selimm 03.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Akwarysta -jak tam sie sprawy mają z tymi drzwiami ?http://www.jastrzemski.pl/to był chyba ten link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Szlag mnie kiedyś trafi zta nasza pocztą.... . Zaś im się list do mnie zgubił ....ale jaki list....z warunkami przyłączy i umowa z energetyki (wysłany był 11 grudnia). Toż czekam na to jak na nie wiem co z myslą że to energetyka zwleka a tu ....ciul...POCZTA ZGUBIŁA . Dostanę duplikat na początku przyszłego tygodnia i potem w te pędy po pozwolenie coby szybko kredycik był i materiały jeszcze przed marcem kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.01.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Szlag mnie kiedyś trafi zta nasza pocztą.... . Zaś im się list do mnie zgubił ....ale jaki list....z warunkami przyłączy i umowa z energetyki (wysłany był 11 grudnia). Toż czekam na to jak na nie wiem co z myslą że to energetyka zwleka a tu ....ciul...POCZTA ZGUBIŁA . Dostanę duplikat na początku przyszłego tygodnia i potem w te pędy po pozwolenie coby szybko kredycik był i materiały jeszcze przed marcem kupić. Nie nerwuj sie mie straciyli OC Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 cicho cicho !!! Nie nerwujcie się tak na początek roku bo caluśki taki bedzie proszę się uśmiechać, nie narzekać, chwalić naszą Pocztę Polską Mnie np wyceniono rolety zew na jedyne 16500, zajefajne no nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Mnie np wyceniono rolety zew na jedyne 16500, zajefajne no nie ??? ????? Ja prawie tyle dałem za wszystkie okna. Czy to nie jest przypadkiem Droma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Mnie np wyceniono rolety zew na jedyne 16500, zajefajne no nie ??? ????? Ja prawie tyle dałem za wszystkie okna. Czy to nie jest przypadkiem Droma? Nie To z Mikołowskiej 130 Nie rozumiem w takim razie dlaczego okna wycenili na 17600 brutto, a rolety na 16500 netto Powiem szczerze ze tak mnie to zszokowało, że nie spytałam skąd to, ale chyba se tam dryndne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.01.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Pieronie malmuce wyscie som bogate :o Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Pieronie malmuce wyscie som bogate :o Sebo8877 inakszyj tukej by nie budowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Akwarysta -jak tam sie sprawy mają z tymi drzwiami ? http://www.jastrzemski.pl/ to był chyba ten link ? Tak, prawidłowo. Drzwi mam zamontowane. Jeśli chcesz zobaczyć - zapraszam na budowę . Namiary idą na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 cicho cicho !!! proszę się uśmiechać, nie narzekać, chwalić naszą Pocztę Polską czyżby rzeczniczka PP albo pani naczelnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Pieronie malmuce wyscie som bogate :o Sebo8877 bogate??? chyba stukniete ja mam 20 sztuk okien teraz chyba ta cena za okna nie wydaje sie wam wysoka co? w kazdym razie schuco wyszly tam taniej niz izoterm, aluplast, i kbe od DUDY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 cicho cicho !!! proszę się uśmiechać, nie narzekać, chwalić naszą Pocztę Polską czyżby rzeczniczka PP albo pani naczelnik dobre ale bardzo blisko budynku poczty mieszkam i pracuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 w kazdym razie schuco wyszly tam taniej niz izoterm, aluplast, i kbe od DUDY. A to akurat ciekawe. Może zaczęli walczyć o klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.01.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 )w kazdym razie schuco wyszly tam taniej niz izoterm, aluplast, i kbe od DUDY. A to akurat ciekawe. Może zaczęli walczyć o klienta. Odbijają sobie potem na roletach Może zaproponowali Ci wszystkie z silnikami. Dobrą opinie w Rybniku ma firma Wiola z roletami.Podobno są sumienni. Może warto brać okna z Mikołowskiej, a rolety z Wioli? My osobiście rolety mamy z firmy Droma ( w przeciwieństwie do bramy garażowej, którą oferowali mi za walizkę kasy... ), kupiliśmy je w pakiecie u Dudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 szukam rolet w systemie beclever, znalazłam takie w Gliwicacha z Wioli? to jakie to są?akwarysta mogłabys mi powiedziec na ile wycenili Ci twoje rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 no i gdzie jest ta Wiola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 no i gdzie jest ta Wiola??? to ta Wiola co klepie przyczepki do aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Wiola znajduje się m. in. w Rydułtowach i w Rybniku na ul. Młyńskiej ( niedaleko Żądła znanego niektórym Forumowiczom... ). U mnie rolety kosztowały ok. 7 tys ( plus 2 silniki). W sumie mam 31,86 m kw rolet - bo wg tego liczy się cenę.Rolety są aluminiowe ( Aluprof). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Malmuc - trudne słowa używasz...beclever. Poczytałam i myślę, że takie mam - nadokienne - ocieplone styropianem w skrzynce. U mnie jeszcze na zewnątrz przyjdzie 10 cm styro. Otwór okienny mieliśmy powiększony o zdaje się 18 cm w małych oknach i o 22 cm w dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.01.2007 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Malmuc - trudne słowa używasz...beclever. Poczytałam i myślę, że takie mam - nadokienne - ocieplone styropianem w skrzynce. U mnie jeszcze na zewnątrz przyjdzie 10 cm styro. Otwór okienny mieliśmy powiększony o zdaje się 18 cm w małych oknach i o 22 cm w dużych. jak zapytam forumowych guru od okien o SKS-y czy RKS-y to krzyczą: badziew! daj se spokój! to nie jest przystosowane do prawidlowego montażu okna z roletą! Jesli rolety to tylko beclever. Ja musze swoje okienka zamontowac w warstwie ocieplenia, sprzedawca rolet SKS kreci głową ze to problem, a wiem ze z becleverami nie ma zadnego problemu. Ponoć ten system jest pozbawiony wszystkich wad i niedoróbek poprzedników czyli SKS i RKS i wcale nie jest drozszy. Rama okienna ze skrzynką tez jest mocowana bardzo stabilnie na jakis tam adapterach i w ogóle jest tam jeszcze jakis kilka patencików budowy samej skrzynki. Zazdroszcze wam ze macie wybor i montaz tego ustrojstwa za sobą. Sprawdze co u tej Wioli oferują Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts