agreston 01.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 O faktury zapytam go jak tylko sie z nim spotkam...może nie oprze sie mojemu wdziękowi (hehe) i cos wskóram Kurcze ludzie, na to są proste rozwiązania. Płaci się na podstawie faktury i koniec. Zobaczysz jak szybciutko przywiezie jak nie będzie miał. BTW robił ktoś wylewki w Inter-decorze polecanym tu do drzwi hormanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 01.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 jak widać nie wszystko złoto co się świeci (vide pan Damian)... popros może jakiegoś swojego znajomego, niech się przedstawi jako twój pełnomocnik prawny(czy coś takiego) i niech postraszy go konsekwencjami prawnymi, to może faktura nagle szybko się znajdzie Albo zadzwoń do Pana i powiedź że ma 24 na dostarczenie faktury a potem idziesz do US zgłosić, że wykonywał ci prace i nie przekazał dokumnetu sprzedaży. Przy okazji Adiqq moje gratulacje także, ja jedno mam a drugie w drodze... nowy domek nowy poTomek Przy okazji w moim wydaniu to jest poTomek, u innych może być poMichał albo poMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Viperlo dziękuję za namiar,z Zimexem handluję już dobre 5 lat,nawet na ph mnie tam chcą,ale oni nie zrobią z projektu sami rozrysu.Jakoś trudno mi sobie wyobrazić,że sama mam to rozrysować,przecież to trzeba wiedzieć gdzie okleić,gdzie zawias itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.02.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ewus a kuchnie ci ten moj stolarz robi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 01.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ewus a kuchnie ci ten moj stolarz robi ?? Tak, ten Twój ) i jak na razie bardzo fajnie nam idzie ) Zbliżamy się do finału Sprzęcior muszę mu dowieźć w tym tygodniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 01.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 My jutro kolejne podejście w UM w sprawie pozwolenia :/ jak mnie spławi jutro to ma mnie na głowie dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ewuś a podawałaś namiary może na tego stolarza??Mogę zapytać czy duża kuchnia i ile kasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.02.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja to chce zobaczyc !! gosc jest przede wszystkim pomyslowy i bardzo fajny w kontakcie gabrysia namiar na niego gdzies juz pisalam !! poszukaj w namiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 01.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja to chce zobaczyc !! gosc jest przede wszystkim pomyslowy i bardzo fajny w kontakcie gabrysia namiar na niego gdzies juz pisalam !! poszukaj w namiarach No jak bedzie gotowe myślę, że do 2 tygodni ale organoleptycznie bo nie umiem wklejać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 01.02.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Viperlo dziękuję za namiar,z Zimexem handluję już dobre 5 lat,nawet na ph mnie tam chcą,ale oni nie zrobią z projektu sami rozrysu.Jakoś trudno mi sobie wyobrazić,że sama mam to rozrysować,przecież to trzeba wiedzieć gdzie okleić,gdzie zawias itp. spokojnie dasz radę rozrysowac,trochę cierplowosci i się uda,wymiary pod zawiasy są standardowe,zmierzyc w gotowej szafce najlepiej, ja szafę sam sobie rozrysowałem,kuchnię zobaczę jak będziemy tak daleko może sam będę robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.02.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 spokojnie dasz radę rozrysowac,trochę cierplowosci i się uda,wymiary pod zawiasy są standardowe,zmierzyc w gotowej szafce najlepiej, ja szafę sam sobie rozrysowałem,kuchnię zobaczę jak będziemy tak daleko może sam będę robił Jak ktos to ma skladac pierwszy raz to bedzie ciezko. Poskladac posklada (choc przy rozrysowywaniu pierwszy raz na pewno bedzie wiele bledow) ale JAK posklada ? Nie majac dobrego sprzetu ciezko wszystko poskrecac co do mm. Szuflady, polki, zeby wszystko wygladalo idealnie, trzeba miec troche lepszego sprzetu i doswiadczenie. Zrobilem 3 szafy w zyciu i wyszly super. Kuchni jednak bym sie nie podjal - to jest juz wyzsza szkola jazdy pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 01.02.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 możecie podać namiar na stolarza który robi schody- wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.02.2011 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No jak bedzie gotowe myślę, że do 2 tygodni ale organoleptycznie bo nie umiem wklejać fotek z przyjemnoscia !! ja mam ostatnio czas "zwiedzania forumowych domow :)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.02.2011 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 możecie podać namiar na stolarza który robi schody- wielkie dzięki wlasnie odnosnie schodow .. .zastanawialam sie nad panem karolem ale jak mi zaspiewal 400 za sam stopien /bez podstopnicy/ to kleklam !!! a znalazlam w zytnej stolarza co schody robi za 180 tyle ze z sosny oklejanej debem ... waham sie namiar na pana karola jest wpisany ... na zytna moge pozniej wrzucic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 02.02.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 z przyjemnoscia !! ja mam ostatnio czas "zwiedzania forumowych domow :)" Jak coś zaistnieje to zapraszam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 02.02.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 wlasnie odnosnie schodow .. .zastanawialam sie nad panem karolem ale jak mi zaspiewal 400 za sam stopien /bez podstopnicy/ to kleklam !!! a znalazlam w zytnej stolarza co schody robi za 180 tyle ze z sosny oklejanej debem ... waham sie namiar na pana karola jest wpisany ... na zytna moge pozniej wrzucic ... No to chyba tanio te 400 zł ??? Kurcze ja sie nie znam, ale gdzie nie byłam to śpiewali od 10 do 12 tysięcy za dębowe. No i z mojego drewna nie chcieli wcale zrobić albo sama robocizna stopnice tylko 8 tysięcy ( Musiałam przycisnąć kolegę, ale ma akurat trochę luzu w lutym na moje szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No to chyba tanio te 400 zł ??? Kurcze ja sie nie znam, ale gdzie nie byłam to śpiewali od 10 do 12 tysięcy za dębowe. No i z mojego drewna nie chcieli wcale zrobić albo sama robocizna stopnice tylko 8 tysięcy ( Musiałam przycisnąć kolegę, ale ma akurat trochę luzu w lutym na moje szczęście. 10-12 tys to jak cale lekkie schody robisz ... ja mam betonowe i chce wylozyc same stopnie drewnem ... wyszlo mi 14 stopni i podest co daje bagatela 7000-8000 za ile mniejsza ilosc drewna !!! porazka jakas!! jak dolicze beton stal i szalowanie to mi wyjdzie koszt schodow kosmiczny !! lekkie wyszlyby taniej !! /ale ja sie boje lekkich schodow odkad coreczka znajomej sie powaznie potlukla bo noga jej objechala i zlamala noge i miala konkretny wstrzas mozgu !!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.02.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 adiqq z czego ten twoj stolarz robi drzwi i za ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.02.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Mea - zrobi ci z czego będziesz chciała, podejrzewam że przede wszystkim dębowe (ja mam dębowe schody) Co do cen, to z nim musisz gadać...ale wiem że np. wewnętrzne to trochę kosztowały - 1400-1500, kolega w pakiecie ze schodami i jeszcze czymś płacił 1300/szt - sporo jak dla mnie, więc robiłem u niego tylko schody. jesli chodzi o drzwi o chyba padnie na pana karola ale szukam kogos kto w miare sensowna cene za schody zaproponuje !! a drzwi wewnetrzne to juz chyba sie na DRE zdecydowalam ... wyszlo by mi za calosc ok 7550 !! /w cenach katalogowych teraz musz wyszarpac jakis rabacik !!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 02.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 10-12 tys to jak cale lekkie schody robisz ... ja mam betonowe i chce wylozyc same stopnie drewnem ... wyszlo mi 14 stopni i podest co daje bagatela 7000-8000 za ile mniejsza ilosc drewna !!! porazka jakas!! jak dolicze beton stal i szalowanie to mi wyjdzie koszt schodow kosmiczny !! lekkie wyszlyby taniej !! /ale ja sie boje lekkich schodow odkad coreczka znajomej sie powaznie potlukla bo noga jej objechala i zlamala noge i miala konkretny wstrzas mozgu !!/ My tez betonowe, też stopnice i podest i takie ceny padały niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts