daggulka 13.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Noooo, allle niektóre z tych płytek są zabajerowane . Można fajnie pokombinować......jesli ktos ma odrobine inwencji twórczej i troszkę więcej niż odrobinę kasy .....to może sobie ciekawie zestawić wzorki i kolorki. Podobają mi się bardzo , ale chyba najbardziej u kogoś - ja jestem chyba tradycjonalistką .....nawet jeśli chodzi o kolory....wolę pastelowe - jakieś beże, kafki z mlekiem , łososie, brązy, pastelowe róże.....ogólnie stonowane kolorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ja ale to je blaszanka -bydziecie siedzieć(leżec) luzym na pace Sebo8877 Jak z dziołchami to nawet fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.12.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ....ktoś zgłosił wniosek o zmianę MPZP i ku mojemu przerażeniu ktoś wystąpił o "zabudowę garażową". Update. Na szczęście nie będzie to zabudowa garażowa tylko mieszkaniowa. Wódka STOP Prochy STOP Dobrze będzie Piejar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 To ,Piejar pozazdrościć....ja mam za płotem wieeelki kwadrat łąki....w planie zagospodarowania na razie rola, ale co tam za kilka lat powstanie ....cholera wie . Przy zakupie działki w gminie zapewniali że jeśli cokolwiek powstanie to działki budowlane pod zabudowę mieszkalną ....pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wiewiórka , moze by-my-sie tak razem na te oglądanie kafli umówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 13.12.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Selimm, ja na razie jestem na etapie umawiania się na oglądanie porothermów czy czegoś w tym guście Ale oglądanie kafelek poprawia mi humor. A tak serio to ja chcę tą zieleń w małej łazience na dole - długo się tam nie siedzi, więc mi się kolorek nie znudzi, ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dziołcha , a po kiego Ci porotherm ?kup zwykły max lub jesli sciana 1-W to beton komorkowy wiem, ze nad tym sie człowiek najwiecej zastanawia ale to tak naprawde nie ma większego znaczenia przy scianie 2 i 3 warstwowej bardziej przemysl dobrze projekt (z prondowym pogodej -perfekcyjnie ma rozwiązany dom) ... pomysl o wentylacji z odzyskiem ciepła ,dachu itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.12.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Dziołcha , a po kiego Ci porotherm ? kup zwykły max lub jesli sciana 1-W to beton komorkowy wiem, ze nad tym sie człowiek najwiecej zastanawia ale to tak naprawde nie ma większego znaczenia przy scianie 2 i 3 warstwowej Święte słowa. Jak planujesz ocieplenie to tania ściana nośna. Jak bez ocieplenia to wtedy myśl o PTH czy BK. Niedaleko mnie stoi chałupa z PTH 40 czy 44 (na oko) murowana na zwykłej zaprawie (fugi po 2 cm) i ocieplana styropianem - bezesensukompletnie bardziej przemysl dobrze projekt (z prondowym pogodej -perfekcyjnie ma rozwiązany dom) ... pomysl o wentylacji z odzyskiem ciepła ,dachu itd... Mmmmm.... jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Sellim - ales tego Piejarka Połechtoł Wewióra - synki jak zawsze majom 10 00 % racji Słuchej ich bo mondrzy som Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.12.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam witam Zaraz mnie zje ciekawość co do Piejara, tzn jego domu. Powiedzcie wiecej cos o tym! co ona tam ma??? Piejar Ty masz o ile pamietam dachówke L15 Koramic antracyt, jaki zrobiłeś do tego komin i rynny? Ja do tej dachówki wstepnie wybrałam klinkier na komin w kolorze matrix, antracytowa fuga no i rynny- z tym mam problem, nie wiem czy czarna czy ciemny popiel. Pomózcie. Piejear a moze mnie jakąś fotke podeślesz, prosze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Malmuc Z tego co se przypominam - Piejar ma komin wymurowany z czarnego (prawie) klinkieru szczelinowego. A Piejar w domu ma: - co ma fajnie ma - dużo miejsca ma - dużo gniazdków w kuchni ma - fajny kocioł co ma - fajnom elektryke ma A tak powżanie - bardzo sensownie i z pomyślunkiem ma ustawiona przestrzeń w chacjendzie. Ale szczegóły to może sam bohater tego wewontu poda. Sebo8877 ten mój matrix to właśnie prawie czerń. Kuna chyba się do niego wprosim Tzn kiedys juz zapraszał, ale moze zmienił zdanie ? hmmmmmm no to jutro mam w planie nalocik na akwaryste, a konkretnie chyba szanownego teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 14.12.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 No to chce Leiera, to sie ze mnie smieja Maksy wg wycen wyszły mi drożej niz ten Leier To jeszcze mi powiedzcie, czy warto bulić za wełne jako drugą warstwę? I co ten Piejar ma w tej chacie? Ja też chcę wiedzieć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.12.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Prondowy czyta i jest mu miło ale nie ma czasu na w miarę szczegółowe odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja do tej dachówki wstepnie wybrałam klinkier na komin w kolorze matrix, antracytowa fuga no i rynny- z tym mam problem, nie wiem czy czarna czy ciemny popiel. U mnie do antracytu jest CRH Vega pięcioszczelinowa. Co jo mom - dużo miejsca ma - dom 10x12 plus 2 garaże 6x6 - dużo gniazdków w kuchni ma - ano ma, bo elektryk i se zrobił (i wie że w kuchni gniazdek nigdy za dużo) - fajny kocioł co ma - Malejka - chyba taki jak każdy inny - fajnom elektryke ma - j.w. Dom jest raczej tradycyjny a założenia były takie: - ma być duża garderoba z szafami coby nie upychać futer po pokojach, - dwie łazienki - góra i dół, - przy kuchni malutka spiżarka, - duży salon na parterze, - spora jadalnia wydzielona z salonu z dużym stołem "na stałe" - dwa garaże, - pralnio/suszarnia przy łazience na piętrze, - piwnice, - w piwnicy kotłownia z wyjściem na zewnątrz, - przy kotłowni skład węgla ze zsypem, - w piwnicy zimny składzik bez okna i ogrzewania, - schody na piętro poza salonem (mniej krępujące). - tyle pokoi ile się da: wyszło 5 (nie licząc salonu). To tyle założeń podstawowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 14.12.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Hurrra!!! Tez tak mam, tylko bez piwnicy i bez zsypu i bez gniazdek Na razie na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Hurrra!!! Tez tak mam, tylko bez piwnicy i bez zsypu i bez gniazdek Na razie na papierze gniazdka może Ci prondowy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja też , ja też chcę gnizadka coby mi prondowy zrobił.....nie tylko w kuchni, może by mi zrobił w całym domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.12.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja też , ja też chcę gnizadka coby mi prondowy zrobił.....nie tylko w kuchni, może by mi zrobił w całym domu . No way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja też , ja też chcę gnizadka coby mi prondowy zrobił.....nie tylko w kuchni, może by mi zrobił w całym domu . No way 10% w gotówce dla mnie, albo 40% płyn od co 4 punktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 14.12.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja też , ja też chcę gnizadka coby mi prondowy zrobił.....nie tylko w kuchni, może by mi zrobił w całym domu . No way no to skoro no way to i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts