mea 09.02.2011 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 MMeeeeeaaaaaa - nie odpisalas mi czemu chcesz brudny kociol weglowy zamiast pompy ciepla czy ew. gazu (jak masz w poblizu) ? pozdr. gazu nie chce w imie zasad ... odpowiedz "bo nie" musi c wystarczyc ... poza tym wegiel jest najtanszyn zrodlem ciepla ... dla mnie chwilami wrecz w optymistycznej wersji darmowym !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.02.2011 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 bo wegiel jest najtanszy i ma 6t deputatu no wlasnie maciek odpowiedzial ci na pytanie i jak dla nas 12 t /maz na pniowku pracuje!!/ a kto wie moze uda sie nam zrobic ekopaliwo z "krupinskiego wegla" idealistyczne to troche ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Z drzwi jestem bardzo zadowolona,mam dębowe za 3600.Wczoraj wpłaciłam zaliczkę na drzwi wewnętrzne i schody.Wymiar chyba 90 szerokości a wysokość też jaoś standard.Zapraszam do oglądania na żywo!Mea nie pasuje wizualnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 09.02.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tynki Pana Damiana to obecnie chyba temat nr 1 na naszym forum No właśnie Jakie ten magik ma teraz terminy, bo ja szukam kogoś na kwiecień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.02.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Natknąłem się na : "PROMOCJA ZIMOWA: Chcielibyśmy Państwa zaprosić do skorzystania z PROMOCJI ZIMOWEJ skierowanej dla Kilentów, którzy są na etapie poszukiwania firmy wykonawczej C.O., wod-kan, gaz itp. Nasza Firma poroponuje Państwu DARMOWE OGRZEWANIE PODŁOGOWE w nowopostającym domu. Warunkiem skorzystania z promocji jest podpisanie z nami umowy na wykonanie instalacji C.O. w Państwa budynku. Czas trwania oferty promocyjnej od 17.01.2011 - 31.03.2011 r..." słyszał ktoś o tej firmie? robili coś komuś? http://www.ekosolarzory.pl Firmy nie znam, ale wysłałam zapytanie, zobaczymy co ciekawego oferują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 09.02.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 A skoro o Damianie to przepraszam za wyrazenie "pogielo was" faktur do odliczen pewnie dalej nikt nie dostal (a to jest calkiem sporo kasy), nierowno robi, a z tego co wyczytalem u Macka walnal spory kawalek na glebe (trzymam kciuki zebys to spokojnie polatal bo to pewnie gipsowka pod malowanie) chcecie byc kolejni czy jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 09.02.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 a ja jutro dzwonie do damiana, odpadl mi z sufitu taki placek o srednicy okolo 80cm, Witaj w klubie, ja wczoraj to miałam ochotę przywlec go za frak na tę nieszczęsną naszą budowę. Trzeba w wszystkich duzych oknach w salonie na nowo osadzać kątowniki i równać , ściany tak krzywe , że jak położyli gładź to teraz widzę gołym okiem (( szlag, szlag To jest niekończąca się historia. Mam nadzieję, że czyta te nasze opinie i wprowadza poprawki na bieżąco u nastepnych inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Mea, ja mam 8 ton, ale bardziej oplaci mi sie wegiel sprzedac i zaplacic za prad do PC...a jeszcze zostanie duzo...ale każdy robi jak chce Chyba nie chcesz spalać 12t węgla w swoim nowym domu? ja tez sprzedaje wegiel i bede kupowala groszek czy mial ale to nie zmienia faktu ze od poczatku planowalam palenie weglem i raczej nie zmienie zdania ... zastanawiam sie tylko nad wylaczeniem go na lato /mimo ze kazde rozwiazanie bedzie drozsze niz wegiel/ ale to ze zwyklej "ekonatury" i lenistwa troche tez No właśnie Jakie ten magik ma teraz terminy, bo ja szukam kogoś na kwiecień ? pan Adam od gabrysi mnie uswiadomil ze jesli wlasnie zabieram sie za instalacje /czytaj w marcu/ to mam raczej zapomniec ze wystarczy mi na to miesiac ... umowilam sie na tynki na polowe maja!! powiedzial ze jak sie wyrobimy wczesniej to bedzie robil wczesniej A skoro o Damianie to przepraszam za wyrazenie "pogielo was" faktur do odliczen pewnie dalej nikt nie dostal (a to jest calkiem sporo kasy), nierowno robi, a z tego co wyczytalem u Macka walnal spory kawalek na glebe (trzymam kciuki zebys to spokojnie polatal bo to pewnie gipsowka pod malowanie) chcecie byc kolejni czy jak. no wlasnie ciagle sie dziwie czemu wy sie tak upieracie zeby tego damiana pilowac ... gosc jest wredny, puszcza fuszere a wy jak z klapkami na oczach ... ile on kasuje za mert c-w ze tak sie palicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 09.02.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 mea odnosnie wentylacji; rozmawiałam własnie z Panem Damianem Siwek, który zajmuje sie wentylacją i na sobote jesteśmy umówieni na budowie. Wentylacja mechaniczna lub mechaniczna-higrosterowana. Opcja wykonanie wentylacji ale równiez sam projekt, jak chcesz sama zrobić. Pan projektuje i liczy wentylacje. Kontakt telefoniczny bardzo pozytywny. Jak chcesz namiar to : 667 684 478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.02.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 mea odnosnie wentylacji; rozmawiałam własnie z Panem Damianem Siwek, który zajmuje sie wentylacją i na sobote jesteśmy umówieni na budowie. Rekuperator - jaki chcesz, może byc przykładowo bartosz, provent, brink. Opcja wykonanie wentylacji ale równiez sam projekt, jak chcesz sama zrobić. Pan projektuje i liczy wentylacje. Kontakt telefoniczny bardzo pozytywny. Jak chcesz namiar to : 667 684 478 w sumie my zdecydowalismy ze i tak nam firma ma to zrobic chocby z tego powodu ze nie mamy przepustow w stropie zrobionych a maz sie sam za to bral nie bedzie ... w sumie jak uda nam sie zrobic elektryke to juz bede zadowolona ... niestety praca i dziecko powoduje ze musimy jeszcze czasem byc w domu czy w pracy wiec nie ma tyle czasu na samodzielne budowanie ... a gdzie tu jeszcze zycie jakies ... a to wiecej kosztuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 09.02.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ale zawsze mozna porównac oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.02.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ale zawsze mozna porównac oferty wrecz nalezy ... dlatego do pana przedzwonie a co to za gosc ?? ma w rybniku jakas firme ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 a ja jutro dzwonie do damiana, odpadl mi z sufitu taki placek o srednicy okolo 80cm, ratujcie słabo mi.................... sufit mam tylko w piwnicy..............ale............. mea ile płacisz za tynkarza od Gabrysi...Damian bierze 19 za cw ale zastanawiam sie czy nie powiedzieć mu w związku z wydarzeniami np 16... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.02.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 od gabrysi 24 obojetnie czy c-w czy gips ... oczywiscie c-w z filcowka!! dzis bede z nim gadac ... moze uda sie znegocjowac conieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 09.02.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 wrecz nalezy ... dlatego do pana przedzwonie a co to za gosc ?? ma w rybniku jakas firme ?? Zadzwoń najlepiej, mieszka i buduje koło Żor . Powiem mu w sobotę, że w ramach promocji 3 pierwsze osoby z forum odpowiedni rabacik . Pracuje w firmie robiacej wentylacje. Plusem jest to, że miejscowy jakby trzeba było podjechac i wyregulować - tak mi się wydaje; ale oczywiście najwazniejsze "za ile". Jest osoba, bynajmniej w rozmowie telefonicznej, która nie mówi, że tylko wentylacja mechaniczna, ale że jakby interesowała mnie higrosterowalna - mechaniczna, czyli nawiewniki + wyciag z domu mechaniczny, co kosztowo 1/3 wentylacji mechanicznej w rekuperatorem to tez możemy przedyskutować. Wiadomo, że w drugiej opcji nie ma odzysku,ale tez koszty sa inne i osoby, które nie chca rekuperatorów mogą tez przedyskutować swoje opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.02.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 od gabrysi 24 obojetnie czy c-w czy gips ... oczywiscie c-w z filcowka!! dzis bede z nim gadac ... moze uda sie znegocjowac conieco Powiedz mu, że jak coś zjedzie i dobrze wykona robote to mu zrobisz dobrą reklamę na Forum Ja też będę potzrebowała kogoś do tynków koło maja, więc niech się postara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no widzisz to powiedz ze jak za 22 to od razu może wchodzic do mnie i potem jeszcze dodatkowy dom...to juz razem 3 domy daj znać co wynegocjowałas bo musze jak najszybciej wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.02.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no widzisz to powiedz ze jak za 22 to od razu może wchodzic do mnie i potem jeszcze dodatkowy dom...to juz razem 3 domy daj znać co wynegocjowałas bo musze jak najszybciej wiedziec odpowiedz dzis po 16 ... queene wyslij mi na prv telefon do ciebie moze bedzie chcial gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 09.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 odpowiedz dzis po 16 ... queene wyslij mi na prv telefon do ciebie moze bedzie chcial gadac Ja też, ja też !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ja też, ja też !!! robi sie co raz ciekawiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts