mea 11.11.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no to moze zapodamy jakies konkrety odnosnie spotkania z redakcja muratora ?? narazie zadeklarowali swoja obecnosc:madzia11mkadiqqirbqueeneGabrysiaBPdzogurtmea gabrysia zrobi identyfikatory ... teraz czas i miejsce /wstepnie kasandra/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no to moze zapodamy jakies konkrety odnosnie spotkania z redakcja muratora ?? ... teraz czas i miejsce /wstepnie kasandra/ marzec 2012 Redakcja zaprasza się do wszystkich grup budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 11.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 p. Damian robi c-w za 18 z materialem tylko ze miesza piach z wapnem, ale w garazu czy lazienkach nie bedzie przeszkadzalo, wapienne robi na knaufie 22zl i na wszystko daje faktury 22%vat na moja osobe czyli bedzie troche taniej Juz dzwonilem do p Damiana, umówiłem się na sobotę, dla mnie nie problem jak to miesza, potem i tak zaciagne gładzia gdzie bedzie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 marzec 2012 Redakcja zaprasza się do wszystkich grup budowlanych kwestia zarezerwowania terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no to moze zapodamy jakies konkrety odnosnie spotkania z redakcja muratora ?? narazie zadeklarowali swoja obecnosc: madzia11mk adiqq irb queene GabrysiaBP dzogurt mea gabrysia zrobi identyfikatory ... teraz czas i miejsce /wstepnie kasandra/ Gdzie ta Kasandra ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.11.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nie no p. Damian jest duzo tanszy ale nieslowny a tego nie trawie rozumiem tydzien poslizgu ale prawie 3 to dla mnie go skresla BTW nie wiecie ile biora wodociagi za przeniesienie licznika (wczoraj po wielkich bojach i utyskiwaniach mi go przeniesli teraz czekam na wodociagi zeby mi zaplombowali ja nie wiem co z tymi firmami od wody nikomu sie nie chcialo czasu nie maja itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.11.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Gdzie ta Kasandra ??? kasandra jest na ligocie ... taka duza drewniana knajpa przy dwupasmowce po stronie paruszowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 11.11.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Co do Pana Damiana to umówieni z nim byliśmy na koniec października,z tym żezdawaliśmy sobie sprawę że może być poślizg. Nadal czekamy mam nadzieję że w przyszłym tygodniu w końcu juz u nas zacznie...póki pogoda dopisuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 11.11.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 hmm, obadamy co bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 11.11.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Całkiem z innej beczki nie lubie takich dni NUUUUUDY !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.11.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Całkiem z innej beczki nie lubie takich dni NUUUUUDY !!!!!! To idz na budowe ja wlasnie wrocilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.11.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 my dzis mielismy spotkanie ze zbrojarzem odnosnie stropu ... zalatwialam tez troche innych rzeczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.11.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ja też nie trawię takiej NUDY......i nie mogłam jechać na budowę,bo dzieci chore i ktoś musiał z nimi zostać,a że zawsze to musi być mamusia.Tatuś oczywiście od rana do 18 na budowie,dopiero wrócił.Jutro Instalmex mam nadzieję dalej działa z ogrzewaniem.Piec podobno już stoi,styropian rozłożony.Umawiamy się na wylewki pod koniec miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 11.11.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no to moze zapodamy jakies konkrety odnosnie spotkania z redakcja muratora ?? narazie zadeklarowali swoja obecnosc: madzia11mk adiqq irb queene GabrysiaBP dzogurt mea gabrysia zrobi identyfikatory ... teraz czas i miejsce /wstepnie kasandra/ Nie no wchodzę w temat jak najbardizej. Kasandra ok, termin - piątek, albo w tygodniu ja bym nie ryzykował weekendów, każdy ma robotę, wyjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 11.11.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ja też nie trawię takiej NUDY......i nie mogłam jechać na budowę,bo dzieci chore i ktoś musiał z nimi zostać,a że zawsze to musi być mamusia.Tatuś oczywiście od rana do 18 na budowie,dopiero wrócił.Jutro Instalmex mam nadzieję dalej działa z ogrzewaniem.Piec podobno już stoi,styropian rozłożony.Umawiamy się na wylewki pod koniec miesiąca. Nudy kurka Postanowiłem elektrykę w jakiejś części zrobić sam i od 2 dni po 12h dziennie z wiertarami, otwornicą i bruzdownicą. Jak się kto nudzi zapraszam, mam taki sam plan na kolejne dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 11.11.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 witamoddam w dobre ręce blaszak - garaż 3x5m 1 sezonowy cena do uzgodnieniapozdrawiam na początek jak znalazłjakby kto chciał mam jeszcze skrzynkę - rbtkę budowlaną również chętnie i niedrogo odstępię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.11.2010 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 ja niestety pracuje najblizsze dwa dni ... ten kto wymyslil odrabianie wigilii w dlugi weekend powinien isc sie sam utopic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 12.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Czy do odbioru domu potrzebne jest świadectwo energetyczne??????????? Jeśli tak to podajcie jakieś namiary na osoby które się tym zajmują, i przy okazji ile to kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 12.11.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Czy do odbioru domu potrzebne jest świadectwo energetyczne??????????? Jeśli tak to podajcie jakieś namiary na osoby które się tym zajmują, i przy okazji ile to kosztuje?? oczywiscie ze trzeba, poszukaj na allegro idzie tanio zrobic. jak dla mnie to pic na wode te swiadectwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.11.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 oczywiscie ze trzeba, poszukaj na allegro idzie tanio zrobic. jak dla mnie to pic na wode te swiadectwo kumepla z kopalni mi bedzie robila ... pewnie skonczy sie tym ze se sama policze a ona mi to podpisze sa na to programy obliczeniowe srednio na jeza wychodzi to kolo 1000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts