GabrysiaBP 10.11.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Podawałam parę postów wyżej namiary na tynki c-o.Maciek 18 zł z materiałem??Co do spotkania to ja jestem bardzo chętna.Identyfikatory załatwione,pracuje się w biurówce w końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 10.11.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 dzieki za namiary, p Damian byl juz wielokrotnie polecany wiec sprobuje u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 10.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ja zapodałam Pw do ciebie z namiarem. Ha jak dla mnie Kassandra mogie być fajny jest też lokal jak na Boguszowice się jedzie dla mnie może być piuntek, sobota niedziela. Na jumpete mam zawsze czas IRB byda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 10.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aha zapomniałam zapytać,czy ktoś nie ma namiarów na tego stolarza Pana Karola od AGI nr1??Pisałam do Agi już jakiś czas temu,ale chyba zniknęła z forum,a nie uśmiecha mi się przeszukiwać 360 stron wątku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 10.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ja chetnie tez sie pojawie na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ooo jak fajnie znowu w gazecie to co kto chętny prosze zróbmy liste i propozycje spotkania moja propozycja - Restauracja Kassandra na Ligocie, robimy tam spoty z klubów samochodowych i poza tym że czesto kelnerzy zapominają co kto zamawiał to jest ok jakieś inne propozycje ? a dzień - piatek sobota czy niedziela, mnie jest obojętne i sie dostosuje może ma ktoś możliwość załatwienia identyfikatorów na nicki jak dla mnie rewelacja:) wogole super sprawa takie spotkanie !! moze w koncu poznam ludzi ktorych mam za przyslowiowym winklem !! termin - kazdy praktycznie wchodzi w gre ... a zeby zapodac jakis konkret to BYLE NIE NA BARBÓRKE !!! ale weekend andrzejkowy moze byc .. i ten wczesniejszy czy nastepny najlepiej jakies sensowne popoludnie bo wieczory - wiecie male dziecko i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 tynkarze na gwalt potrzebni, macie namiary? Jakie sa ceny tynków cementowo - wapiennych???? HELP problem w tym ze ja nie wiem czy oni aby na pewni chca byc gwalceni ... aczkolwiek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 mea fotorelacja obejrzana prace idą pełną parą . Widzę poszkodowanych . Możesz też zapodać namiar na pana koparkowego number 2 pan koparkowy - p Raczka 601 943 629 ... bardzo sympatyczny i konkretny gosc ale trza go miec na oku bo jak dzis przyjechalam godzine po nim to przez godzine marudzil ze nie da sie wjechac ... o dziwo jak sie zjawilam to sie dalo !!! a zaplacilam i za ta "przesiedziana" godzine a co do strat maz wczoraj przypilowal sobie palca ale to i tak nic w porownaniu z moim dzisiejszym wyczynem... zwichnelam kolano ... jak dobrze pojdzie nie skonczy sie to gisem ... boli jak sq...syn jasny ... ma ktos sprawdzonego ortopede ktory przyjmuje prywatnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 10.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 problem w tym ze ja nie wiem czy oni aby na pewni chca byc gwalceni ... aczkolwiek ... hahaha, rozbawilas mnie bynajmniej nie mam zamiaru nikogo gwalcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jak kogos interesuje niewielka ilosc fotek z dnia dzisiejszego to wiecie gdzie szukac ... niestety kolana nie fotografowalam ... powaznie pytalam o ortopede ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 10.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 pan koparkowy - p Raczka 601 943 629 ... bardzo sympatyczny i konkretny gosc ale trza go miec na oku bo jak dzis przyjechalam godzine po nim to przez godzine marudzil ze nie da sie wjechac ... o dziwo jak sie zjawilam to sie dalo !!! a zaplacilam i za ta "przesiedziana" godzine a co do strat maz wczoraj przypilowal sobie palca ale to i tak nic w porownaniu z moim dzisiejszym wyczynem... zwichnelam kolano ... jak dobrze pojdzie nie skonczy sie to gisem ... boli jak sq...syn jasny ... ma ktos sprawdzonego ortopede ktory przyjmuje prywatnie ?? Mea no to boli a sprawdzony magik od konczyn dolnych to dr Marek przyjmuje na kozich gorkach albo w klinice sportowej w zorach niestety namiarow nie mam ale pewnie gdzies na necie znajdziesz BTW ktos tam pytal o tynki to polece moich jada na baumicie (nie zadne tam mieszanie piasku cementu) fajne mlode chlopaki pozartuja a i fuchy nie odwalaja tel. 664744078 u mnie koncza w poniedzialek/wtorek wiec moze beda mieli wolny termin powolajcie sie na Jacka z Polnej moze zejda z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Mea no to boli a sprawdzony magik od konczyn dolnych to dr Marek przyjmuje na kozich gorkach albo w klinice sportowej w zorach niestety namiarow nie mam ale pewnie gdzies na necie znajdziesz BTW ktos tam pytal o tynki to polece moich jada na baumicie (nie zadne tam mieszanie piasku cementu) fajne mlode chlopaki pozartuja a i fuchy nie odwalaja tel. 664744078 u mnie koncza w poniedzialek/wtorek wiec moze beda mieli wolny termin powolajcie sie na Jacka z Polnej moze zejda z ceny o popatrz ... na kozie gory mam 3 kroki ... ale obawiam sie ze ciezko sie bedzie do niego zapisac ... chyba sie na zorach w piatek skonczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 10.11.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Aha zapomniałam zapytać,czy ktoś nie ma namiarów na tego stolarza Pana Karola od AGI nr1??Pisałam do Agi już jakiś czas temu,ale chyba zniknęła z forum,a nie uśmiecha mi się przeszukiwać 360 stron wątku.... kiedys zapisałam w moim notatniku więc proszę Pan Karol 692 542 824 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 10.11.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 10.11.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jak testowales te plytki ?? ... głównie sprawdzalismy je co sie stanie jak cos na nie spadnie np. młotek, chodzilo nam o to zeby podczas odprysku czy ubicia nie bylo widac "czerwonej" ceramiki tylko dalej gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 kończą mi foliować dach, od poniedziałku dachówka nareeeeeszcie !! z tym dachem kurcze najwiecej problemów wszystko sie pieprzyło.....ale już kończymy....oby nic nie wyskoczyło puk puk puk, aktualne fotki w dzienniku, zaraz wrzucam, zapraszam i życze wszystkim....dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 11.11.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 BTW ktos tam pytal o tynki to polece moich jada na baumicie (nie zadne tam mieszanie piasku cementu) fajne mlode chlopaki pozartuja a i fuchy nie odwalaja tel. 664744078 u mnie koncza w poniedzialek/wtorek wiec moze beda mieli wolny termin powolajcie sie na Jacka z Polnej moze zejda z ceny Ja pytalem, Mozesz podac cene za metr2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.11.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 wiecie co ... od jakiegos czasu postanowilam spisywac wszystkie podawane tu kntakty ... wlasnie znalazlam posta agi nr1 gdzie wrzucila swoich "zaufanych" fachmanow ... mam tez kilka po drodze znalezionych kontaktow ... w razie czego prosze pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.11.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ja pytalem, Mozesz podac cene za metr2 ? 23zl cena wyjsciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 11.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 p. Damian robi c-w za 18 z materialem tylko ze miesza piach z wapnem, ale w garazu czy lazienkach nie bedzie przeszkadzalo, wapienne robi na knaufie 22zl i na wszystko daje faktury 22%vat na moja osobe czyli bedzie troche taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts