queene 17.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 elmagra witamy nową budującą u nas pewnie też jakieś rzeczy zostaną po budowie, myślę ze w marcu już powinniśmy sprzątać więc się przypominaj pokaż projekt jak masz jakiś upatrzony lub wybrany - zawsze jestem ciekawa nowych projektów na podstawie projektu podamy Ci ile zapłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 17.01.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 65 dni ? Kurcze kobita w biurze podawczym powiedziała, że 30 dziołchy już się wnerwiłam, że byda musiała 30 dni dłużej czekać i się sztresować WITAM nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 17.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 elmagra witamy nową budującą u nas pewnie też jakieś rzeczy zostaną po budowie, myślę ze w marcu już powinniśmy sprzątać więc się przypominaj pokaż projekt jak masz jakiś upatrzony lub wybrany - zawsze jestem ciekawa nowych projektów na podstawie projektu podamy Ci ile zapłacisz już się przedstawiałam wcześniej, jakoś na str 586. Budować chcę Chabra z MTM Styl. Projekt już kupiony, leży w domku, tysiąc razy już oglądany... Taki niby mały, niby duży domek. W takim razie będę się przypominać, ale myślę, że wcześniej niż w marcu, bo w marcu to może już by mój małż chciał mieć np. garażyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldark 17.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 65 dni ? Kurcze kobita w biurze podawczym powiedziała, że 30 dziołchy już się wnerwiłam, że byda musiała 30 dni dłużej czekać i się sztresować WITAM nowych forumowiczów również pozdrawiam 30 dni jeszcze bym wytrzymał..., pytanie, jak to kulturalnie przyspieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 17.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 również pozdrawiam 30 dni jeszcze bym wytrzymał..., pytanie, jak to kulturalnie przyspieszyć może po prostu się ciągle przypominać, tak, żeby panie w urzędzie miały dość tych ciągłych wizyt? u mojej znajomej poskutkowało ja też mam zamiar częste wycieczki sobie tam robić... może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.01.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 W takim razie będę się przypominać, ale myślę, że wcześniej niż w marcu, bo w marcu to może już by mój małż chciał mieć np. garażyk. A garażyk chcecie tylko na okres budowy, czy ma zostać na dłużej? Bo jak na budowę to warto właśnie odkupić od kogoś, już używany. Jednak gdyby miał zostać i po wybudowaniu to polecam firmę TEST z Rydułtów. My tam kupiliśmy swój blaszak, nowy za 1000 zł. Będzie nam on potem służył jako normalny garaż, bo w domu mamy jednostanowiskowy, a auta dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.01.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 może po prostu się ciągle przypominać, tak, żeby panie w urzędzie miały dość tych ciągłych wizyt? u mojej znajomej poskutkowało ja też mam zamiar częste wycieczki sobie tam robić... może się uda. Ale wy nie usyskujecie PNB w UM tylko w Starostwie w Rybniku. A tam to trwa krócej. My czekaliśmy niecały miesiąc. Wniosek złożyliśmy w styczniu i jeszcze w styczniu było PNB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 17.01.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 mam do zbycia coś ponad 1 paletę bloczków i coś koło palety cegieł...jak ktoś zainteresowany, to proszę o priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 również pozdrawiam 30 dni jeszcze bym wytrzymał..., pytanie, jak to kulturalnie przyspieszyć hehe ja pana Kotasa wzielam "na dziecko" poszlam do urzedu z Agatka i ta tak bajerowala ze pan sie zlamal i kazal dzwonic za tydzien /2 tyg po zlozeniu/ potem jak sie przypomnialam to za 2-3 dni byla decyzja ... trzeba bylo doniesc projekt szamba ale decyzja szybko bezproblemowo i od razu prawomocna adiqq co to masz za bloczki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.01.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 już się przedstawiałam wcześniej, jakoś na str 586. Budować chcę Chabra z MTM Styl. Projekt już kupiony, leży w domku, tysiąc razy już oglądany... Taki niby mały, niby duży domek. W takim razie będę się przypominać, ale myślę, że wcześniej niż w marcu, bo w marcu to może już by mój małż chciał mieć np. garażyk. fakt musze sobie to ulokować gdzieś w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.01.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 hehe ja pana Kotasa wzielam "na dziecko" też na niego trafiłam...niestety poszłam bez dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 też na niego trafiłam...niestety poszłam bez dziecka wiesz faceci przy dzieciach wymiekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 17.01.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 ja mam terrivę, pół palety betonu komórkowego - 12cm i wełnę do ocieplenia, jeśli nie uda mi się jej zwrócić w hurtowni bo gapa ze mnie i nie zauważyłam, że rok się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 czy ktos z was zna firme barnabas od wylewek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 17.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 czy ktos z was zna firme barnabas od wylewek ?? Mi cos po glowie chodzi ze sasiadowi robili i nie byl zbyt zadowolony. Olszar sprawdzony i chyba pewniejszy pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mi cos po glowie chodzi ze sasiadowi robili i nie byl zbyt zadowolony. Olszar sprawdzony i chyba pewniejszy pozdr. biedny olszar jak slyszy ze kontakt z forum to ma dosc znajomy z pracy mial prez ta firme robione wylewki i bardzo zadowolony jest ale jedna opinia to malo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 ja mam terrivę, pół palety betonu komórkowego - 12cm i wełnę do ocieplenia, jeśli nie uda mi się jej zwrócić w hurtowni bo gapa ze mnie i nie zauważyłam, że rok się skończył takie rzeczy to nawet mozna brac bo welne czy bloczki sie w najgorszym razie autem przewiezie gdzie ty sie budujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 17.01.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam jak by ktoś miał to chętnie zainteresuje się stemplami wysokość ok 2,5 do 2,7 Po zimie bede miał na sprzedaż ewentualna zamiane ponad 250 sztuk stempli na długość ok 2,1 metra w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geller 17.01.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 ja mam na zbyciu kilka kubików (m3) desek szalunkowych.Swoją drogą to można zrobić wątek kupie/sprzedam w naszej grupie budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.01.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 biedny olszar jak slyszy ze kontakt z forum to ma dosc znajomy z pracy mial prez ta firme robione wylewki i bardzo zadowolony jest ale jedna opinia to malo ... mi zrobil olszar i jak na razie 3 dni po wylewkach wszystko ok, troche moje gipsowki miejscami od opierajacych sie o nie roznych narzedzi ucierpialy ;/ ale wszystko sobie poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts