dzogurt 28.01.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a ja sie pochwale, z aktualizowalem dziennik budowy, zapraszam do obejrzenia fotek: dziennik budowy Lukrecja GL-304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.01.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a ja sie pochwale, z aktualizowalem dziennik budowy, zapraszam do obejrzenia fotek: dziennik budowy Lukrecja GL-304 Wszystko pieknie cacy ale te naklejki z okien to mam nadzieje posciagales ?? ?? Bo cos je widac na kazdych fotkach, tych nowszych tez. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 to zorientuj się dokładnie, plizz...do mnie powinna pasować taka sama nagrzewnica jak do ciebie...tylko nie wiem ile mi dokładnie rurki wejdzie, ale się zobaczy później, najwyżej będę miec te gwc mniej wydajne i tyle... Nawet jak Ci wyjdzie krotsza rurka to IMHO bedziesz mial podobna wydajnosc - bardziej nas ogranicza pojemnosc cieplna powietrza (max 2-2,5kW przy max biegu) niz dlugosc rurki. Przyjmujac 30W / mb wystarczy ~65mb rury. Zalezy jaki sie grunt trafi (u Ciebie to roznie moze byc :) Ja ta rurke zakopalem z mysla o PC ze trzy lata temu dlatego rowne 100mb Potem sie plany zmienily a rurke poprowadzilem do miejsca gdzie jest reku z mysla o GWC chociaż mam kanalizację w pobliżu miejsca gdzie chcę kopać...jak blisko mogę do kanalizy podjechac? Pol metra mysle bedzie jak najbardziej bezpieczne - bardziej juz chodzi o obsypywanie sie wykopu niz zeby to mialo np. zamrozic kanalize, o to bym sie raczej nie martwil pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.01.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wszystko pieknie cacy ale te naklejki z okien to mam nadzieje posciagales ?? ?? Bo cos je widac na kazdych fotkach, tych nowszych tez. pozdr. Hejka, Naklejek juz nie ma, wszystkie ladnie zeszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 28.01.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 OK. A moze zamowimy razem nagrzewnice? Przy dwoch sztukach mogloby byc taniej Moznaby poszukac jeszcze kogos pozdr. Jakby coś to ja też byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Hejka, Naklejek juz nie ma, wszystkie ladnie zeszly To dobrze! Ktos mi niedawno opowiadal jak to jego sasiad zostawil w budowanym domu naklejki na... 13 lat Dom stal przez tyle w stanie surowym zamknietym. Cala stolarka do wymiany - nie moznabylo absolutnie nawet kawaleczka sciagnac Po paru tygodniach na ostrym, letnim sloncu tez sa problemy pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.01.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jakby coś to ja też byłbym zainteresowany. Chodz na: http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=3008 Adiqq - Ty tez chodz No i wszystkich, ktorzy chca miec fajna wersje GWC (czyli wersje wodna) przy rekuperatorze - tez zapraszam do tego watku !! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ale intensywny dzien !! mamo droga !!! ale com przezyla to moje ... cholera wycenianie bramy garazowej to trauma jest !! wystartowalismy od ceny rzedu 8500 za brame z hortmanna ... mozg staje w miejscu !! wisniowski wyszedl za 7800 ... juz nie mdlalam ... ale nadal bylo mi slabo !!! normstahl w oknoplascie 6600 do negocjacji z racji zostawiania im spooorej kasy ... juz poczulam sie troche lepiej ale nadal do sadysfakcji daleko !! w malej firmie ktora polecali mi znajomi gosc wycenil nasza brame na 5000 !!!!!! w porywach na 5600 jesli bedzie za niskie nadproze !!! no i to juz jest to z czym sie tak naprawde liczylam !! w cenie naped nicea i 2 pilociki dwukanalowe czekam jeszcze na wycene pana Marka polecanego przez szynke mial sie odezwac jak wroci do domu ... pewnie zapomnial - moze wysle mu smsa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.01.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 czekam jeszcze na wycene pana Marka polecanego przez szynke mial sie odezwac jak wroci do domu ... pewnie zapomnial - moze wysle mu smsa ?? Zadzwon do niego - zarobiony jest, mogl zapomniec Albo jeszcze do domu nie wrocil pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Adam, ja wyceny od niego wcale nie miałem takiej rewelacyjnej..w końcu kupiłem gdzie indziej.... Wycenic dac zawsze warto - to nic nie kosztuje Kto wie, czy nie byl wtedy tak zarobiony ze dawal zawyzone cenowo oferty "na odczepnego" ;D pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Zadzwon do niego - zarobiony jest, mogl zapomniec Albo jeszcze do domu nie wrocil pozdr. napisalam mu sms ... jak bedzie mial chwile to oddzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.01.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ale intensywny dzien !! mamo droga !!! ale com przezyla to moje ... cholera wycenianie bramy garazowej to trauma jest !! wystartowalismy od ceny rzedu 8500 za brame z hortmanna ... mozg staje w miejscu !! wisniowski wyszedl za 7800 ... juz nie mdlalam ... ale nadal bylo mi slabo !!! normstahl w oknoplascie 6600 do negocjacji z racji zostawiania im spooorej kasy ... juz poczulam sie troche lepiej ale nadal do sadysfakcji daleko !! w malej firmie ktora polecali mi znajomi gosc wycenil nasza brame na 5000 !!!!!! w porywach na 5600 jesli bedzie za niskie nadproze !!! no i to juz jest to z czym sie tak naprawde liczylam !! w cenie naped nicea i 2 pilociki dwukanalowe czekam jeszcze na wycene pana Marka polecanego przez szynke mial sie odezwac jak wroci do domu ... pewnie zapomnial - moze wysle mu smsa ?? My za Hormana 5 m dalismy 6300,00 ale w grudniu zeszłego roku. Nie wiem jak teraz. Ale teraz tadam!!!!!!!!!! oglądaliśmy pierwszy schodek - zakochałam sie )) na tyle na ile można kochać drewno )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a ja wlasnie przegladam łazienkowe inspiracje z castoramy i stwierdzam jednoznacznie ze mam cela w jedne z najtanszych plytek !! co o tym myslicie ?? opcja na gorna lazienke oczywiscie w gre wchodzily by tylko plytki biale i zielone ... decory odpadaja!!! moze domiksuje do tego szklana mozaike!! http://static0.castorama.pl/2010/05/10/17/2/2587_single.jpg dolna o metrazu przeszlo polowe nizszym bedzi e pewnie dwukrotnie drozsza bo beda plytki biale czarne /najdrozsze/ i czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mea, zielenie są piękne, dla mnie znaczy się Ja postawiłam na kuchnię w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mea, zielenie są piękne, dla mnie znaczy się Ja postawiłam na kuchnię w tym kolorze ja co do kuchni mam adylemat ... bedzie albo w czerwieni /znowu/ albo w szarosciach !! a gorna lazienka ma byc lekka i jasna ... i to wlasnie mi sie podoba a co do zielonej kuchni - zerknij do mojego dziennika ... ostatnio znalazlam sliczna zielona inspiracje dla mojej szarej kuchni - tez bosko to wyglada !!! http://lh4.ggpht.com/_Nz61_zWt2bY/R5UVmIVen7I/AAAAAAAABxE/s9o-_u15jQM/s800/kuchnia%206.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.01.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 rozmawiałąm dziś z p.Damianem od tynków....zrobi mi obliczenie na poniedziałek, przy okazji zrobi mi chudziaka w piwnicy aaa i obiecał że zadzwoni do 'tej pani z forum z Chwałęcic" się umówić....wiadomo o kogo chodzi umowe owszem sie zgadza fakture na materialy rowniez dostane póki co mi sie podoba - sensownie gada, zobaczymy jak bedzie dalej a z rozrywek - Maciek nie czytaj - byłam na "Och Karol2"....śmiesznie....szkoda tylko ze jak wrócilismy o 21 to mąż dowiedział sie o wypadku na Jas-Mosie i musiał jechac do pracy, przed nami wyjazdowy weekend a my jeszcze w proszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 queene a co twoj maz robi ze go sciagali ?? kurde ten styczen niech sie juz skonczy bo strach pomyslec ... tylko na jsw byly juz 3 smiertelne i przynajmniej 4 ciezkie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 No niech się skończy , straszne z tymi wypadkami ( Mea luknęłam do Dziennika - kuchnie cudne, mnie się najbardziej podoba szary/zieleń, ale ja mam jazdy na zielony więc skrzywiona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ewus ja tez mam powazne jazdy na zielony ostatnio mniej na niebieski /choc dzis jak zobaczylam pokoj u adiqq to chyba mi wraca/ i coraz wiekszy na fiolety ktore dla odmiany nie podobaja sie mojemu mezowi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 sa dwie możliwości...albo w OUG robi, albo w Jas-Mosie w BHP moze jeszcze byc ratownikiem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts