mea 31.01.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 A juz widze, tyle ze "Wybór moderatora grupy zakończony" i nie widze mozliwosci oddania glosu No a pozatym to troche glupie to glosowanie - mozna glosowac na kazdego !? A jak ktos nie chce ? Moderacja to ciezki kawalek chleba i kupa straconego czasu. Wspolczuje Ci bo widze ze zostales wybrany ha ha !! pozdr. a ja myslalam ze jeszcze mozna glosowac !!! to moze wybierzmy adiqq metoda aklamacji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 31.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a z jakiej partii jest wasz kandydat i jaki ma program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a z jakiej partii jest wasz kandydat i jaki ma program? co z tego ze poznasz program jak potem i tak zrobi co bedzie chcial ... w sumie tak w naszej polityce to wyglada !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.01.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a ja myslalam ze jeszcze mozna glosowac !!! to moze wybierzmy adiqq metoda aklamacji !! Ale on juz zostal moderatorem - wskazuje na to strona glowna grupy rybnickiej: http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=1414 Cyt: "Moderator grupy: adiqq" Gratulacje ;D Adiqq -> pojawily Ci sie dodatkowe opcje moderatorskie na forum ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.01.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 właśnie o 16:14 dostałem wiadomośc że zostałem wybrany co za zaskoczenie... zaraz sprawdze co moge Ooo nawet Ci sie pojawil znaczek MODERATOR! Teraz to Ci juz nikt nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 31.01.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 to teraz mozecie zrobic liste zyczen ...1. najpierw napraw podpisy i dzienniki budowy pod tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.01.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 hehe, nawet nie wiem czy mogę to zrobic to chyba kwestia do admina - zauważyłem (pisałem o tym), że podpisy są widoczne jak nie jest się zalogowanym, a znikają jak się zaloguje,,,, Moderator moze kasowac posty, czasem edytowac (zalezy od uprawnien), laczyc tematy w kupe, usuwac cale watki. Nie wiem na jakich zasadach ma dzialac tutaj na forum muratora "moderator spoleczny" ale na pewno nie ma uprawnien do grzebania ludziom w sygnaturkach pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 31.01.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Pomóżcie bo normalnie mnie skręca. Drzwi wejściowe muszę wybrać. Frontowe to chyba do bramy w komplecie będzie hormann choć cena drzwi cieplych jest niemała. Ale poza tym mam jeszcze 2 drzwi Jedne wejściowe z ogrodu do warsztatu/magazynku i garażu a drugie przejściowe z garażu do domu. Garaż mam nieogrzewany prawie więc drzwi dom-garaż potrzebuje proste, pełne, nawet białe ale ciepłe. Wejście z ogrodu potrzebuje umiarkowane i ciepłe ale dla odmiany bezpieczne. Macie jakieś pomysły na coś rozsądnego nie w cenie Hormanna ale tez nie jakiś paściak. Gerda dobra jest niewiele tańsza od Hormanna prostego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 właśnie o 16:14 dostałem wiadomośc że zostałem wybrany co za zaskoczenie... zaraz sprawdze co moge czyzbys mial dzien zbierania gratulacji ?? widze ze w tematach juz posprzatales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 31.01.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 właśnie o 16:14 dostałem wiadomośc że zostałem wybrany co za zaskoczenie... zaraz sprawdze co moge ale walka była zacięta hehe nieźle wyniki wyglądają mea,quenne o włos od zwycięstwa hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 31.01.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Adiqq to podwojnie GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 31.01.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 teraz sie mozesz poczuc jak OJCIEC CHRZESTNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.01.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Pomóżcie bo normalnie mnie skręca. Drzwi wejściowe muszę wybrać. Frontowe to chyba do bramy w komplecie będzie hormann choć cena drzwi cieplych jest niemała. Ale poza tym mam jeszcze 2 drzwi Jedne wejściowe z ogrodu do warsztatu/magazynku i garażu a drugie przejściowe z garażu do domu. Garaż mam nieogrzewany prawie więc drzwi dom-garaż potrzebuje proste, pełne, nawet białe ale ciepłe. Wejście z ogrodu potrzebuje umiarkowane i ciepłe ale dla odmiany bezpieczne. Macie jakieś pomysły na coś rozsądnego nie w cenie Hormanna ale tez nie jakiś paściak. Gerda dobra jest niewiele tańsza od Hormanna prostego. Ja drzwi z garazu do domu (wewnetrzne) zamontowalem z porty metalowe EL 30, o takie: http://www.skapiec.pl/site/cat/2841/comp/1492622 http://static3.skapiecstatic.pl/1492622-1-1-0.jpg Okolo 1k pln komplet z futryna. Cieple, szczelne (z uszczelkami), samodomykajace sie. Takie typowo techniczne - zawsze takie chcialem miec w garazu Nie sa calkiem biale - takie bezowe? Jasno szare ot pozdr. //EDIT Tu masz wszystkie wersje tych drzwi, na stronie porty: http://www.porta.com.pl/pl/metalowe_ei_30,p1,m67,s5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 31.01.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 adigg podwójne gratulacje!!!lider dziękuję za namiary,już dawno robiłam projekty w TGS(polecam pana Tomka jakby co),wszystkie kafelki tam kupiłam i od poniedziałku zaczną się kłaść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 31.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 adiqq również podwójne gratulacje a jakie imię planujecie dla synka ?...swoją drogą sprawdziło sie u was powiedzenie "nowy domek nowy potomek"....ja bym raczej nie chciała zeby sie u mnie sprawdziło hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 31.01.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ja sobie kupię kota , wszystkie dzieci u mnie w domu są, drzewa posadzne, koniec , kropka.pl Ale ty Adiqq żadne tam drzewa, dziedziczki Wam trzeba , więc wiesz co masz czynić niedługo )) Ucałuj żonę od nas i maleńtaska również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 .ja bym raczej nie chciała zeby sie u mnie sprawdziło hehe a ja i owszem nawet bardzo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 u mnie w "rodzie" generalnie rodzi się bardzo mało "dziedziczek", więc chyba sobie odpuszcze...statystyka jest nieubłagana....ja mam 4 braci+ 0 sióstr, ja razem z bracmi ktorzy mamy dzieci mamy w sumie 7 chłopaków i 2 dziewczyny...statystyka jest przeciwko nam nie boj nic ... moja rodzinka rownowazy ta statystyke 3 siostry ... ja mam corke ... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 31.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a ja i owszem nawet bardzo !! to co ty robisz wieczorem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 31.01.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Rany to oby się u nas nie sprawdziło to powiedzenie o nowym potomku....Ja wszystkim powtarzam,że jak prosiłam męża o córeczkę,bo synek już był to mi zrobił dwie za jednym zamachem i do dzisiaj wszystkim powtarza,że to dlatego,żebym za kolejne pięć lat znowu nie chciała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts