jamles 14.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 jak tak dali pójdzie to prondowy drugo chałpa wybuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 "No way" nie przyjmuję do wiadomości . Koleżance nie pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.12.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja też , ja też chcę gnizadka coby mi prondowy zrobił.....nie tylko w kuchni, może by mi zrobił w całym domu . No way cygani , On je usłuzny synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 musi pomóc, bo jak nie to koleżanki nie bydom kupować sztromu od Vattelfala i som przidzie dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Podtrzymuję. Przez rok po wprowadzeniu się na chatę nie tknę żadnej kielni, młotowiertarki czy innego dziadostwa. Będzie leżenie bykiem po trzech latach gonitwy. Pierwsze wolne terminy w II połowie 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.12.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 hmmm..... 5 pokoi...... no to Piejar jeszcze jedno dziecie... a ty Wiewióra dwoje a ja jutro zobacze swoją piekna nadbitke myślicie ze taka pogoda jest niedobra na malowanie moich deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.12.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Podtrzymuję. Przez rok po wprowadzeniu się na chatę nie tknę żadnej kielni, młotowiertarki czy innego dziadostwa. Będzie leżenie bykiem po trzech latach gonitwy. Pierwsze wolne terminy w II połowie 2008 Prondowy - podejrzywom że Ci sie to nie udo Cały czas bydziesz mioł cos do roboty a i przirobić by sioe coś zdało - koleżankom pomoć Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 15.12.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 hmmm..... 5 pokoi...... no to Piejar jeszcze jedno dziecie... a ty Wiewióra dwoje a ja jutro zobacze swoją piekna nadbitke myślicie ze taka pogoda jest niedobra na malowanie moich deseczek? A ile Ty masz dziecków? Jak Ci deszcz nie zmyje impregnatu albo mróz nie zetnie to będzie OK. Drewnochron szybko wsiąka i wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 15.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 hmmm..... 5 pokoi...... no to Piejar jeszcze jedno dziecie... a ty Wiewióra dwoje Porąbało mi się. Ja mam 4 pokoje oprócz salonu. Czyli jeszcze jedno dziecko tylko, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Piejar jest dobry synek, pomoże....pomieszka troszkę u siebie , potem mu się zacznie nudzić i tak se myślę, że w sierpniu-wrześniu przyszłego roku to on już będzie chętny do pomocy .... no a własnie cudownym zbiegiem okoliczności to ja wtedy będę potrzebowała pomocy przy prądzie . A tak w ogóle to mnie szlag trafia, bo za chwilę muszę jechać do Was do Rybnika uaktualnić regon (cholera, nowe nazwisko mam od 10 miechów a ja jeszcze na starym jadę )....ale właśnie przyszedł dzień dzisiejszy kiedy to zamiast siedzieć w cieplutkim biurze i kafkę popijać muszę się do Rybnika tarabanić . Dziś dopadł mnie dzień biegania po urzędach....jeszcze nip w US i odebrać papiery z UM.....kurna...każdy urząd w innym końcu miasta . A w ogóle gdzie wy macie ten urząd statystyczny....w katowicach wiem że na owocowej bo juz byłam, ale Chrobrego 6 w Rybniku to juz za cholerę nie wiem . Buuuuuuu, cholera mnie bierze.....nienawidzę latać po urzędach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Już znalazłam na mapce.....koło placu wolności.....luzik, znajdę....w końcu pracowałam w rybniku 4 lata temu to troszkę to Wasze miasto znam . Pozdrawiam, lecę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 15.12.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Piejar jest dobry synek, pomoże....pomieszka troszkę u siebie , potem mu się zacznie nudzić i tak se myślę, że w sierpniu-wrześniu przyszłego roku to on już będzie chętny do pomocy .... no a własnie cudownym zbiegiem okoliczności to ja wtedy będę potrzebowała pomocy przy prądzie . Służę zawsze poradą. Jeżeli chodzi o wykonawstwo to "no way" - mam na tyle stresującą pracę, że popołudnia chcę mieć na koszenie trawnika. Jak mnie zwolnią to będę szukał zleceń . W końcu pieniądze to nie wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.12.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Piejar jest dobry synek, pomoże....pomieszka troszkę u siebie , potem mu się zacznie nudzić i tak se myślę, że w sierpniu-wrześniu przyszłego roku to on już będzie chętny do pomocy .... no a własnie cudownym zbiegiem okoliczności to ja wtedy będę potrzebowała pomocy przy prądzie . Służę zawsze poradą. Jeżeli chodzi o wykonawstwo to "no way" - mam na tyle stresującą pracę, że popołudnia chcę mieć na koszenie trawnika. Jak mnie zwolnią to będę szukał zleceń . W końcu pieniądze to nie wszystko ... Jakos nie wierza w to co godosz... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.12.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Piejar jest dobry synek, pomoże....pomieszka troszkę u siebie , potem mu się zacznie nudzić i tak se myślę, że w sierpniu-wrześniu przyszłego roku to on już będzie chętny do pomocy .... no a własnie cudownym zbiegiem okoliczności to ja wtedy będę potrzebowała pomocy przy prądzie . Służę zawsze poradą. Jeżeli chodzi o wykonawstwo to "no way" - mam na tyle stresującą pracę, że popołudnia chcę mieć na koszenie trawnika. Jak mnie zwolnią to będę szukał zleceń . W końcu pieniądze to nie wszystko ... Jakos nie wierza w to co godosz... Sebo8877 Tyż nie wierza, te koszenie to Cie roz dwa bydzie wkurzać i powiesz nima jak drutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.12.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jo ,jak skoncza budowa to mom nadzieja ze sie chyca roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 15.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jo ,jak skoncza budowa to mom nadzieja ze sie chyca roboty u sia czy u kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 15.12.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Drutki mom w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Juz jestem....jassssna cholera....macie w urzędach tak miłe urzędniczki że musza jeszcze raz przyjechac w poniedziałek na 8.....a w biurze to za mnie bedzie święty walenty siedział . A co do drucików.....jeszcze czas....może nasz piejarek zmięknie przez te kilka miesięcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.12.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jo ,jak skoncza budowa to mom nadzieja ze sie chyca roboty u sia czy u kogoś? u sia ! ...no moze jaką ławke wytre ...tyłkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 15.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jakos nie wierza w to co godosz... Sebo8877 Nie wiym o co Ci chodzi: o drutki czy o pieniądze. Ale jeżeli o to drugie to łobstowom przy swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts