madzia11mk 03.02.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 takie pytanie w kwestii formalnej ... czy uwazacie ze warto kupic sprzety /armatura lazienkowa/ zanim zaczne robic instalacje ?? bo sie kurcze boje ze potem cos mi si enie zmiesci, beda przerobki itp ... Wiesz mea tez mam taki dylemat, tyle rzeczy bym już kupiła Ale jednak wolę poczekać, bo wiem już (ze skromnego, budowlanego doświadczenia) że centymetry łatwo się gubią w czasie budowy - najpierw murarze coś zgubią, potem jeszcze tynki, może jakaś zabudowa i tak centymetry lecą...A z lodówki, pralki czy wanny nie odetniesz sobie tak łatwo nawet jednego centymetra Więc ja wolę poczekać, pomierzyć jak juz będą tynki. No chyba że masz wszystkie urządzenia wolnostojące i możesz sobie pozwolić na przesunięcie ich w jedną czy w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wiesz mea tez mam taki dylemat, tyle rzeczy bym już kupiła Ale jednak wolę poczekać, bo wiem już (ze skromnego, budowlanego doświadczenia) że centymetry łatwo się gubią w czasie budowy - najpierw murarze coś zgubią, potem jeszcze tynki, może jakaś zabudowa i tak centymetry lecą...A z lodówki, pralki czy wanny nie odetniesz sobie tak łatwo nawet jednego centymetra Więc ja wolę poczekać, pomierzyć jak juz będą tynki. No chyba że masz wszystkie urządzenia wolnostojące i możesz sobie pozwolić na przesunięcie ich w jedną czy w drugą stronę. mi nie tak znowu chodzi o "chec kupowania" co o to zebym zrobila takie albo inne podprowadzenie do baterii, umywalki czy wanny ... stelaze zasadniczo sa jednakowe /wym zewnetrzny/ ... poza tym nie upycham lazienki "na styk" zawsze mam kilka cm luzu wiec nawet jak dojda tynki to powinno wszystko sie wymiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 03.02.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wydaje mi się jednak że lepiej poczekać - chociaż do rozprowadzenia instalacji...ale to tylko moje skromne zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.02.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wydaje mi się jednak że lepiej poczekać - chociaż do rozprowadzenia instalacji...ale to tylko moje skromne zdanie... to jest nas dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 03.02.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 nie ma się co napaląc - już 3 Tu się nie zgodzę - conajmniej 4 Ale tak szczerze mówiąc to już nieraz miałam chęć kupić coś do nowego domu. Jednak po chwili zapomnienia rozum się ponownie włącza i odchodzę od wystawy z pustymi rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.02.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Tu się nie zgodzę - conajmniej 4 Ale tak szczerze mówiąc to już nieraz miałam chęć kupić coś do nowego domu. Jednak po chwili zapomnienia rozum się ponownie włącza i odchodzę od wystawy z pustymi rękami. ja to mam non stop...póki co zapisuje sklepy internetowe w zakłądkach ku pamieci...nic nowego do domu jeszcze nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.02.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 http://www.lazienka-rea.pl/ hehe znalazam bombowa stronke z armatura ... ceny bajkowe !! kabina ktora u nas kosztuje 2k tam jest po 1300 !! Mam od nich ten panel natryskowy: http://www.lazienka-rea.pl/panele-prysznicowe-panel-natryskowy-8852-o_l_5_447.html UWAGA! To jest totalna chinszczyzna!! O ile ten panel jeszcze jakos przeszedl bo to tylko kwasowka i pare zaworkow to jakiejs wanny z masazami czy innych bardziej skomplikowanych rzeczy balbym sie tam kupic. Uchwyt na raczke byl juz tak tandetny ze klalem pod nosem ze nie kupilem czegos lepszego. Ale ostatecznie po zamontowaniu - wisi, dziala, podoba sie, wiec jestem zadowolony, a cena byla 2 x nizsza niz jakies Grohe czy inne Zdjecia maja b. ladne ale wykonanie i jakosc srednia. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.02.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 W tej samej lazience będzie tez kabina, a prysznic u nas jest częściej używany niż wanna, więc nie martwi mnie to żadkie używanie, ani duża ilość wody - od czasu do czasu każdemu należy się odrobina szleństwa i relaksu No i mąż już zadowolony na samą myśl o takiej wspólnej kąpieli w bąbelkach Uwazajcie, bo rzadko uzywana wanna z hydromasazami, babelkami (a tym bardziej tania!) to jedno wielkie siedlisko zarazkow, grzybow i calego tego syfu!! Idzcie sobie do Castoramy czy gdziekolwiek gdzie jest taka wanna uruchomiona na wystawce ale nie odpalana przez np tydzien. Jak Wam ja uruchomia to zrozumiecie o czym mowie - jeden wielki smrod!! Taka wanne trzeba po *kazdym* myciu dokladnie czyscic - wszystkie X-dziesiat dysz, odpowiednimi srodkami. Inaczej zostaje w nich woda ktora po paru dniach nieuzywania zwyczajnie zaczyna smierdziec. Chcialem taka wanne ale zrezygnowalem po poczytaniu opinii uzytkownikow.. Mam zwykla dwuosobowa, narozna 140x140 z Sanit-system za ok. 1,3k pln. Narazie opinii brak bo stoi na poddaszu niepodlaczona i czeka na wykonczenia pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.02.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No i mąż już zadowolony na samą myśl o takiej wspólnej kąpieli w bąbelkach To trzeba kupic jacuzzi Albo raz na miesiac jechac na porzadne jacuzzi to jakiegos spa Wersja ekonomiczna to... grochowka na obiad : pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 03.02.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 madzia a potem bedziesz jej "dwuosobowo" uzywala maksymalnie raz w roku !! wiem ... szfagierka ma i klnie ... a wody w to wchodzi od zaje .... my chcemy kabine prostokatna 2-osobowa, ciekawe ile do niej sie zmiesci wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.02.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 my chcemy kabine prostokatna 2-osobowa, ciekawe ile do niej sie zmiesci wody Zajebiste akwarium ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.02.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Taka wanne trzeba po *kazdym* myciu dokladnie czyscic - wszystkie X-dziesiat dysz, odpowiednimi srodkami. Inaczej zostaje w nich woda ktora po paru dniach nieuzywania zwyczajnie zaczyna smierdziec. . dobre wanny mają program samoczyszczenia i suszenia...bez żadnych środków...i problem znika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.02.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 no cóż...coś za coś...ja bym nie kupiła ani tej za 2000...ani tej za 10tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 03.02.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 dobre wanny mają program samoczyszczenia i suszenia...bez żadnych środków...i problem znika... Dokładnie jak pisze Queene, my mamy jedną z pierwszych pol-spa i trzeba samemu osuszać po każdej kąpieli. Ja kupuję tlen aktywny, środki p. glonom i raz w tygodniu czyszczenie. Do nowej chałupki bez bąbelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 03.02.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 hej. my także kupilismy sobie dwu-osobowke ale bez hydro. jestesmy zdanie ze na bąbelki mozna zawsze gdzies wyskoczyc. A co do wanny to Poolspa w kształcie serca.... cena średnia 2,5 tys. Na pewno bedziemy ją używać tylko rekreacyjnie, ze względu na np.ilosc wody która do niej wchodzi. Co do namiarów na stolarza to już wrzucam . Jest ze Szczerbic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GracjanG 03.02.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 WitamW zeszłym roku brałem drzewo z tartaku ze Świerklan, mają małe ilości długich desek, drzewo było strasznie mokre, ciężkie jak cholera. Inna rzecz to w zależności na kogo trafisz obsługa może wydać się buraczna i ciut niekompetentna. Aha kubik drzewa do końca lutego to 720 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 03.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 gwoli informacji Biuro Obsługi Klienta Vatenfalla przeniosło się z Plazy do Reala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 gwoli informacji Biuro Obsługi Klienta Vatenfalla przeniosło się z Plazy do Reala jakos nie moga zagrzac miejsca dzieki za info !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oko_81 04.02.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam !Sprzedam kabinę prysznicową Cersanit Iryda Kabina kwadratowa Iryda 80x80x185 dwudrzwiowa szkło grafitowe Kupiłem ją za 1400 zł ale niestety nie pasuje mi ... oddam za 900 zł Cena katalogowa takiej kabiny 2500zł Jedynie co jest odpakowana w celu sprawdzenia czy wszysko ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.02.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam ! Sprzedam kabinę prysznicową Cersanit Iryda Kabina kwadratowa Iryda 80x80x185 dwudrzwiowa szkło grafitowe Kupiłem ją za 1400 zł ale niestety nie pasuje mi ... oddam za 900 zł Cena katalogowa takiej kabiny 2500zł Jedynie co jest odpakowana w celu sprawdzenia czy wszysko ok . wrzuc jakąś fote i post do Rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts