rozcieńczona) drzwi wewnętrzne w rozsądnych cenach KUCHNIa Pozdrawiam jak możecie pomagajcie w dalszych wyborach PS. U mnie wylewki Olszara jak najbardziej Ok jesli chodzi o panele to ja przymierzam sie do classenu ... ceny sensowne za dobra jakosc ... podobnie z drzwiami wewnatrznymi !! sklep w rybniku na mlynskiej /rabaty tez dalo by sie wyhaczyc !!/ http://www.ruckzuck.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 07.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam!Przyjmę gruz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 07.11.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 TGS jak najbardziej polecam do płytek rabaty jak nigdzie indziej do tego robiąc projekt możesz zarezerwować 3 godzinki i robisz go na bieżąco z projektantem Bramy garażowe jakby co to również godne polecenia w knurowie Normstahl mnie najbardziej odpowiadała przynajmniej nie widać tych wszystkich sprężyn a i cenowo okazała się lepsza niż lokalnych producentów Gładź gipsowa dwóch młodych fachowców mogę polecić szybko czyściutko a i cenowo byłem bardzo zadowolony Teraz szukam: panele, farby i tu gruntować powierzchnie czy nie (unigrunt czy zwykła farba rozcieńczona) drzwi wewnętrzne w rozsądnych cenach KUCHNIa Pozdrawiam jak możecie pomagajcie w dalszych wyborach PS. U mnie wylewki Olszara jak najbardziej Ok hej mozemy prosic o namiar na tych gipsiarzy i jak sie to ma cenowo, za metr czy za robotę ??? co do drzwi to nam robi stolarz ze szczerbic, ten sam co schody dębowe. Za drzwi drewniane pokryte fornirem dębowy ceni sobie 1300 zł za komplet z montażem na gotowo. Ościeżnice regulowane, każda szerokość w cenie. Widzielismy jego robotę u naszego sąsiada i super. Nam będzie montował schody za 2 tyg. a drzwi na wiosnę. Co do kuchni mamy fajnego gościa z J-bia Zdroju, kuchnie na wymiar, szafy itd. Z mb kuchni bierze 900 - 1000 zł na prowadnicach i zawiasach BLUM. Później jednak cena wzrosła bo założylismy sobie zawiasy w szafkach wiszących, które otwierają fronty do góry. A co do farb, to nasz kafelkarz, który nam kafelkuje i maluje a oprocz tego zajmuje sie ogolnie wykonczeniowką mowil nam ze lepiej gruntować rozcienczoną farbą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 07.11.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 http://x.garnek.pl/ga3000/76ea12257c3bda11781841a3/schody2.jpg .. Gdzie kupowaliście te schody mogę prosić o namiary. Bardzo mi się podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 07.11.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 hej mozemy prosic o namiar na tych gipsiarzy i jak sie to ma cenowo, za metr czy za robotę ??? co do drzwi to nam robi stolarz ze szczerbic, ten sam co schody dębowe. Za drzwi drewniane pokryte fornirem . poszły naiary na priv masz może jakieś zdjęcia drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 07.11.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 dzięki za namiary. a co do drzwi to niestety niemam, widzialem na żywca u sąsiada wiec dla mnie super. Jedyne wyjście podjechac do stolarza, albo się z nim umówic na budowie niech przywiezie jakies zdjecia. Do nas jak przyjechał na pomiar to mial tam jakies fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 07.11.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 lider6 mogę prosić o namiary na tych chłopaków od gładzi gipsowych ???? preem82 i namiary na stolarza od drzwi mogę ??? U nas do przodu wypłytkowana kotłownia i garaż jeszcze zostało malowanie sufitu i niewypłytkowanych ścian, no i zawieszenie umywalki i gotowe. Płytkarz przechodzi do pralni )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 07.11.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 najmocniej przepraszam czy doszło pw do was w sprawie tej skrzynki? tak odpisałam na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 07.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 U nas wylewki będzie robiła ta sama ekipa co tynki,28 zł m z materiałem.Tynki już fajnie schną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 07.11.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ewus - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 07.11.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 U nas wylewki będzie robiła ta sama ekipa co tynki,28 zł m z materiałem.Tynki już fajnie schną... Witam i prosze o namiary na ekipe tynkowo-wylewkową na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 08.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 tak odpisałam na pv i jak dostałaś wiadomość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 08.11.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 TGS jak najbardziej polecam do płytek rabaty jak nigdzie indziej do tego robiąc projekt możesz zarezerwować 3 godzinki i robisz go na bieżąco z projektantem Bramy garażowe jakby co to również godne polecenia w knurowie Normstahl mnie najbardziej odpowiadała przynajmniej nie widać tych wszystkich sprężyn a i cenowo okazała się lepsza niż lokalnych producentów Gładź gipsowa dwóch młodych fachowców mogę polecić szybko czyściutko a i cenowo byłem bardzo zadowolony Teraz szukam: panele, farby i tu gruntować powierzchnie czy nie (unigrunt czy zwykła farba rozcieńczona) drzwi wewnętrzne w rozsądnych cenach KUCHNIa Pozdrawiam jak możecie pomagajcie w dalszych wyborach PS. U mnie wylewki Olszara jak najbardziej Ok My również braliśmy bramy Normstahl w Knurowie jesteśmy bardzo zadowoleni z ceny i użytkowania. Panele kupowaliśmy z Classena, drzwi wewnętrzne DRA. Ściany gruntowane były unigruntem zmieszanym z farbą białą. Kuchnia robiona na zamówienie, jestem b.zadowolona , cena bardzo przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 08.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 my również braliśmy bramy normstahl w knurowie jesteśmy bardzo zadowoleni z ceny i użytkowania. Panele kupowaliśmy z classena, drzwi wewnętrzne dra. ściany gruntowane były unigruntem zmieszanym z farbą białą. Kuchnia robiona na zamówienie, jestem b.zadowolona , cena bardzo przyzwoita przepraszam a gdzie zamawiałaś kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ediq 08.11.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Trochę nadrabiam zaległości na forum i widzę, że dyskutujecie m.in. o łazienkach. Ja zamawiałam w Hermesie (byli polecani na tym forum) i już wiem że to był pierwszy i ostatni raz. Po pierwsze projekt - 600 zł!!! W projekcie nie można wiele zmienić, a na pewno nie płytkę i nawet jej wielości. W zasadzie po za małymi szczegółami to trzeba brać co dają. Obsługa, szczególnie jeden pan, pozostawia wiele do życzenia. Na koniec okazuje się, że nie mają nawet własnego transportu. Może ceny w porównaniu np z Kuczą to mają niezłe, ale cena to nie wszystko. Z drugą łazienką zrobię tak jak pisała mea. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ediq 08.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jeśli chodzi o C.O. dołączam do fanów instalmexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts