mea 24.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 U nas rurki na wodę rozprowadzone - wody nie wlewamy, elektryka też już gotowa i na tym chyba koniec w tym roku. Nie będziemy raczej ryzykować i tynkować oraz robić wylewek... Czytałam teraz na tvn24, że z wtorku na środę ma być -14st. Ciekawe jaka temperatura będzie u nas. nie piernicz bo ja chce wylewac beton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 24.11.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 a ja chce robic wylewki ma byc 10 stopni i sloneczko do 10 grudnia i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 24.11.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 nie piernicz bo ja chce wylewac beton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek: No właśnie, ja za tydzień - półtora mam wylewać ostatni trzeci strop (w zasadzie stropodach), także nie ma bata, pogoda ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 25.11.2010 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 ..........................Zamow jakies porzadne (ja mam Porty i polecam), spokojnie poczekaj, a wprowadzaj sie bez drzwi - ich montaz jest dosc czysty, ja mieszkalem pol roku bez drzwi wewnetrznych :) pozdr. Ale do łazienki to chyba wypadałoby mieć drzwi? czy też nie mieliście? A tak przy okazji ... jak się mieszka? to już prawie rok, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.11.2010 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ale do łazienki to chyba wypadałoby mieć drzwi? czy też nie mieliście? Nie mielismy :) Wogole to jak zaczelismy mieszkac to lazienki nie bylo wiec spoko Jezdzilismy sie kapac codziennie do rodzicow ;) Lazienke szybko zrobilismy i tam faktycznie byly zamontowane pierwsze drzwi A tak przy okazji ... jak się mieszka? to już prawie rok, co? Super sie mieszka, choc caly czas pelno roboty przy wykanczaniu - i tak przypuszczam jeszcze ze dwa latka bedzie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 trzymajcie kciuki - dzis rozliczam pierwsza transze !~!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 25.11.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 25.11.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 trzymam bo z gruntu sie nie puszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.11.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 kurna odebralam dzis wycene wod-kan i co z instalmexu ... troche sporo za to policzyli !! mam wiec pytanie do osob ktore robily z instalmexem ... jak procentowo wychodzi oferta i faktury ?? ile wiecej trzeba przewidziec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.11.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 kurna odebralam dzis wycene wod-kan i co z instalmexu ... troche sporo za to policzyli !! mam wiec pytanie do osob ktore robily z instalmexem ... jak procentowo wychodzi oferta i faktury ?? ile wiecej trzeba przewidziec ?? Zeskanuj i wklej, sprawdzimy te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.11.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Zeskanuj i wklej, sprawdzimy te ceny zaraz wrzuce do dziennika ... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161617-%C5%BBabek-k%C4%85t-w%C5%82asny-...-chyba-niezbyt-ciasny-)&p=4408926&viewfull=1#post4408926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.11.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Mea,ale o co pytasz?Ile więcej na ofercie,czy na fakturze.My dostaliśmy wycenę,zbiliśmy trochę i robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.11.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Mea,ale o co pytasz?Ile więcej na ofercie,czy na fakturze.My dostaliśmy wycenę,zbiliśmy trochę i robią. wiesz wycena to jedno a faktyczny koszt to co innego !! i wlasnie o ta roznice pytam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.11.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 U nas jest więcej tylko o tyle co dołożyliśmy do roboty,czyli centralny odkurzacz i hydrofor,bo tego nie było na wycenie.W sumie to ja po to robię ofertę,żeby wiedzieć ile zapłacę i tyle płacę.Na mnie zrobili bardzo pozytywne wrażenie,do wtorku będą u nas robić i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 25.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam, proszę o namiary na wylewkarzy. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 powiedzcie mi bo znajoma mnie nastraszyła zeby sie śpieszyc z fakturami do skarbowego jeszcze w tym roku, do kiedy powinnam to złożyć i czy jest sie o co "szczypać" ? przecież to znikoma różnica czy w tym czy w przyszłym roku, różnica wychodzi poniżej 1%, jak to w ogóle wygląda - skąd druki itp, robił to ktoś na świeżo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 25.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Wiecie może gdzie mozna dostać drzwi Porta najtaniej czekam na sugestie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 lider6 popytaj na Wiejskiej w Rewonie, to autoryzowany punkt, prowadzą go moim teście, powiedz ze jesteś znajomym Patrycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 25.11.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 lider6 popytaj na Wiejskiej w Rewonie, to autoryzowany punkt, prowadzą go moim teście, powiedz ze jesteś znajomym Patrycji ooo Kto jeszcze może się na Ciebie powołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 25.11.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 kurna odebralam dzis wycene wod-kan i co z instalmexu ... troche sporo za to policzyli !! mam wiec pytanie do osob ktore robily z instalmexem ... jak procentowo wychodzi oferta i faktury ?? ile wiecej trzeba przewidziec ?? za same rozprowadzenie cieplej z zimna woda i kanalizacji w calym domu instalmex powiedzial 5000pln netto, zrobilem sam z wujkiem w 2,5 dnia prawie 20 punktow i poszlo 1900zl za material i 300 zl czyli 2200zl brutto. cale centralne wyliczyli mi na ponad 30 tys a my to zrobimy do 15 tys za calosc z kotlem i cala reszta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts