daggulka 11.12.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Oooo, Edzia.... kurcze....za jednym zamachem mogłabym se kubek odebrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Oooo, Edzia.... kurcze....za jednym zamachem mogłabym se kubek odebrać . Tak długo chcesz czekać? Bo spotkanko może latem byśmy urządzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Edzia....czas nie gra roli....ale oczywiście miło byłoby spotkać się wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wg wstępnych ustaleń miejsce spotkania integracyjnego wybrano została łąka przed moim domym... My z Sebo już nie możemy się doczekać czy jo o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.12.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wg wstępnych ustaleń miejsce spotkania integracyjnego wybrano została łąka przed moim domym... My z Sebo już nie możemy się doczekać czy jo o czymś nie wiem Narazie jo i Daggulka wprosiły my sie beszczelnie do Piejara na parapetówa, a z Sebo my doszli do wniosku, że trzaby jakie integracyjne spotkanie zrobić yno nie wiem jak to bydzie z kolejnością tych spotkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Eeee tam bezczelnie....i tak sami by nas zaprosili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 11.12.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam! Oj chyba zima idzie, że wszyscy planują lato..... Może i ja się wproszę.Chociaz latem to i u mnie będzie parapet Oj będzie problem z kolejnością imprez...... Od soboty mamy taki fajny zamykany garaż, a ja pod blokiem na krawężniku muszę stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.12.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a tak a propos ..prondowy sie dobrze czuje ? bo mnie sie troszku polezało Dotknąłeś flaszki i już chory? C2H5OH to nie polon Mnie nic nie jest. Oj imprezowe lato nam się szykuje. Już się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.12.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Cze Hanysy ... i te co mie nazywajom ćwiergorolym tysz I po raz kiery to już sie okazało żę gorzoła je mocniejszo od chopa... Z Edziom my se tak pogodalii ze bez lato trza zrobić siakomś imprezke grupowom - nie mylić z grupen sex .... Ale możnej jo to zaczna spisywać 1. Parapet u Piejara 2. Łąka u Edzi 3. Parapet u Akwarystów (ich jest 2-óch wiycie) Dla wsyzstkich chętnych na wiosna je parapet u mie.... Jak chcecie przyjechac mogiecie:) Jamles tera to już chyba wiysz wszysko??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 no ja nie wiem czy u mnie bedzie parapet w przyszłym roku ale łąke mam i las tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 U mnie pewnie też nie w przyszłym ....chociaż przy dobrych wiatrach to może na Święta za rok . W najgorszym wypadku w lato 2008 . Oczywiście zapraszam wszytkich. A łąkę i las też mam....i nic więcej....chociaż nie...mam jeszcze śliczny drewniany kibelek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Cze Hanysy ... i te co mie nazywajom ćwiergorolym tysz I po raz kiery to już sie okazało żę gorzoła je mocniejszo od chopa... Z Edziom my se tak pogodalii ze bez lato trza zrobić siakomś imprezke grupowom - nie mylić z grupen sex .... Ale możnej jo to zaczna spisywać 1. Parapet u Piejara 2. Łąka u Edzi 3. Parapet u Akwarystów (ich jest 2-óch wiycie) Dla wsyzstkich chętnych na wiosna je parapet u mie.... Jak chcecie przyjechac mogiecie Jamles tera to już chyba wiysz wszysko??? Sebo8877 a tego busa poślesz po nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 12.12.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 3. Parapet u Akwarystów (ich jest 2-óch wiycie) Sebo8877 I się wydało..... Jutro ponoć Malmuce ( też ich jest dwóch) nas nawiedzą na budowie:lol: To będzie taka przymiarka do parapetu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.12.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ha! A ja mam drewno na wieeelkie ognicho po karczowaniu gąszcza... I nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Wiewióra..... dobre to masz .... uwielbiam ziemniaki z popiołu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 http://tubadzin.pl/flash.php?lang=1#hStrona=kolekcje_szczegoly,hLan=1,hSound=true,hLoop=1,hStrona_sub=uniwersalne,hKolekcje_id=128,hKolekcje_produkt_id= jak Wam sie to podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.12.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Hehe, właśnie oglądałam te kafelki Mnie się podoba STRASZNIE! Na 100 % dolna łazienka będzie w czymś z Majoliki, te meksykańsko-hiszpańskie kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.12.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Kurcze, ale w pdf-ie te kolory jakieś mniej żywe niż tutaj. Widziałeś te kafelki na żywo? Kto tym w Rybolu handluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.12.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 widzialem je na zywo ale w Katowicach mi sie podobają -troche zbzikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.12.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 a tego busa poślesz po nos Ja ale to je blaszanka -bydziecie siedzieć(leżec) luzym na pace Te Sellim te kachelki mosz dupne Podobajom mi sie. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts