queene 06.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A po ile chce na dzień dzisiejszy za te tynki? 19 ale bede negocjowac bo jest tego w piiiisdu duzo... Maciek myslalam ze u mnie bedzie mniej niz u ciebie ale u mnie ma okolo 290m2 bo zapomnialam o piwnicy... Btw. Slyszeliscie o Kubicy...qref...pech straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 06.02.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Myslę, że to dobra cena. Chyba będę się musiała umówić na wycenę. Widziałaś gdzieś robione przez niego tynki (na "salonach"} - ja ogladałam u Maćka w łazience, ale wiadomo, że to pod płytki i tam tak nie musieli się przykładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elmeros 06.02.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Siemka wszystkim po bardzo długiej przerwie spowodowanej brakiem dostępu do sieci...Szukam kogoś od bruku, sprawdzonego i może nie za drogiego fachowca w tej dziedzinie.Za wszystkie namiary z góry duże dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.02.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 nie widziałam, jest polecany (chociaz ostatnio coraz mniej mam nadzieje ze po mnie sie to zmieni ) na forum wiec nie szukałam dalej...uzbroje sie w poziomice i bede sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.02.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 sluchajcie a za gipsowe tynki jak kasuja ?? bo znajomy placi 25 z materialem i sie zastanawiam czy to duzo /wydaje mi sie ze tak/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.02.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 sluchajcie a za gipsowe tynki jak kasuja ?? bo znajomy placi 25 z materialem i sie zastanawiam czy to duzo /wydaje mi sie ze tak/ no Damian bral niecale 22zl, wyszlo 17400 za calosc a dogadalismy sie na rowne 17000, oczywiscie 800m2 bez sufitow na poddaszu bo tam jest jeszcze 180m2 do ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 06.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Siemka wszystkim po bardzo długiej przerwie spowodowanej brakiem dostępu do sieci... Szukam kogoś od bruku, sprawdzonego i może nie za drogiego fachowca w tej dziedzinie. Za wszystkie namiary z góry duże dzięki. Nam będzie robic GUMMAR z Szczerbic - Rydułtow. Polecil nam ich Janyga - sklep budowlany w Szczerbicach. Co do jakosci usług to sie okaże w sierpniu, wiec narazie moge jedynie powiedziec że mamy potencjalnych WYKONAWCÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 czyz to nie rozbrajajaca szczerosc ?? http://allegro.pl/grzejnik-lazienkowy-kung-fu-futong-chrom-140x58-i1429880612.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Siemka wszystkim po bardzo długiej przerwie spowodowanej brakiem dostępu do sieci... Szukam kogoś od bruku, sprawdzonego i może nie za drogiego fachowca w tej dziedzinie. Za wszystkie namiary z góry duże dzięki. sproboj z firma kris-bruk, maja wystawke kolo szpili na raszowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.02.2011 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 wstawac spiochy - zaczynamy nowy tydzien !! roboty jest od cholery wiec ruchy ruchy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 07.02.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Komu P.Damian robił tynki cementowo-wapienne? Odezwijacie się, bo niby polecany, ale do jakich tynków i kto polecał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 07.02.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Mea, Ty kogoś zabiłaś, że tak w nocy wstajesz ??? P/s też wstawałam zdaje się na tę samą kopalnie ale 3 w nocy tylko 20 lat temu ) bdan - nam robił - szału nie ma, wszystko równamy tynkiem gipsowym i gładzią. Ale wychodzi dopiero jak przyłożysz poziomnicę, bo na oko nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 07.02.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Mea, Ty kogoś zabiłaś, że tak w nocy wstajesz ??? P/s też wstawałam zdaje się na tę samą kopalnie ale 3 w nocy tylko 20 lat temu ) bdan - nam robił - szału nie ma, wszystko równamy tynkiem gipsowym i gładzią. Ale wychodzi dopiero jak przyłożysz poziomnicę, bo na oko nie widać. to chyba bedzie tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 U nas dzisiaj ma się zacząć ruch na budowie - chłopaki mają szałować schody na poddasze, może zabiorą się za ścianki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.02.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 u mnie sporo sie dzieje ... powstaje druga sciana szczytowa /znowu bubel bo kalenica sie przesunela o 10 centow!! dobrze ze sciana jeszce nei jest wymurowana w calosci bo by bylo kupe przerobek!! no i dach dalej sie uklada ... a ja szukam transportu ... macie kogos kto by mi 10 krokwi 6 metrowych przewiozl z tartaku ?? ewus ja wstaje o 4.30 jak pisalam o 5 wyjezdzam na kopalnie !! uff transport jest zalatwiony ... jak dobrze miec sasiada z hdsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.02.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Maciek Ewus a jakie tynki kładliście w garażu ? no i nie wiem jakie położyc w piwnicy bo chciałąbym tanio a dobrze troche mnie załamujecie z tymi równaniami po jego robocie....teraz robi chyba u Agusi...ciekawa jestem jak...może bym podjechała zobaczyć... u nas robią sie nadproża przy roletach i sie dom "elektryfikuje" bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.02.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 u mnie sporo sie dzieje ... powstaje druga sciana szczytowa /znowu bubel bo kalenica sie przesunela o 10 centow!! dobrze ze sciana jeszce nei jest wymurowana w calosci bo by bylo kupe przerobek!! no i dach dalej sie uklada ... a ja szukam transportu ... macie kogos kto by mi 10 krokwi 6 metrowych przewiozl z tartaku ?? Uwazaj bo na tym etapie murarze robia najwieksza znana i mocno przeszkadzajaca w przyszlosci fuszerke (90% ekip zle robi). Mianowicie chodzi o murowanie scianek dzialowych do "dachowek" (tj. do gornej powierzchni krokwii - plaszczyzny dachu). Scianki powinny byc wymurowane ok 25-30cm ponizej gornej warstwy krokwii (zalezy od grubosci ocieplenia i grubosci krokwii). Musi sie tam NA te scianki zmiescic grube ocieplenie. Inaczej bedzie przemarzac (w optymistycznym wariancie). W pesymistycznym - w tych miejscach bedzie szron, grzybek i plesn. Nie mowiac juz, ze to mega mostek termiczny i poddasza nie da sie sensownie dogrzac, a opalu idzie w cholere wiecej ewus ja wstaje o 4.30 jak pisalam o 5 wyjezdzam na kopalnie !! To jest masochizm pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.02.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Maciek Ewus a jakie tynki kładliście w garażu ? no i nie wiem jakie położyc w piwnicy bo chciałąbym tanio a dobrze troche mnie załamujecie z tymi równaniami po jego robocie....teraz robi chyba u Agusi...ciekawa jestem jak...może bym podjechała zobaczyć... A dzwonilas do mojej polecanej ekipy (Marcina) ?? Oni robia *PERFEKT* i ich poziomnica nie musisz sprawdzac, chyba ze po robocie zeby sie nacieszyc jakie masz fajne tynki pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 07.02.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Adam tyle, ze oni robią po 28 zł, w moim przypadku to 7 tys drożej. więc rozważam w miare dobrze zrobione tynki w niższej cenie + gładż w wykonaniu męża gratis w części reprezentacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Adam tyle, ze oni robią po 28 zł, w moim przypadku to 7 tys drożej. więc rozważam w miare dobrze zrobione tynki w niższej cenie + gładż w wykonaniu męża gratis w części reprezentacyjnej u mnie to juz prawie 10tys wiecej......ile kosztuje położenie gładzi ? mam ten komfort że moge byc na budowie codziennie od rana wiec wole pochodzic z ta poziomicą zreszta od razu na wejsciu uprzedze go ze były skargi ze sie mniej stara wiec bede go pilnowac, juz na dzien dobry powiedziałam mu ze wiem ze ma zaległosci z robotą...efekt był taki ze od razu dzwonił do agusi i juz u niej robi...wiec chyba sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts