wiewióra1976 09.12.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No żesz, a ja nie z Rybnika , i nikt mnie nie luuuubiiiiiii, buuuuuuu Nie gadaj, ja do Zebrzydowic mam duży sentyment - ze smutnego, co prawda powodu, ale wiem, że tam jest ślicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 09.12.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No coś ty? Ile ja bym dała zeby być optymistą w swoim najblizszym otoczeniu uchodze za pesymiste Czy warto zbijać? Każdą cenę warto zbijać, ja akurat tego nie potrafie robic, na całe szczście od targowania się mam męża. Mnie to zawsze jakos ludzie wyczują, ze ja nie umiata w sprawach negocjacji A ja niestety czuję po kościach, że na mnie to spadnie. Zresztą odnotowałam już jeden niewielki sukces - pierwsza utargowana stówa Zapomniałaś dodać "fajowych" Nie zapomniałam, bez przesady z tą wazeliną na początek Ale serio - jestem w szoku, że temat "Rybnik" jest w czołówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 09.12.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Wiewióra....no kurcze poczekam ....może w styczniu-lutym uda się bardziej jakieś zniżki wysępić . Pozdrawiam. Czyli uważasz, że mimo wszystko, ten rok nie różni się od poprzednich? Doświadczeni ludzie właśnie twierdzą, że luty jest najlepszy i żeby nie dać się zmamić marketingową gadką o podwyżkach. Kurcze, żeby tak można zabezpieczyć kurs porotherma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Wiewióra....wiesz, ja jestem baba w gorącej wodzie.... Ale jesli chodzi o budowę uważam,że co nagle to po diable . Trzeba przemysleć wszystko po 15 razy żeby głupot nie narobić . Nie ma co sie spieszyć.....myslę, że nadchodzący luty będzie taki sam jak rok czy dwa lata temu....niby dlaczego ma być inny . I myślę, że o tych podwyżkach blebleble blablabla gadają sprzedawcy celowo coby teraz sprzedac i już. Poczekamy, zobaczymy....zresztą pierwsze podwyżki w roku zawsze sa wiosenne-w marcu, więc nawet jesli w lutym nie uda mi sie nic więcej wytargować to i tak raczej nie stracę bo zdążę z materiałami przez marcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 09.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Uff! A my dzisiaj zamknęliśmy budynek!!!! Drzwi przyjechały z Kobióru - piękne! Aż nam dech zaparło. Okna na swoim miejscu, brama zamontowana i działa !!!! Mogę Wam polecić wszystkie te ekipy. Powaliła nas wyprawka do bramy ..... Niemcy dają farbę i pędzelek - gdyby w czasie uzytkowania się coś przytarło.... Teraz reszta elektryki i zimowy sen....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 09.12.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Wiewióra....no kurcze poczekam ....może w styczniu-lutym uda się bardziej jakieś zniżki wysępić . Pozdrawiam. Czyli uważasz, że mimo wszystko, ten rok nie różni się od poprzednich? Doświadczeni ludzie właśnie twierdzą, że luty jest najlepszy i żeby nie dać się zmamić marketingową gadką o podwyżkach. Kurcze, żeby tak można zabezpieczyć kurs porotherma... Ceny już idą w dół. W lipcu PTH 11,5 na ściany 6,35 zł, a wczoraj dokupowaliśmy 50 szt po 5,25 zł. Głowa do góry! Jak chcą coś sprzedać, to obniżą ceny. Może nie powrócą do tych z marca 2006, ale pewnie nie będą wyższe niż te z lipca i sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 09.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Miód na moje serce!! Daj namiary, proszę bardzo Jesteśmy w trakcie castingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.12.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Uff! A my dzisiaj zamknęliśmy budynek!!!! Drzwi przyjechały z Kobióru - piękne! Aż nam dech zaparło. Okna na swoim miejscu, brama zamontowana i działa !!!! Mogę Wam polecić wszystkie te ekipy. Powaliła nas wyprawka do bramy ..... Niemcy dają farbę i pędzelek - gdyby w czasie uzytkowania się coś przytarło.... Teraz reszta elektryki i zimowy sen....... Hej! Zdradz prosze namiary na ekipy. Ja jestem akurat na etapie poszukiwania okien i bramy. Ile dałeś za swoją? tzn mnie interesuje brama segmentowa 4,5 x 2,25. A drzwi? robiłeś na zamówienie?pochwal sie jakąś fotką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 No żesz, a ja nie z Rybnika , i nikt mnie nie luuuubiiiiiii, buuuuuuu Daggulka choćże do mnie dziecię to Cię przytulę Wczoraj odbyło się pierwsze spotkanie z selimmem i sebo8877 "w realu". Selimm uiścił nawet wejściówkę o stężeniu 40% i pojemności 0,5 więc zobaczył wszystkie sekrety budowy . Fajne chłopy - miło było pogawędzić, ale że wszyscy byliśmy na 4 kołach to zrezygnowaliśmy z procentów. "Bilet" selimma zachowam do parapetówy - może zrobimy jakiś replay tym razem z degustacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.12.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ... i żeby nie dać się zmamić marketingową gadką o podwyżkach. Dokładnie tak... Przerobiłem to parę razy na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.12.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No żesz, a ja nie z Rybnika , i nikt mnie nie luuuubiiiiiii, buuuuuuu Daggulka choćże do mnie dziecię to Cię przytulę Wczoraj odbyło się pierwsze spotkanie z selimmem i sebo8877 "w realu". Selimm uiścił nawet wejściówkę o stężeniu 40% i pojemności 0,5 więc zobaczył wszystkie sekrety budowy . Fajne chłopy - miło było pogawędzić, ale że wszyscy byliśmy na 4 kołach to zrezygnowaliśmy z procentów. "Bilet" selimma zachowam do parapetówy - może zrobimy jakiś replay tym razem z degustacją Ale zech wyszoł - biletu ni miołem:(- ale obiecuja że w lato na tym okrongłym balkonie sie siednymy we czech - kożdy z krowom i pogodomy o budowaniu Potwierdzim slowa Piejara - tyn elektryczny drocik i tyn ze żondlym - fajne synki A co do chałupy Piejara- fajno mo podobo mi sie no i widok pieroński Mo jedna zasadniczo zaleta - cały rok taki som Ale fajnie fajnie i jeszcze roz fajnie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Na parapetówe ja też się wpraszam .....a może jeszcze jakieś babeczki się przyłaczą...malmuc i wiewióra -też na pewno nie wymiękną . Jakoś tak nie mogłam dla siebie miejsca znaleźc na tych grupach regionalnych ....i mimo że nie jestem z Rybnika (chociaż też niedaleko ) to u Was mi najlepiej i już się nie odczepię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.12.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Na parapetówe ja też się wpraszam .....a może jeszcze jakieś babeczki się przyłaczą...malmuc i wiewióra -też na pewno nie wymiękną . Jakoś tak nie mogłam dla siebie miejsca znaleźc na tych grupach regionalnych ....i mimo że nie jestem z Rybnika (chociaż też niedaleko ) to u Was mi najlepiej i już się nie odczepię . Bo tu som najlepsze chopoki:) Piejar, Sellim, Jamles no i nieskromnie jo Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.12.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A ja niestety czuję po kościach, że na mnie to spadnie. Zresztą odnotowałam już jeden niewielki sukces - pierwsza utargowana stówa wiewióra - ta 1-szo seta- musisz tera przepić - to bydzie Ci sie dali darzyło Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Na parapetówe ja też się wpraszam .....a może jeszcze jakieś babeczki się przyłaczą...malmuc i wiewióra -też na pewno nie wymiękną . Jakoś tak nie mogłam dla siebie miejsca znaleźc na tych grupach regionalnych ....i mimo że nie jestem z Rybnika (chociaż też niedaleko ) to u Was mi najlepiej i już się nie odczepię . Ja tez się wpraszam na parapetówę No i możnaby jakieś intergracyjne spotkanie grupy zorganizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.12.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dobrze kombinujesz EDZIA, dobrze Na parapetówę zapraszam i w odpowiednim czasie się przypomnę. Flaszka od selimma została zarchiwiziowana w barku. Babeczki bardzo mile widziane. Będzie lato więc odpowiednio się ubierzcie cobyśmy nie pozasypiali po piwie Widok to u mnie nietęgi bo na hałdę kopalni Marcel. Latem zasłaniają ją wysokie topole. W zeszłym roku obsadzili ją jakimś "zielonym" więc za jakiś czas powinna zarosnąć i nie będzie straszyć. Bezpośrednio przed domem (za "drogą") miałem uprawne pole na którym kołysał się łan jakiegoś zboża ale niestety zauważyłem, że ktoś zgłosił wniosek o zmianę MPZP i ku mojemu przerażeniu ktoś wystąpił o "zabudowę garażową". Póki co do sfinalizowania marzeń tej osoby długa droga ale szykuje się walka. Jak mi to zabudują garażami to będę udupiony . Smród i butel przez cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.12.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Czołem Hanysy ! .....i te na zesłaniu też Musze powiedzieć ze kolega prondowy ma bardzo dobrze przemyślany dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.12.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Prondowemu jest milo to słyszeć, mimo że lokalizacja taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.12.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a tak a propos ..prondowy sie dobrze czuje ? bo mnie sie troszku polezało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.12.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dobrze kombinujesz EDZIA, dobrze Na parapetówę zapraszam i w odpowiednim czasie się przypomnę. Flaszka od selimma została zarchiwiziowana w barku. Babeczki bardzo mile widziane. Będzie lato więc odpowiednio się ubierzcie cobyśmy nie pozasypiali po piwie Widok to u mnie nietęgi bo na hałdę kopalni Marcel. Latem zasłaniają ją wysokie topole. W zeszłym roku obsadzili ją jakimś "zielonym" więc za jakiś czas powinna zarosnąć i nie będzie straszyć. Bezpośrednio przed domem (za "drogą") miałem uprawne pole na którym kołysał się łan jakiegoś zboża ale niestety zauważyłem, że ktoś zgłosił wniosek o zmianę MPZP i ku mojemu przerażeniu ktoś wystąpił o "zabudowę garażową". Póki co do sfinalizowania marzeń tej osoby długa droga ale szykuje się walka. Jak mi to zabudują garażami to będę udupiony . Smród i butel przez cały dzień. Parapetówa u Ciebie, bo mosz... bardzo dobrze przemyslany dom cyt. za Selimmem. Wg wstępnych ustaleń miejsce spotkania integracyjnego wybrano została łąka przed moim domym... My z Sebo już nie możemy się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts