queene 14.12.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Trochę cierpliwości i też się doczekacie , nasza przeprowadzka planowana była w czasie wakacji a zeszło nam do grudnia, ale cieszę się świętami w nowym domu i nareszcie z żywą choinką (mam nadzieję) :rolleyes: my też planujemy a raczej planowaliśmy wakacje...bo już widzę że raczej nie zdążymy latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.12.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 my też planujemy a raczej planowaliśmy wakacje...bo już widzę że raczej nie zdążymy latem ja bede naprawde szczesliwa jak uda nam sie w listopadzie przeprowadzic !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 14.12.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ja bede naprawde szczesliwa jak uda nam sie w listopadzie przeprowadzic !! Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 14.12.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ja bede naprawde szczesliwa jak uda nam sie w listopadzie przeprowadzic !! Dziewczyny GŁOWA DO GÓRY :rolleyes: , marzenia się spełniają, a jesteście coraz bliżej :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 14.12.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ja bede naprawde szczesliwa jak uda nam sie w listopadzie przeprowadzic !! No mea zobaczymy czy nam się uda, my też planujemy na koniec roku się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.12.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No mea zobaczymy czy nam się uda, my też planujemy na koniec roku się wprowadzać my jestesmy w tym samym miejscu wiec bedziemy mialy porownanie !! ciekawe ktora sie predzej wprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.12.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.12.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Nam się też wlecze, ale to z powodu mojego braku ostatecznej decyzyjności. Drzwi wybieram od lata, stolarza do schodów nie mam ( Ale my ciśnienia nie mamy dużego więc pewnie dlatego tak się ślimaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ripsento 14.12.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam mam do sprzedania deski na szałunki + stemple i trochę kantówekDeski około 100 m2 + "brzegi z wieńców" Stemple wymiar średnio 2.75 - 2,8m - ponad 120 sztKantówki muszę policzyć. Chciałbym sprzedać w całości.Cena do umówienia Transportu nie posiadamlokalizacja Rybnik. Zainteresowanych proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 My planujemy przeprowadzkę koniec czerwca,po zakończeniu roku szkolnego,chociaż mam nadzieję,że święta wielkanocne spędzimy w domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.12.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 wszystkim ktorzy sklinali na "przenoszenie ksiag wieczystych do systemu komputerowego" informuje ze teraz ODPIS DOSTAJE SIE OD REKI !!! kosztuje to bagatela 30 zl ale za to za jednym podejsciem sprawa jest zalatwiona czyz to nie wspanialawiadomosc dla tych co kredyty jeszcze maja przed soba ?? to taka wiadomosc na DZIEN DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 15.12.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 wszystkim ktorzy sklinali na "przenoszenie ksiag wieczystych do systemu komputerowego" informuje ze teraz ODPIS DOSTAJE SIE OD REKI !!! kosztuje to bagatela 30 zl ale za to za jednym podejsciem sprawa jest zalatwiona czyz to nie wspanialawiadomosc dla tych co kredyty jeszcze maja przed soba ?? to taka wiadomosc na DZIEN DOBRY No tak jak zawsze - "musztarda po obiedzie"...My przez tą głupią migrację ksiąg stracilismy szansę na lepszy kredyt :mad: No ale coż...takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.12.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 wszystkim ktorzy sklinali na "przenoszenie ksiag wieczystych do systemu komputerowego" informuje ze teraz ODPIS DOSTAJE SIE OD REKI !!! kosztuje to bagatela 30 zl ale za to za jednym podejsciem sprawa jest zalatwiona czyz to nie wspanialawiadomosc dla tych co kredyty jeszcze maja przed soba ?? to taka wiadomosc na DZIEN DOBRY Oj jak miło A tak apropo kredytów, z ilu miesięcy banki chcą zaświadczenie o zarobkach?? Standardowo z 3 czy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.12.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj jak miło A tak apropo kredytów, z ilu miesięcy banki chcą zaświadczenie o zarobkach?? Standardowo z 3 czy więcej? nordea chciala z 6 ... i chyba inne tez !! i kazali rozgraniczyc regularna pensje i dodatkowe premie, nagrody i inne barborki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 15.12.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj jak miło A tak apropo kredytów, z ilu miesięcy banki chcą zaświadczenie o zarobkach?? Standardowo z 3 czy więcej? Zależne od banku - jedne chcą z 6-ciu, inne z 3-ch Każdy bank ma swój formularz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.12.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Zależne od banku - jende chcą z 6-ciu, inne z 3-ch Każdy bank ma swój formularz. uczulam zeby dokladniepisac na formularzu to co oni tam chca !! nie napisac nic za duzo i nic za malo !!! a czasem tak sa dziwnie skonstruowane zeby czegos moc sie czepiac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 15.12.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj jaka tu cisza, jaki spokój, chyba Was śnieg nie zasypał? Nikt nie buduje, nikt nie dyskutuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 15.12.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ktos moze polecic z reka na sercu dobrych fachowcow od instalacji wod-kan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.12.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 jak prowadzisz działalność to dodatkowo poza zarobkami wpływającymi na konto musiałam przedstawić KPiR za cały rok do tyłu jutro odbieram Dziennik Budowy a moj kiebud wizytuje zakonczenie SSO....wiec w piatek chyba spacerek do banku aaa i do skarbówki tez...jutro odbieram rozliczenie od pani polecanej na forum....całkiem łądnie mi to wyliczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 15.12.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ja bede naprawde szczesliwa jak uda nam sie w listopadzie przeprowadzic !! Ja to nie patrzę kiedy najważniejsze, żeby rozpocząć i zakończyć na ten moment mogę czekać i lata. Będzie dobrze trzymam kciuki za Was . My od przyszłego roku zaczynamy mam nadzieje, że damy rade wytrwać do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts