DagaAdam 08.02.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 dobra doczytalam ... ja bede ze 2 rolki potrzebowac !! No swojego watku nie czytasz !! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.02.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 wiecie co, jak tak czytam czasami, to sobie myślę, albo ja miałem takie szczęscie na budowie, albo inni mają takiego pecha... ty sie chlopie z tego ciesz !!! a tak btw ... czlowiek na 4h zjedzie an dol i po wyjezdzie ma 14 nieodebranych polaczen z budowy !! oni zyc bezemnie nie moga !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.02.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nie dalej jak pod koniec zeszłego roku był artukuł w rybnickich Nowinach na ten temat. I tu nie chodzi o nadzór budowlany, bo ten napewno się nie pojawi, a o Straż Miejską, która to chodziła i wlepiała nawet kilkutysieczne kary za brak zgłoszenia blaszaka. http://www.nowiny.rybnik.pl/artykul,19294,wysoka-cena-samowolki.html No byla jakas akcja - mandaty 500-1000 pln, dotyczy to jednak IMHO ludzi ktorzy czerpali z tego korzysci (vide gosc ze zdjecia ktory mial 6 blaszakow) lub ludzi ktorzy je postawili na stale przy domu -> normalnie musieliby za to placic wysokie podatki (bodaj ~5 pln / m2), stad takie mandaty. Watpie, ze scigali kogokolwiek kto mial pozwolenie na budowe i postawil sobie blaszaka jako tymczasowy skladzik na narzedzia Ale dzieki za naprowadzenie - mam haczyka na mojego durnego sasiada pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 08.02.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Hehe, tylko nie przyznawaj się kto Cię naprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.02.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Hehe, tylko nie przyznawaj się kto Cię naprowadził A gdzietam, nie gadam wogole z tym cymbalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 achasluchajcie ... dowiedzialam sie ze w ten weekend sa targi budowlane na polibudzie w gliwicach !! dostalam "zaproszenie" od pani z testpolu zeby sie spotkac z projektantem i takie tam ... moze ktos mialby ochote sie wybrac na targi w najblizsza sobote ?? auto jest 5 miejscowe wiec za drobna rekompensata za paliwo mozemy jeszcze ze 3 osoby zabrac !! ja ciagle zastanawiam sie nad kotlownia, wentylacja, odkurzaczem ... targi moga sie przydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.02.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 achasluchajcie ... dowiedzialam sie ze w ten weekend sa targi budowlane na polibudzie w gliwicach !! dostalam "zaproszenie" od pani z testpolu zeby sie spotkac z projektantem i takie tam ... moze ktos mialby ochote sie wybrac na targi w najblizsza sobote ?? auto jest 5 miejscowe wiec za drobna rekompensata za paliwo mozemy jeszcze ze 3 osoby zabrac !! ja ciagle zastanawiam sie nad kotlownia, wentylacja, odkurzaczem ... targi moga sie przydac Takie targi budowlane sa co roku w rybniku tam w ekonomiku. Nic ciekawego - wieje nuda! Najwiecej producentow i wystawek kotlow weglowych i solarow pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.02.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Takie targi budowlane sa co roku w rybniku tam w ekonomiku. Nic ciekawego - wieje nuda! Najwiecej producentow i wystawek kotlow weglowych i solarow pozdr. mnie wlasnie kotly interesuja!!! queene zarezerwowalam gazdowke na 19 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 mnie wlasnie kotly interesuja!!! queene zarezerwowalam gazdowke na 19 !! Kurcze co Was tak ciagnie do tego wegla - po robocie nie masz go juz dosyc ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysioor 08.02.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Natknąłem się na :"PROMOCJA ZIMOWA: Chcielibyśmy Państwa zaprosić do skorzystania z PROMOCJI ZIMOWEJ skierowanej dla Kilentów, którzy są na etapie poszukiwania firmy wykonawczejC.O., wod-kan, gaz itp. Nasza Firma poroponuje Państwu DARMOWEOGRZEWANIE PODŁOGOWE w nowopostającym domu. Warunkiem skorzystaniaz promocji jest podpisanie z nami umowy na wykonanie instalacji C.O. w Państwabudynku. Czas trwania oferty promocyjnej od 17.01.2011 - 31.03.2011 r..."słyszał ktoś o tej firmie? robili coś komuś? http://www.ekosolarzory.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Pati dziękuję,jesteś wielka! Ja się wybieram na targi,ale w piątek.Ostatni tydzień lutego są targi expo-silesia w sosnowcu,też się wybieram,bo ma tam być gość z matami sibu,a to temat,który mnie męczy już jakiś czas.Aha po dzisiejszym spotkaniu z kafelkarzami okazało się,że bateria wannowa nie pasuje i muszę kupić inną,więc jakby ktoś był zainteresowany to wrzucę ofertę na giełdę.Tres cuadro wannowa termostatyczna w super cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.02.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 a czemu nie pasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 08.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ostatnie wieści z placu boju...znaczy z budowy-temat tynki Pana Damiana. Panowie ida jak burza i jak tak dalej pójdzie to skończą chyba w tym tygodniu (zastanawiam sie czy to mozliwe hmm). Tynki są naprawde OK Póki co na gotowo jest : piwnica,garaz ,dwa pokoje i nie ma sie czego doczepić...wymierzone i jest równiutko...nawet w piwnicy sie postarali. Nie ukrywam że kamień spadł mi z seraca bo po ostatnich postach tu spędzało mi to sen z powiek i choc to jeszcze nie koniec to dzis juz słońce zaszło więc pochwalic mogę .....(odpukam jednak żeby nie zapeszyc puk puk puk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nie ukrywam że kamień spadł mi z seraca bo po ostatnich postach tu spędzało mi to sen z powiek i choc to jeszcze nie koniec to dzis juz słońce zaszło więc pochwalic mogę .....(odpukam jednak żeby nie zapeszyc puk puk puk) ja też odpukuję i trzymam kciuki...jutro zadzwonie do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 08.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Tynki Pana Damiana to obecnie chyba temat nr 1 na naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 08.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No i widzę, że drzwi Gabrysi się pojawiły. Gratuluję kolejnego "kroku" do przodu. Jesteś zadowolona z wykonania i ile sobie ceni na chwilę obecną. Jaki masz wymiar tych drzwi i z jakiego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No i widzę, że drzwi Gabrysi się pojawiły. Gratuluję kolejnego "kroku" do przodu. Jesteś zadowolona z wykonania i ile sobie ceni na chwilę obecną. Jaki masz wymiar tych drzwi i z jakiego drewna odpowiem ci bo mniej wiecej wiem ... takie drzwi z meranti /chyba/ kosztuja ok 3600 w temacie zadowolenia to juz do gabrysi ja bede u pana karola zamawiala drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.02.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 odpowiem ci bo mniej wiecej wiem ... takie drzwi z meranti /chyba/ kosztuja ok 3600 w temacie zadowolenia to juz do gabrysi ja bede u pana karola zamawiala drzwi MMeeeeeaaaaaa - nie odpisalas mi czemu chcesz brudny kociol weglowy zamiast pompy ciepla czy ew. gazu (jak masz w poblizu) ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.02.2011 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ostatnie wieści z placu boju...znaczy z budowy-temat tynki Pana Damiana. Panowie ida jak burza i jak tak dalej pójdzie to skończą chyba w tym tygodniu (zastanawiam sie czy to mozliwe hmm). Tynki są naprawde OK Póki co na gotowo jest : piwnica,garaz ,dwa pokoje i nie ma sie czego doczepić...wymierzone i jest równiutko...nawet w piwnicy sie postarali. Nie ukrywam że kamień spadł mi z seraca bo po ostatnich postach tu spędzało mi to sen z powiek i choc to jeszcze nie koniec to dzis juz słońce zaszło więc pochwalic mogę .....(odpukam jednak żeby nie zapeszyc puk puk puk) a ja jutro dzwonie do damiana, odpadl mi z sufitu taki placek o srednicy okolo 80cm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.02.2011 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 MMeeeeeaaaaaa - nie odpisalas mi czemu chcesz brudny kociol weglowy zamiast pompy ciepla czy ew. gazu (jak masz w poblizu) ? pozdr. bo wegiel jest najtanszy i ma 6t deputatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts