Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Szlag mnie kiedyś trafi zta nasza pocztą.... :evil: . Zaś im się list do mnie zgubił :evil: ....ale jaki list....z warunkami przyłączy i umowa z energetyki (wysłany był 11 grudnia). Toż czekam na to jak na nie wiem co z myslą że to energetyka zwleka a tu ....ciul...POCZTA ZGUBIŁA :evil: :evil: :evil: .

Dostanę duplikat na początku przyszłego tygodnia i potem w te pędy po pozwolenie coby szybko kredycik był i materiały jeszcze przed marcem kupić.

Szlag mnie kiedyś trafi zta nasza pocztą.... :evil: . Zaś im się list do mnie zgubił :evil: ....ale jaki list....z warunkami przyłączy i umowa z energetyki (wysłany był 11 grudnia). Toż czekam na to jak na nie wiem co z myslą że to energetyka zwleka a tu ....ciul...POCZTA ZGUBIŁA :evil: :evil: :evil: .

Dostanę duplikat na początku przyszłego tygodnia i potem w te pędy po pozwolenie coby szybko kredycik był i materiały jeszcze przed marcem kupić.

Nie nerwuj sie mie straciyli OC :(

Sebo8877

Mnie np wyceniono rolety zew na jedyne 16500, zajefajne no nie ???

????? Ja prawie tyle dałem za wszystkie okna. Czy to nie jest przypadkiem Droma?

Nie

To z Mikołowskiej 130

Nie rozumiem w takim razie dlaczego okna wycenili na 17600 brutto, a rolety na 16500 netto :o

Powiem szczerze ze tak mnie to zszokowało, że nie spytałam skąd to, ale chyba se tam dryndne.

)

w kazdym razie schuco wyszly tam taniej niz izoterm, aluplast, i kbe od DUDY.

A to akurat ciekawe. Może zaczęli walczyć o klienta.

Odbijają sobie potem na roletach :wink:

Może zaproponowali Ci wszystkie z silnikami.

Dobrą opinie w Rybniku ma firma Wiola z roletami.Podobno są sumienni. Może warto brać okna z Mikołowskiej, a rolety z Wioli?

My osobiście rolety mamy z firmy Droma ( w przeciwieństwie do bramy garażowej, którą oferowali mi za walizkę kasy... :evil: ), kupiliśmy je w pakiecie u Dudy.

Malmuc - trudne słowa używasz...beclever. :o Poczytałam i myślę, że takie mam - nadokienne - ocieplone styropianem w skrzynce. U mnie jeszcze na zewnątrz przyjdzie 10 cm styro. Otwór okienny mieliśmy powiększony o zdaje się 18 cm w małych oknach i o 22 cm w dużych.

jak zapytam forumowych guru od okien o SKS-y czy RKS-y to krzyczą:

badziew! daj se spokój! to nie jest przystosowane do prawidlowego montażu okna z roletą!

Jesli rolety to tylko beclever.

Ja musze swoje okienka zamontowac w warstwie ocieplenia, sprzedawca rolet SKS kreci głową ze to problem, a wiem ze z becleverami nie ma zadnego problemu. Ponoć ten system jest pozbawiony wszystkich wad i niedoróbek poprzedników czyli SKS i RKS i wcale nie jest drozszy. Rama okienna ze skrzynką tez jest mocowana bardzo stabilnie na jakis tam adapterach i w ogóle jest tam jeszcze jakis kilka patencików budowy samej skrzynki.

Zazdroszcze wam ze macie wybor i montaz tego ustrojstwa za sobą.

Sprawdze co u tej Wioli oferują :wink:

Pozdrawiam serdecznie