queene 09.01.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Maciek...Tobie rodzina pomaga wykańczając dom a mnie po prostu wspomagają finansowo..............albo dają okna i drzwi w cenach producenta bo zaraz się okaże ze jestem złodziejką ....albo nawet idiotką....FAJNE TE FORUM :D niech tylko ktoś ze skarbówki tu zajrzy ... a na poważnie - widzieliście pogode na 16 dni ? non stop powyżej zera..........a mogłam podgonić z elektryką i teraz już robić tynki......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.01.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Maciek...Tobie rodzina pomaga wykańczając dom a mnie po prostu wspomagają finansowo..............albo dają okna i drzwi w cenach producenta bo zaraz się okaże ze jestem złodziejką ....albo nawet idiotką....FAJNE TE FORUM :D niech tylko ktoś ze skarbówki tu zajrzy ... a na poważnie - widzieliście pogode na 16 dni ? non stop powyżej zera..........a mogłam podgonić z elektryką i teraz już robić tynki......... widzielismy pogode wiec jedziemy z wylewkami, mimo wszystko jest strasznie wilgotno i tynki robione w listopadzie caly czas bardzo wolna schna i sa dosyc miekkie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 09.01.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Fajna dyskusja:) Są tacy co zarabiają średnią krajową, tacy co trochę poniżej i pomaga im w budowaniu rodzina, i tacy co zarabiają powyżej i uzbierali 100 czy 200 tys. oszczędności. Znam praktycznie przedstawicieli wszystkich grup. Arturo - osobiście nic do Ciebie nie mam, niektóre Twoje prawdy są po prostu prawdziwe inaczej, choć czasem nawet zdarzy Ci się coś prawdziwego napisać. niewątpiliwie ubarwiasz te forum. A merytorycznie dodam że na tę powierzchnię domu, jak będziesz zatrudniał tanie ekipy, coś zrobisz sam na budowie i będziesz kupował tanie materiały to nawet masz szanse się zmieścić w tych 250 tys. Chyba że wliczasz w to jeszcze koszt działki. Jeżeli tak to przygotuj się na niespodzianki finansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.01.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Arturo - jak sam widzisz - średnio dom na tym forum przynajmniej wychodzi pół miliona jak w pysk strzelił . A u nas w Gliwicach mówi się,że w Rybniku jest duże bezrobocie i niskie zarobki(wiem,bo u mnie w firmie jest kilkanaście osób dojeżdżających z Rybnika) a tu proszę,co drugi budujący dom w Rybniku wydaje na budowę ponad 500tys.zł Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.01.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Fajna dyskusja:) A merytorycznie dodam że na tę powierzchnię domu, jak będziesz zatrudniał tanie ekipy, coś zrobisz sam na budowie i będziesz kupował tanie materiały to nawet masz szanse się zmieścić w tych 250 tys. Chyba że wliczasz w to jeszcze koszt działki. Jeżeli tak to przygotuj się na niespodzianki finansowe. Nie ,nie wliczam działki do 250tys.zł aż z takich niskich sfer to nie jestem niewątpiliwie ubarwiasz te forum. . I taki ktoś tez musi być . niektóre Twoje prawdy są po prostu prawdziwe inaczej, choć czasem nawet zdarzy Ci się coś prawdziwego napisać. . Czasami mi się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.01.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Wiecie co im częściej jestem na tym forum tym bardziej jestem pewna,że Arturo jest tylko po to,żeby nas wkur....,a ja już wogóle nie odpowiadam na jego posty,bo on tylko na to czeka,żebyśmy się wku......,więc może zaczniemy go ignorować to się wyniesie gdzie indziej.A wogóle to coś mi się zdaje,że to słynny ANSE72 znany z "kuchni np"Aha ja bynajmniej nie z "sfer wyższych"ani "złodziejek" tym bardziej,a w 500 tysięcy też się chciałabym zamknąć.Oszczędności nie mieliśmy tylko mieszkanie za ponad 200 udało się sprzedać,ale to kosztem tego,że teraz żyjemy na 47m2 w piątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.01.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Arturo - bo u was w Gl jest i zawsze było za dużo marketów i tam kasę zostawiacie Gabrysiu jak na Anse to Arturo zbyt poprawnie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.01.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 on u nas w Rybniku tylko zamęt robi,niech idzie do Gliwic,chyba że tam go już też nie chcą.Pati może to jego podwójne oblicze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.01.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 nie mam nic do napisania poza tym ze to mój post nr 1000 http://www.mentaljokes.com/images/crazy_here.gif http://avatary-awatary.345.pl/avatary/crazy-garfield.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.01.2011 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 a na poważnie - widzieliście pogode na 16 dni ? non stop powyżej zera..........a mogłam podgonić z elektryką i teraz już robić tynki......... kurde ... zwoze dzis kamyki moze chlopaki co wymuruja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 10.01.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Mea tam przeciez leje no sumienia nie masz murowac w takich warunkach taki pracodawca jak ty to skarb wziasc i zakopac . Jezu przez lykent nie czytalem a tu takie chaje byly wyluzujcie bo tu tak milo bylo zostawcie energii na zadymy z wykonawcami,hurtowniami itp. bo juz calkiem niedlugo zabawa znowu sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 10.01.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Nawet mi nie mówcie -20 st. C., bo w tym tygodniu kończą deskowanie stropodachu i robią zbrojenie, a w przyszłym tygodniu chcę wylewać Tutaj mam prognozę na 2 tygodnie: http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/rybnik i tego się trzymam (obym się nie przejechał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.01.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 hola chlopcy !! to moi murarze gonia do przodu a nie ja !! ja im jedynie dostarczam potrzebny material !!! a dzis z tego co wiem nic nie robia bo strop odszalowany i dopiero jutro odjezdza wiec czekaja grzecznbie az beda warunki do pracy lisek wedle tej twojej pogody to tak to srednio wyglada ... jak wymuruja to dobrze ... jak nie to przezyje !! aczkolwiek moj dekarz sie nie ucieszy bo chce dach przed marcem zrobic !! lisek ty to jak na deskach szalujesz to luzik!! ja to mialam swieczki w oczach z powodu systemu szalunkowego ... swoja droga ciekawe ile mnie gosc policzy za 3 tyg przeciagniecia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.01.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 nie oszukujmy się...prognoza pogody na więcej niż 3-4 dni to wróżenie z fusów odkad stawia sie ten moj dom to coraz czesciej sie przekonuje ze max 2 dni da sie "przewidziec" ... niestety ... a jak slysze opinie ze "zima skonczy sie w lutym" czy tez "zima skonczy sie w kwietniu" to plakac mi sie chce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.01.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ależ tu się dzieje...takie dyskusje... Już widać że wszyscy szykują się do wiosny, kazdy już w blokach starowych czeka na lepszą pogodę Mea ja tez juz najchętniej wysłalabym murarzy do pracy, postawiliby ścianki kolankowe i mogliby wejść dekarze...ale to chyba za wcześnie...może luty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.01.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 nie oszukujmy się...prognoza pogody na więcej niż 3-4 dni to wróżenie z fusów dokładnie ta 16-sto dniowa w ub. tygodniu wyglądała troche inaczej niz teraz...miało byc -10st. a wczoraj podali ze bedzie +5 i wiecej... a co do awantur na forum - raczej nikt nie bierze poważnie tych słownych przepychanek - przynajmniej ja wszystkich was lubie a swoje zdanie i tak mam i bede sie go trzymac niezależnie od tego co ktoś próbuje mi wmówić i to nie tylko w kwestii kredytów aha jeszcze coś - brał ktoś ostatnio coś z Budozbytu ? jak z nim sprawy stoją bo na mieście od przejęcia go mówi sie ze sie kończy jak z materiałami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 10.01.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ja chce wiosnę i chce zacząć działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.01.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ależ tu się dzieje...takie dyskusje... Już widać że wszyscy szykują się do wiosny, kazdy już w blokach starowych czeka na lepszą pogodę Mea ja tez juz najchętniej wysłalabym murarzy do pracy, postawiliby ścianki kolankowe i mogliby wejść dekarze...ale to chyba za wcześnie...może luty? no wlasnie ja chyba bede startowac ... czy to bedzie falstart - posmotrim uwidim ... chyba zasiadam do autocada i rozrysuje poddasze ... musze w koncu podiac decyzje czy robic scianke kolankowa na 3 czy 4 pustaki plus wieniec !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.01.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 A może taka pogoda: http://wiadomosci.wp.pl/kat,18011,title,Gorale-juz-wiedza-sprawdz-pogode-na-caly-rok,wid,13016489,wiadomosc_prasa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 10.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 A może taka pogoda: http://wiadomosci.wp.pl/kat,18011,title,Gorale-juz-wiedza-sprawdz-pogode-na-caly-rok,wid,13016489,wiadomosc_prasa.html Bardzo pozytywnie nastraja taka wizja pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts