DagaAdam 17.01.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 mi zrobil olszar i jak na razie 3 dni po wylewkach wszystko ok, troche moje gipsowki miejscami od opierajacych sie o nie roznych narzedzi ucierpialy ;/ ale wszystko sobie poprawie E jak masz tynki gipsowe i jeszcze nie pomalowane to zaden problem - troche gipsu i bedzie jak nowe pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.01.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 E jak masz tynki gipsowe i jeszcze nie pomalowane to zaden problem - troche gipsu i bedzie jak nowe pozdr. tez tak mysle, a kiedy mam uzupelniac dziurki w tynkach? przed czy po gruntowaniu? i czy moge robic reperacje gladzia na jeszcze nie do konca wyschnietych tynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 17.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 a tak pytanie dla mnie na czasie ile może potrwać oczekiwanie na decyzje PZB w naszym UM )) my PNB odebraliśmy po miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No i utworzylam nowy watek !!! prossze tam wpisywac zapotrzebowanie i to co kto ma !!! RYNEK wtórny ... acha mialam sie wam pochwalic ... Instalmex jakis czas temu wycenil mi cale co wod kan na kwote 36 tys ... dzis dostalam szczegolowa wycene od Artura i wyszlo mi tego jakies 28 tys !!! i co wazne wiekszosc materialow tych samych firm !! i dokladnie te same modele !! ale nie wykluczam ze docelowo wezmiemy cos jeszcze tanszego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 17.01.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam jak by ktoś miał to chętnie zainteresuje się stemplami wysokość ok 2,5 do 2,7 Po zimie bede miał na sprzedaż ewentualna zamiane ponad 250 sztuk stempli na długość ok 2,1 metra w dobrym stanie. Odezwiemy się na początku marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 17.01.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 takie rzeczy to nawet mozna brac bo welne czy bloczki sie w najgorszym razie autem przewiezie gdzie ty sie budujesz ?? Książenice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 dzienik uzupelnie jutro ... wcielo mi posta ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 17.01.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mea proszę podaj link jeszcze raz bo ja nowych zdjęć nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mea proszę podaj link jeszcze raz bo ja nowych zdjęć nie widzę Ja nic nie widzę po wejściu w podanego linka. Bielutka strona mi sie otwiera A może to już pora spać i literki uciekają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 17.01.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 ja mam na zbyciu kilka kubików (m3) desek szalunkowych. Swoją drogą to można zrobić wątek kupie/sprzedam w naszej grupie budujących. Witam.Ile masz m3 tych desek,jakiej długości i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi1964 17.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 acha mialam sie wam pochwalic ... Instalmex jakis czas temu wycenil mi cale co wod kan na kwote 36 tys ... dzis dostalam szczegolowa wycene od Artura i wyszlo mi tego jakies 28 tys !!! i co wazne wiekszosc materialow tych samych firm !! i dokladnie te same modele !! ale nie wykluczam ze docelowo wezmiemy cos jeszcze tanszego !! Mea podaj namiar na tego Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi1964 17.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 acha mialam sie wam pochwalic ... Instalmex jakis czas temu wycenil mi cale co wod kan na kwote 36 tys ... dzis dostalam szczegolowa wycene od Artura i wyszlo mi tego jakies 28 tys !!! i co wazne wiekszosc materialow tych samych firm !! i dokladnie te same modele !! ale nie wykluczam ze docelowo wezmiemy cos jeszcze tanszego !! Mea podaj namiar na tego Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi1964 17.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 acha mialam sie wam pochwalic ... Instalmex jakis czas temu wycenil mi cale co wod kan na kwote 36 tys ... dzis dostalam szczegolowa wycene od Artura i wyszlo mi tego jakies 28 tys !!! i co wazne wiekszosc materialow tych samych firm !! i dokladnie te same modele !! ale nie wykluczam ze docelowo wezmiemy cos jeszcze tanszego !! Mea podaj namiar na tego Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi1964 17.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mea podaj namiar na tego Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 17.01.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ciekawe rzeczy piszecie o tym Instalmexie. Ja robiłem wycenę w 4 firmach i Instalmex należał do tańszych (3 miejsce). Najtańsza oferta nie zawierała opisu materiałów i wyglądała na ogólnie podejrzana. Rekordzistą była firma EKO-DAS, wycenili jak jakiś kosmos! Instalmex robi 2 rodzaje wycen. Pierwsza to materiały od nich i robocizna z firmy zaprzyjaźnionej. W drugiej dokładają dość spore koszty jeżeli klient chce by odpowiedzialność w pełni ponosiła firma Instalmex i dokładają parę tysi za nadzór. Ja zdecydowałem się na pierwszą wersję po rozmowie z firmą wykonawczą. Instalację mam dość specyficzną bo 85% podłogówki a resztę ściennego. Oprócz tego odzysk deszczówki . Ciekawe co z tego wyniknie... Dzisiaj zaczęli kuć na rurki wod-kan, ogrzewanie wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 dobra ... pochwalilam sie i patrze a nie zapisalo mi posta !!! porazka!! dziennik wiec uzupelnie jutro !! adi co do Artura - Namiar w watku od namiarow - szukaj Artur Geba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.01.2011 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 tez tak mysle, a kiedy mam uzupelniac dziurki w tynkach? przed czy po gruntowaniu? i czy moge robic reperacje gladzia na jeszcze nie do konca wyschnietych tynkach? Mysle ze lepiej zeby wyschnely, choc specjalista nie jestem - poczytaj o gipsach, cos mi swita po glowie ze one ze soba sie zwiazuja nawet jak sa lekko wilgotne. Ale nie dam sobie za to glowy obciac.. Trzeba sprawdzic A gruntowac oczywiscie PO uzupelnieniu dziurek! Do gruntowania polecam jak zwykle bardzo SNIEZKE GRUNT pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.01.2011 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 sluchajcie mam zaimpregnowac wiezbe ... znaczy kupic impregnat ... co mam kupic i w jakiej ilosci ?? czasem juz przy tym wszystkim wymiekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 18.01.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Właśnie podziwiam Wasze ścianki no no nie obejrzymy się jak daszek będziesz nam prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.01.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 sluchajcie mam zaimpregnowac wiezbe ... znaczy kupic impregnat ... co mam kupic i w jakiej ilosci ?? czasem juz przy tym wszystkim wymiekam ... mysmy gruntowali tytanem zielonym za pomoca pedzla, ale chyba lepiej wykopac maly row w ziemi,wylozyc folia i tutaj chwile wymoczyc, na pewno bedzie szybciej-ale czy wogole takie impregnowanie cos daje? w tartakach twierdza, ze raczej nie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts