madzia11mk 31.01.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 A my powolutku zbieramy materiał żeby rozpocząć prace jak tylko mrozy odpuszczą Oczywiście pustaki czekają na hurtowni, a my zakupiliśmy już: 1. dachówkę - Roben fleming brązowy angobowany; 2. rynny Marley; 3. wszystkie niezbedne dodatki na dach; 4. okna dachowe Velux - szt. 8 oraz wyłaz; Mamy już "umówione" okna - piszę umowione, bo zamawiać będziemy "po znajomości", ale dopiero jak będziemy mieli postawione poddasze. Kumpel podjedzie pomierzyć i okna możemy mieć na drugi dzień Okna ALUPLAST IDEAL 4000, sześciokomorowe, kolor jednostrony ciemny dąb, rolety zewnętrzne Tak więc czekamy na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 31.01.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Adigg gratulacje !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 31.01.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 żeby nie było że jest tylko o budowie.... o 0:55 dzisiaj urodził mi się syn!!! GRATULEMY!!! Dom jest, syn jest...a drzewo posadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 31.01.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 31.01.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzwoniłam i już wiem że nic nie wiem mam dzwonić w środę ja chyba jednak zainwestuje w super pakiety tanich minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Gratulacje Teraz to jesteś pełną gębą facetem ale to chyba niepierwszy syn - dobrze mi sie wydaje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 31.01.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ale to chyba niepierwszy syn - dobrze mi sie wydaje ?? No to prawdziwy facet dwoma gębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzwoniłam i już wiem że nic nie wiem mam dzwonić w środę ja chyba jednak zainwestuje w super pakiety tanich minut zwiekszylam abonament od momentu rozpoczecia budowy ze 140 min na 350 i MAM MALO !!! wlasnie przekroczylam limit na ten miesiac o ponad 80min !!!!!!!!!!!! do tego mobilny internet stal sie wyzsza koniecznoscia !!! ile ja juz "oplat" placilam na budowie z lapkiem na kolanie to moje !! ale to wersja dla ludzi nienawidzacych gotowki jak ognia !!! od czasu jak aniol stroz uchronil mnie przez kradzieza 40 nieswoich tysiecy mam gotowkowstret !!! karta i przelewy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 31.01.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 żeby nie było że jest tylko o budowie.... o 0:55 dzisiaj urodził mi się syn!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 dom jest, 2 syn jest, teraz czas na drzewo, ale to na wiosne planuje no wlasnie mialam pytac co z drzewem !!! moj maz zaczynal od drzewa ... teraz dom a nad synem popracujemy za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 31.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no wlasnie mialam pytac co z drzewem !!! moj maz zaczynal od drzewa ... teraz dom a nad synem popracujemy za jakis czas U nas pierwszy był syn, potem drzewo (ale chyba się nie przyjęło ) a na koniec dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sierzant 31.01.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich inwestorów tych którzy skończyli, są w trakcie i rozpoczynających jestem z Rybnika inwestycja w Łukowie Śląskim. 650 stron troche musze poczytać aby być (powiedzmy) na bierząco Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich inwestorów tych którzy skończyli, są w trakcie i rozpoczynających jestem z Rybnika inwestycja w Łukowie Śląskim. 650 stron troche musze poczytać aby być (powiedzmy) na bierząco Pozdrawiam milego czytania i witamy PRZYPOMINAM O 19LUTYM !!! prosze sie wpisac kto jeszcze deklaruje swoja obecnosc !! musze zarezerwowac hajde !!! http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=3002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.01.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 żeby nie było że jest tylko o budowie.... o 0:55 dzisiaj urodził mi się syn!!! Łaaaa gratulacje :) I Ty taki trzezwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.01.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 szynka - swoja droga moze ja bym cie tez kiedys nawiedzila ?? w koncu w wodziu bywam dostatecznie czesto i przejezdzam praktycznie kolo ciebie no i zakupilabym te listwy do folii kubelkowej No nie ma problemu Zapraszam w jakis dzien pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No nie ma problemu Zapraszam w jakis dzien pozdr. jak bede znala jakies konkrety co do "rezerwacji czasu" to dam znac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 jeszcze taka moja sugestia - trzeba by wybrac moderatora bo sie czasem w tematach syf robi !!! potrzebne porzadne sprzatanie !! wiec prosilabym zeby zaglosowac jesli jeszcze tego nie zrobiliscie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 31.01.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Zagłosowałam jakiś czaas temu ADIQQ i nic nie wspomniałeś , że się spodziewadzie nastepnego dziedzica ? GRATULACJE OGROMNIASTE Mój zaczął od syna, potem 2 tysiące drzew i teraz norka )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.01.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 jeszcze taka moja sugestia - trzeba by wybrac moderatora bo sie czasem w tematach syf robi !!! potrzebne porzadne sprzatanie !! wiec prosilabym zeby zaglosowac jesli jeszcze tego nie zrobiliscie !!! A gdzie sie kurde wogole glosuje? I kto jest chetny? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.01.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 taki żólty baner na górze każdej strony http://forum.muratordom.pl/wybory.php?groupid=1414 A juz widze, tyle ze "Wybór moderatora grupy zakończony" i nie widze mozliwosci oddania glosu No a pozatym to troche glupie to glosowanie - mozna glosowac na kazdego !? A jak ktos nie chce ? Moderacja to ciezki kawalek chleba i kupa straconego czasu. Wspolczuje Ci bo widze ze zostales wybrany ha ha !! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts