preem82 03.02.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 tak tak, wewnętrzne. Mysmy dali mu katalog drzwi wewnetrznych z DREW-POLu i pokazalismy mu jaki dokladnie chcemy wzor, a on powiedzial ze takie moze zrobic. Aha, a oprocz schdow i drzwi w zeszle lato nam robil takie masywne schody do piwnicy za 1 tys. takze ceny ma przystepne a i wykonanie b.dobre. Mysmy widzieli prędzej juz jego robotę u znajomych gdzie wlasnie montowal drzwi wew. oraz robil schody tzn. obkładał juz betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 03.02.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 aha te schody do piwnicy takze byly juz polakierowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 03.02.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 preem82 - nie mogę znaleźć, czy podawałeś namiar na tego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 03.02.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 preem82 wrzuć namiar do wątku z namiarami. Przyda się napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 03.02.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ty to napisz jak twoje zimowe zalewanie stropu. Dało radę czy będzie kucie Strop wylany już prawie 2,5 tygodnia temu, warunki były idealne, także super mi się trafiło Mam nadzieję że od poniedziałku pogoda będzie fungować i ekipa znowu zacznie A jak tam u ciebie, co teraz robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 03.02.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A propos tartaku w Świerklanach, brał ktoś drewno od Reclik Erwin. Tartak Janklowice Rybnickie? A co do funkcjonalności wątku, kiedyś było narzędzie "Przeszukaj wątek", teraz tego już chyba nie ma, co? Może aidqq mógłby to z powrotem ustawić, bo nie da się przeszukać naszej grupy pod konkretne hasło? preem82 wrzuć namiar do wątku z namiarami. Przyda się napewno. Może warto byłoby ten wątek z namiarami tak na stałe podwiesić u góry jako pierwszy post (tak jak na niektórych forach muratora), żeby za każdym razem go nie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A co do funkcjonalności wątku, kiedyś było narzędzie "Przeszukaj wątek", teraz tego już chyba nie ma, co? Może aidqq mógłby to z powrotem ustawić, bo nie da się przeszukać naszej grupy pod konkretne hasło? Może warto byłoby ten wątek z namiarami tak na stałe podwiesić u góry jako pierwszy post (tak jak na niektórych forach muratora), żeby za każdym razem go nie szukać ? mysle ze to padlo przy "remoncie" grup budujacyhc ;( a podwieszenie namiarow jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A co do funkcjonalności wątku, kiedyś było narzędzie "Przeszukaj wątek", teraz tego już chyba nie ma, co? Jest i da się szukać po haśle. Na głównej stronie Rybnik !!!! chyba też tu budujecie w prawym górnym rogu jest opcja szukaj(na czerwonym pasku) i działa Wyszukuje posty z szukanym hasłem tylko w grupie http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=1414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 03.02.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jest i da się szukać po haśle. Na głównej stronie Rybnik !!!! chyba też tu budujecie w prawym górnym rogu jest opcja szukaj(na czerwonym pasku) i działa Wyszukuje posty z szukanym hasłem tylko w grupie http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=1414 A tak tak, zwracam honor, jest Dzięki Arturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Lisek, nawet jakby nie szło, to ja nie mam takich uprawnień ale podwieszac tematy chyba mozesz co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 muszę cię zmartwić, ale nie... buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 http://www.lazienka-rea.pl/ hehe znalazam bombowa stronke z armatura ... ceny bajkowe !! kabina ktora u nas kosztuje 2k tam jest po 1300 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.02.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 http://www.lazienka-rea.pl/wanny-wanny-akrylowe-z-hydromasazem-wanna-z-hydromasazem-dwuosobowa-aquafusion--o_l_18_384.html fajna tylko firma jakas no name...ale cena faktycznie jak za darmo, rodzice za podobną z Ravak zapłacili ponad 10tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 03.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 http://www.lazienka-rea.pl/wanny-wanna-z-hydromasazem-dwuosobowa-aquafusion--o_l_3_384.html A mi się taka wanna w górnej łazience marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 http://www.lazienka-rea.pl/wanny-wanna-z-hydromasazem-dwuosobowa-aquafusion--o_l_3_384.html A mi się taka wanna w górnej łazience marzy madzia a potem bedziesz jej "dwuosobowo" uzywala maksymalnie raz w roku !! wiem ... szfagierka ma i klnie ... a wody w to wchodzi od zaje .... ze firmy no - name ... mi to ryba ... nie bede sie rujnowac tylko dla zasady wrzucialm sobie wszystkie potencjalne sprzety do koszyka i z 2 lazienkami wyszlo mi 4 kafle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w zyciuw sklepie za tyle nie kupie !! jak by nawet doliczac przesylke to i tak blisko polowa w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 madzia a potem bedziesz jej "dwuosobowo" uzywala maksymalnie raz w roku !! wiem ... szfagierka ma i klnie ... a wody w to wchodzi od zaje .... ze firmy no - name ... mi to ryba ... nie bede sie rujnowac tylko dla zasady wrzucialm sobie wszystkie potencjalne sprzety do koszyka i z 2 lazienkami wyszlo mi 4 kafle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w zyciuw sklepie za tyle nie kupie !! jak by nawet doliczac przesylke to i tak blisko polowa w kieszeni Co racja to racja Szwagier też ma wannichę i stwierdził,że nigdy w życiu już by takiej głupoty nie zrobił. Ceny rzeczywiście więcej niż dobre i ja bym się także nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 03.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 madzia a potem bedziesz jej "dwuosobowo" uzywala maksymalnie raz w roku !! wiem ... szfagierka ma i klnie ... a wody w to wchodzi od zaje .... W tej samej lazience będzie tez kabina, a prysznic u nas jest częściej używany niż wanna, więc nie martwi mnie to żadkie używanie, ani duża ilość wody - od czasu do czasu każdemu należy się odrobina szleństwa i relaksu No i mąż już zadowolony na samą myśl o takiej wspólnej kąpieli w bąbelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 W tej samej lazience będzie tez kabina, a prysznic u nas jest częściej używany niż wanna, więc nie martwi mnie to żadkie używanie, ani duża ilość wody - od czasu do czasu każdemu należy się odrobina szleństwa i relaksu No i mąż już zadowolony na samą myśl o takiej wspólnej kąpieli w bąbelkach ja sie poprostu wyleczylam ... ale jednoosobowa kupie na tyle duza zebysmy dali rade czasem we 2 sie zmiescic teraz miescimy sie w starej 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 takie pytanie w kwestii formalnej ... czy uwazacie ze warto kupic sprzety /armatura lazienkowa/ zanim zaczne robic instalacje ?? bo sie kurcze boje ze potem cos mi si enie zmiesci, beda przerobki itp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alioth 03.02.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Cześć!W wyniku pomyłki mam do sprzedania 11 kołnierzy uszczelniających Velux w rozmiarze 78x118 cm , typ EDZ - kołnierz uszczelniający do okien VELUX zapewniający szczelne i łatwe wbudowanie okna w dach pokryty dachówkami profilowanymi, blachodachówkami o wysokości profilu do 45 mm .Cena 140 PLN za 1 sztukę, wszystko nowe i oryginalnie zapakowane. Do odbioru w Smolnicy, tel. kontaktowy 665323030.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts