Gość Arturo72 19.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Pewnie podobnie gdzieś wyczytałeś o tym że prąd jast najtańszym źródłem ciepła w dobrze ocieplonym domku jak się ma 2 taryfy, o czym przekonywałeś wszystkich kilka stron wcześniej, choć kilka osób na bazie swoich DOŚWIADCZEŃ twierdziło inaczej. . Łoj ciśnienie się podniosło Nie wyczytałem nigdzie,że prąd jest najtańszy w II taryfie,ja poprostu wyliczyłem to sobie. Matematyka to jednak dobra rzecz jest Nie wprowadzam ludzi w błąd,przecież człowiek to istota myśląca,rozumna,która nie idzie beztrosko za stadem.Jak będzie potrzebowała to sobie sama znajdzie odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.11.2010 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 te forum robi sie coraz slabsze, tez mi sie wydaje ze coraz wiecej sponsorowanych informacji dociera juz do naszej grupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.11.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 nie przesadzajcie znowu...z tą prominiotwórcością to nic nowego, czytałem o tym w muratorze kilka lat temu.... inna sprawa, że moim zdaniem GRUPY BUDUJĄCE powinny służyć przede wszystkim do wymiany doświadczeń, ujawnienia dobrych i złych fachowców itp. a nie dyskusji o wyzszości świąt wielkanocnych nad świętami bozego narodzenia - bo do tego sprowadza się dyskusja o tym z czego budowac...i jest mnóstwo wątków o tym...ale to niech pozostanie w innym dziale.. zgadzam sie z toba !!! takie pieprzenie w banie to mi tu nie pasuje !! wolalabym raczej informacje kto w okolicy dobrze muruje z poro a kto z ytonga ... wydaje mi sie to wazniejsze niz to czy lepiej budowac z tego czy innego a tak btw ... ktos wie co buduje sie na rogu zorskiej i gotartowickiej ?? jakas duza hala czy cos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.11.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 mea...niestety buduje sie podobno kolejna Biedronka, jak pytałam przez CB kierowców skąd moge ziemi nawieźć to mi podpowiedzieli że stamtąd bo pod Biedronkę kopią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 20.11.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Dla mnie osobiście to wygląda tak każda sroka ogon swój chwali ( to do słuszności stosowania tego a nie innego materiału na ściany). Według mnie powinniśmy troszkę wyluzować i na silę niczego nie udowadniać. Fajnie, że jest Nasz wątek i nie zapominajcie o imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.11.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 no własnie, impreza - piątek czy sobota - trzeba ustalić jakis termin i dograć z Redakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riczi5 20.11.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 WitamJak wyszukać jakąś informacje ale tylko tej grupie budującej.Kiedyś się dało a teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.11.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam Jak wyszukać jakąś informacje ale tylko tej grupie budującej. Kiedyś się dało a teraz ? Na stronie głownej grupy RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie jest opcja szukaj i tam wyszukuje tylko w konkretnej grupie Do niedawna nie było takiej opcji ale po moich namolnych prośbach do admina,w końcu pojawiła się właściwa szukajka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163735-ZGŁOSZONE-PROBLEMY-do-rozwiązania-naprawy&p=4393954&viewfull=1#post4393954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.11.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 mea...niestety buduje sie podobno kolejna Biedronka, jak pytałam przez CB kierowców skąd moge ziemi nawieźć to mi podpowiedzieli że stamtąd bo pod Biedronkę kopią no wlasnie ostatnio widzialam tam gore fajnej czarnej ziemi i tez sie zastanawialam ... mam troche swojej ale za malo ... a co do spotkania ... moze 4 grudnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.11.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 teraz czeka nas troche gorący okres-andrzejki, Barbórka, święta...piątek nie a ja mam np wszystkie soboty zajete do konca roku :/...to może pierwszy weekend po Nowym Roku ? 8 stycznia ? da sie wszystko zaplanować, zamówic identyfikatory, zarezerwowac miejsce ...8 stycznia<- to moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.11.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 teraz czeka nas troche gorący okres-andrzejki, Barbórka, święta...piątek nie a ja mam np wszystkie soboty zajete do konca roku :/...to może pierwszy weekend po Nowym Roku ? 8 stycznia ? da sie wszystko zaplanować, zamówic identyfikatory, zarezerwowac miejsce ...8 stycznia<- to moja propozycja na tyle daleko ze ja moge planowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 21.11.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 drzwi wewnętrzne poszukiwane pomóżcie w wyborze czy te ceny muszą być tak wysokie napiszcie ile daliście za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.11.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Jak dla mnie 8 styczeń pasuje,nie ma sprawy.Od 4 grudnia do 23 będę z dziećmi w sanatorium.Dobrze Arturo,że zauważyłeś każdy może mieć swoje zdanie i ja takie mam na Twój temat.Aha i pisząc posta wyżej ciśnienie miałam jak najbardziej w normie,więc spoko jestem wyluzowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 21.11.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Mi niestety 8 stycznia nie pasuje, 5 wyjeżdżam na 1,5 tygodnia w góry pośmigać na desce. Może jednak inny termin, bo chętnie bym się z Wami spotkała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.11.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Mi niestety 8 stycznia nie pasuje, 5 wyjeżdżam na 1,5 tygodnia w góry pośmigać na desce. Może jednak inny termin, bo chętnie bym się z Wami spotkała. wrócisz na 15 czy dopiero na 22 ? w sumie nie wiemy jakie Redakcja ma terminy, zaraz napisze do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 21.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 mnie 8 stycznia pasuje ale nie wiem cy jestem zaproszony:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.11.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 mnie 8 stycznia pasuje ale nie wiem cy jestem zaproszony:/ a nie czujesz sie rybniczaninem na tym forum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 22.11.2010 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 czuje czuje :] heheh i biorę czynny udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.11.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 wiesz pisemnych zaproszen nie planujemy kazdy kto sie czuje tu forumowiczem zaproszony jest z definicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 22.11.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Mi pasuje praktycznie każda kolejna sobota oprócz najbliższej (27.11.2010) Także czekam na ostateczny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts