justus67 24.01.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jeżeli mogę to poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jeżeli mogę to poproszę o namiary poszlo na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 24.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Gilu zanim tu trafiłam podstawą budowy była firma bo jak człek się nie zna to wiadomo. W chwili obecnej dzięki ludzikom z wątku rybnickiego wiem, że to będzie system gospodarczy o czym pisałam wcześniej. Pospisywałam kilka namiarów i mam zamiar skorzystać bo polecone oczywiście swego trzeba pilnować i cołki czas się doszkalać a po trzecie są tu ludziki zaprawione w bojach które posłużą dobrą i fachową radą Kurcze ja mam nadzieje, że Wasze i moje przyszłe doły rozładuje te spotkanie co miało być ale przełożyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.01.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Z Nordei mamy ofertę we frankach marża =2,5% , prowizja 2,5% ulotka z polbanku : "Promocja - kredyt hipoteczny bez opłat i z obniżoną marżą nawet do 1,5% Tylko do końca lutego kredyt w Polbanku jest jeszcze tańszy, a to dlatego, że zlikwidowaliśmy szereg opłat. Sprawdź, jak wiele możesz zaoszczędzić: 0% prowizji od udzielenia kredytu 0% za wycenę nieruchomości 0% prowizji od wcześniejszej spłaty kredytu Dodatkowo obniżyliśmy marżę nawet do 1,5% ...." nie chwale go ale tam mamy kredyt i tam dobierzemy. jak kiedys wj pisalismy mamy 300 tys w euro na 40 lat - rata stala okolo 1100 pln, rok temu nigdzie lepiej nie bylo a znalazla go nam pani z biura rachunkwego "silesia200" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.01.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kurcze ja mam nadzieje, że Wasze i moje przyszłe doły rozładuje te spotkanie co miało być ale przełożyli ale po co czekacie na zorganizowanie spotkania przez muratora? sami zamowcie miejsce w knajpie i sie spotkajcie w sobote przy piwie, albo zrobcie ognisko na ktorejs budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 maciek u nas polbank byl 2 na liscie ale kredyt w euro !! no ale ze nordea byla na lepszych warunkach wtedy to sie na nordee zdecydowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ale po co czekacie na zorganizowanie spotkania przez muratora? sami zamowcie miejsce w knajpie i sie spotkajcie w sobote przy piwie, albo zrobcie ognisko na ktorejs budowie no i jest jakis konkret !! kto chetny?? w hajdzie dobra pizze daja, jest gdzie zaparkowac i ja moge sie piwa napic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 24.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Z biesiadami do końca stycznia odpadam :/ ale od lutego jestem dyspozycyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 24.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ulotka z polbanku : "Promocja - kredyt hipoteczny bez opłat i z obniżoną marżą nawet do 1,5% Tylko do końca lutego kredyt w Polbanku jest jeszcze tańszy, a to dlatego, że zlikwidowaliśmy szereg opłat. Sprawdź, jak wiele możesz zaoszczędzić: 0% prowizji od udzielenia kredytu 0% za wycenę nieruchomości 0% prowizji od wcześniejszej spłaty kredytu Dodatkowo obniżyliśmy marżę nawet do 1,5% ...." nie chwale go ale tam mamy kredyt i tam dobierzemy. jak kiedys wj pisalismy mamy 300 tys w euro na 40 lat - rata stala okolo 1100 pln, rok temu nigdzie lepiej nie bylo a znalazla go nam pani z biura rachunkwego "silesia200" My bierzemy kredyt 250000 na 25 lat rata miesięczna 1267 bez zakupu dodatkowych opcji typu ubezpieczenie itp. -oferta z Nordei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 24.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 W BZ WBK rata mieś. z opcją ubezp. VIP (53 euro mieś) kredyt w euro - 1410 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?p=4520642&page=6#post4520642 moja przymiarka do podsumowania a co do spotkania - do konca stycznia to ja nie wiem jak sie nazywam !!! a co tu mowic o jakims imprezowaniu ... myslalam gdzies o polowie lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 musicie pamietac o jednej swietej zasadzie pkt 1 ŻONA MA ZAWSZE RACJEpkt 2 jesli wydaje sie wam ze jest inaczej - patrz pkt 1!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.01.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 musicie pamietac o jednej swietej zasadzie pkt 1 ŻONA MA ZAWSZE RACJE pkt 2 jesli wydaje sie wam ze jest inaczej - patrz pkt 1!!! hahahahahahahhahaha :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 hahahahahahahhahaha :lol2: ciekawe co cie tak rozbawilo !! proponowane terminy : piatek 7 luty sobota 15 luty sobota 22 luty pomyslcie nad terminami ... ja tym czasem pakuje sie do domu bede wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ciekawe co cie tak rozbawilo !! Pomyslalem przez chwile o Twoim mezu :lol2: A wracajac do meritum - ja bym sie bardzo chetnie spotkal tylko ze z Rybnika nie mam odwozu A sobota bez piwka to jak... sobota bez piwka Moze ktos bedzie jechal z Wodzislawia ? ZONA PO MNIE NIE PRZYJEDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mea, myślisz o lutym,a kalendarz masz ustawiony na styczeń W lutym to odpowiednio 5,12,19 luty - jeśli mówimy o sobocie... ano masz racje /cale szczescie ze ja nie jestem twoja zona!!/ wiec mala poprawka termin to "dowolny piatek wieczor czy sobota popoludnie/wieczor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.01.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Adam, ja tam akurat należę do niepijących, jak akurat będzie w terminie pasującym nam obu, to cię odwiozę, daleko nie mam .......................... Wolę sobotę Oooo super - to mi pasuje najbardziej 5 luty albo 19-sty, bo 12-go prawdopodobnie smigam na weekend na deske w gory pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 24.01.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja też 7 lub 19 luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 12-19.2 pasuje mea do Hajdy wchodzi max 12 osob przy 1 stole, ale mysle ze to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 24.01.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mi pasuje każdy z tych tych terminów, oprócz 5 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts