Ewus1719503518 24.01.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mi też na razie pasuje każdy Adiqq, a mnie zabierzesz ??? też mam po drodze hehehe Ale jakby co to MĄŻ PO MNIE PRZYJEDZIE Odnośnie punktów powyżej podanych - Mea ma rację, jedyną i 100 % , żeby nie było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 24.01.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Piwnice już stoją, mam już wodę w piwnicy, oczyszczalnię na działce i gotowe studnie chłonne na odwodnienie dachu, najbardziej martwi mnie wyciągnięcie i przykrycie, z resztą sobie poradzę Witaj Gilu. Jesteś nowa(ja wcale nie starsza;) )i od razu mam pytanko...jaką oszyszczalnie robiłaś i skąd...i jak sie to miało cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 narazie prym wiedzie 19 luty queene 12 starczy a i mozna wczesniej podejsc i zarezerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riczi5 24.01.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam. Przyznać się, kto ma perfekcyjnie wykonane tynki c.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GracjanG 24.01.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 WitamPrzymierzamy się do zakupu materiałów na ściany i w jednej z hurtowni zaproponowano nam poroton Pilcher 25 w cenie 4,80 brutto. W związku z tym mam pytanie czy któryś z JAŚNIE OŚWIECONYCH FORUMOWICZÓW ma jakiekolwiek doświadczenie z tym materiałem. Na internecie opinii o nim mało, jedyne co wyczytałem na allegro to współczynnik przenikania ciepłą - 0,68, czyli znacznie lepszy niż chociażby w Wienerbergerze ale czy to prawda to już inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.01.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam Przymierzamy się do zakupu materiałów na ściany i w jednej z hurtowni zaproponowano nam poroton Pilcher 25 w cenie 4,80 brutto. W związku z tym mam pytanie czy któryś z JAŚNIE OŚWIECONYCH FORUMOWICZÓW ma jakiekolwiek doświadczenie z tym materiałem. Na internecie opinii o nim mało, jedyne co wyczytałem na allegro to współczynnik przenikania ciepłą - 0,68, czyli znacznie lepszy niż chociażby w Wienerbergerze ale czy to prawda to już inna bajka. jesli mialabym byc szczera - jak mialabym wylozyc takie pieniadze to udezylabym w material sprawdzony !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 24.01.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mi każdy termin pasuje.Adam zabierz żonę z sobą i nie będzie piła to Cię odwiezie.Ja tam twierdzę,że mam tynki c-w bardzo dobrze zrobione,ale to nie mnie oceniać.Jakby kto chciał namiar pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 24.01.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 narazie prym wiedzie 19 luty queene 12 starczy a i mozna wczesniej podejsc i zarezerwowac Dla mnie tylko 19ty pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.01.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam. Przyznać się, kto ma perfekcyjnie wykonane tynki c.w. jaaaaaa! namiary na wykonawcow w watku dot. wykonawcow (hm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mi każdy termin pasuje.Adam zabierz żonę z sobą i nie będzie piła to Cię odwiezie. Heheheh tak dobrze to nie ma !! Pozatym ona akurat w weekendy ma szkole wiec sie szybko kladzie spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gilu 24.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Gilu. Jesteś nowa(ja wcale nie starsza;) )i od razu mam pytanko...jaką oszyszczalnie robiłaś i skąd...i jak sie to miało cenowo? Oczyszczalnię robiła mi firma z Gliwic z siedzibą w Bełku, płaciłam 8500, ale miałam trochę problemów z otrzymaniem dokumentacji. Oczyszczalnia jest dla 4-6 osobowej rodziny, terminu dotrzymali, jeżeli chodzi o realizację było ok.Formalności też oni załatwili, więc nie musiałam się o nic martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagunaiii 24.01.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam mam do was pytanie odnośnie ogrzewania podłogowego , ile płaciliście za metr bo dziś dostałem pierwszą wycene i 80zł nie wiem ,czy to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.01.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam mam do was pytanie odnośnie ogrzewania podłogowego , ile płaciliście za metr bo dziś dostałem pierwszą wycene i 80zł nie wiem ,czy to dużo. Ale za co konkretnie? Styropian wliczony? Robocizna z materialem? Jaka gestosc rurek? Bo wiesz, moze byc 5cm a moze byc 30cm. Roznica w cenie rurek szesciokrotna pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.01.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 acha spotkanie jest wlasciwie dla wszystkich !! "swiezo upieczeni inwestorzy" tez sa mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 25.01.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Cześć mam pytanie jestem na etapie wyboru kostki brukowej jakich firm kostki polecacie i gdzie je można kupić w miarę tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.01.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ale tu dzis pustki !!! masakra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.01.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ale tu dzis pustki !!! masakra!!! ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 25.01.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 my tez jestemy ---> średnio co pół godziny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.01.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 uderz w stol a nozyce sie odezwa!! acha we czwartek wybieram sie do pana karola od drzwi ... ponoc ma u siebie jakies wyjatkowo piekne drzwi ktore w piatek ma jechac montowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.01.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 uderz w stol a nozyce sie odezwa!! acha we czwartek wybieram sie do pana karola od drzwi ... ponoc ma u siebie jakies wyjatkowo piekne drzwi ktore w piatek ma jechac montowac Kurcze ja Ci powiem odnosnie drzwi zewnetrznych, ze popelnilem wielki blad. Kupilem drzwi CALa o takie: http://www.fordon.pl/foto_left/cal%20233.jpg Tyle ze kolor orzech. Wszystko full wypas - drzwi debowe, zamki antywlamaniowe, super uszczelki i tak dalej.. Tylko kolor mi sie nie podobal bo byl za ciemny. Teraz sie juz jakos obyl i nawet mi sie podoba Aaaaale zaplacilem za nie jakos ok. 6k pln !! I jak teraz sobie na spokojnie mysle - to byl najbardziej nieudany zakup na calej budowie i przy wykanczaniu domu. Drugi raz kupilbym porzadne antywlamaniowe stalowe i ocieplane drzwi za 2-3k pln i juz CAL niby robi drzwi z wyzszej polki, pierwsza liga taka.. Ale zaluje - szczegolnie jak moj pies chcac isc na spacer rzuca sie na nie z pazurami (juz go tego oduczam z dobrym skutkiem). pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts