Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Ja to smole....zamykam biuro, idę na zakupy :D ....w coś trza się ubrać na tego Sylwestra....przeca nago nie polece :lol: .

Pewnie jeszcze tu zajrze do jutra, ale już dziś wszystkim życzę Do Siego Roku :D .

W Nowym Roku życze Wam:

12 miesięcy zdrowia,

53 tygodni szczęścia,

8760 godzin wytrwałości,

525600 minut pogody ducha,

31536000 sekund miłości :D :wink: :D

http://republika.pl/blog_od_3315109/3676443/tr/aog61602.jpg

Cze Hanysy

Jo do roboty ida dopiyro za rok :)

Mom już meble w kuchni...

Zdjyncia Wom pokoża jak skończom :)

Wszyskim na tyn nowy rok

W nadchodzącym Nowym Roku idźcie do przodu krok po kroku niech Was nadmiar kasy męczy i niech fiskus Was nie dręczy. Niech rodzina żyje w kupie resztę Miejcie głęboko w d . u . p . i . e. :D :D :D :wink: :wink:

Sebo8877

Pobawili , pobawili....jassssna cholera....takiego kaca to ja już lata nie miałam :evil: ....dopiero o 15 dziś doszłam do siebie i zjadłam jakiś rosół z makaronem....a do 15 leżałam i umierałam. Tak się kończy u mnie pomieszanie alkoholi: winko, szampan i "wściekły pies" razy 12 :evil: .

Jo ostatni roz piyłech fest w marcu zeszłego roku i przyrzekł żech se, że to ostatni roz. Jak se policza stosunek zysków/strat to zawsze wychodzi mi że mocne picie jest bez sensu. Moje straty to niestety przerąbany cały dzień i ciężkie zdychanie nad "morskim okiem". Nie warto :wink: .

Jo niestety wylondowoł na tygodniowym krankolu. Doktorka padła że moga ino czytać książki i oglądać TV. Czuja sie jak Kevin som w doma.

Suuupeeer :D

Witam!

A ja w końcu zeszłam ze strychu :lol: po prawie 3 tygodniach ludzie w moim domu normalnie zaczną oddychac i przestanie sie roznosic lakierobejcowy smrodek :-?

Szanowny Małżonek zawiózł o swicie deseczki na budowe, a chłopaki juz tam konczyly kawusie i zabierali sie do roboty.

W kazdym razie jest dobrze, od srody do soboty postawili wiezbe, a dzis juz nabijają nadbitke. Chyba sie w nich zakocham 8)

Sylwester byl super.

Najpierw mój męczył zeby wybrac sie do znajomych na prywatke, a jak juz wymeczyl i sie zgodzilam to sie porobilo cos z moim zamkiem u spodni :oops: (cholera to swiąteczne objadanie sie :evil: )

No i malmucowa zrobila wejscie smoka :lol:

ubrałam na dupsko spodnie-piżamka tj. flanelowe w kratke czerwono niebieską :roll:

Ludzie, ale jak sie super tańczyło!!! na boso i we flanelowych gatkach :D

Wypić to ja nie potrafie :roll:

po pierwszym drinku widze podwójnie, śpiewam, a zaraz potem zapadam w sen :oops:

Wszystkiego naj naj naj w 2007 r zyczy malmuc